Komerční banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod mate59 3. 9. 2024 22:17

Rope,dēkuji.Až teď vidím, že je to pouze pro oslovené,proto žádná zmínka na webovkach.Já bych to hravě splnil.Díky.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod DejvN 9. 9. 2024 07:14

Proč KB bankovnictví často při startu hlásí že je nová verze a mám aktualizovat, i když google play nic nenajde? Stává se pravidelně a opakovaně.
Android 14.
DejvN
Návštěvník

Odeslat příspěvekod regin 10. 9. 2024 08:37

Jestli to nebude tím, že aplikace si info o nové verzi nebere od Googlu, ale od "svého" serveru, tedy v tomto případě od KB. Novou verzi jakékoliv aplikace nevidí všichni uživatelé ve stejnou chvíli, ale podle toho, kdy se dostane na aktualizační server, který používá jejich zařízení. To může nějakou dobu trvat (několik dnů?). Stalo se mi to i u jiných aplikací a nejen pro Android. Pokud tohle vývojář aplikace nevezme do úvahy a moc brzo odstaví starší verzi, může se stát (a jednou se mi to stalo), že stará verze už nefunguje a nová ještě není k dispozici.
regin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 18. 9. 2024 15:17

Mam od znameho cerstvou informaci o te akci 1000 za aktivitu.

Sice dle PDF podminek je to pro oslovene, ale dle infolinky je to pry myslene/cilene pro vsechny, kteri ted nedavno vyuzili akci 2000 za nove zrizeny ucet (asi aby ty nove udrzeli v aktivnim a ne pasivnim rezimu, prip. aby zabranili rychlemu ruseni uctu po zalozeni a ziskani te odmeny 2000).

EDIT:
- poznatek, ze (zatim?) neoslovili nove klienty (po akci 2000) v duchodovem veku
- mozna budou oslovovat ty lidi postupne ...
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Milos 18. 9. 2024 15:32

BTW lidé na infolinkách často říkají věci, které vůbec nejsou pravda ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 19. 9. 2024 09:55

@Zedna1:
Ano něco na tom bude, mamka (důchodový věk) založila s akcí 2000 Kč kolem 20.8. a zatím žádnou nabídku za aktivitu nemá (2000 za platby kartou ještě nevyplaceny, ale to je ok, je brzy - mimochodem KB je oproti třeba ČS zaostalá v tom, že k novému účtu nelze požadovat pouze virtuální kartu, vnucuje jen fyzickou, i když o plast nikdo nestojí, nechápu). Plnit podmínky té akce za aktivitu, i když nebyla učiněna nabídka, mně přijde kontraproduktivní - pak by ji KB třeba už vůbec nenabídla ani v dalších měsících, když by se účet "rozhýbal", no ne?
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod vlaky777 19. 9. 2024 17:07

Jen pro info.
Psal jsem včera nápad na nové funkce v novém bankovnictví KB+

- Nastavení dočasných limitů u platební karty
- Blokace DCC - bankomaty i obchodníci
- Blokace poplatku provozovatele v bankomatu
- Zákaz použití karty s magnetikcým proužkem
- Geoblokace karty na urité území

Bylo mi sděleno přímo z vývoj. oddělení, že výše uvedené funkcionality opravdu plánují. Konkrétní termín zatím není stanoven. Tak aspoň dobrá zpráva.
vlaky777
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vlazy 19. 9. 2024 21:08

vlaky777:
Zpráva dobrá, ale je otázkou jestli to není jen tak aby nezklamat klienta nebo aby mu něco odpovědět. Když konkrétní termín zatím není stanoven tak to může být i někdy kdy my se toho možná už nedožijeme.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 20. 9. 2024 05:51

Doufám, že ta geoblokace nebude automatická, ale jen na přímé vyžádání klienta. Protože jsem si teď užil s Creditas na Taiwanu, než jsem přišel na to, proč mi nefunguje a než se mi podařilo ji odblokovat. Ještě, že jsem měl i jiné karty bez této "fičurky"
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod vlaky777 20. 9. 2024 08:46

Myslím, že automatická nebude, třeba bude v nastavení aktivní a pokud to kvůli cestě bude potřeba, tak si ji klient sám geoblokaci vypne.
Uvidíme, ale myslím, že si ještě počkáme a je velice dobře, když má klient možnost si vše sám, dle potřeby nastavit.
Je super, že to Komerční banka mít bude.

Velice skvělé to má Fio banky ohledně nastavení karet. Nic už více být nemůže.
vlaky777
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xls 20. 9. 2024 10:47

Ta blokace DCC a poplatku majitele bankomatu je taky dvojsečná zbraň. Si představte, že budete s kartou někde stepovat u bankomatu, protože vám třeba ukradli telefon, budete to mít zablokované a do nastavení se nedostanete. Každý si může vybrat.

Jinak třeba mB měla nahlašování cesty do hraničí, ale včera jsem zjistil, že to zrušili, prý to vyhodnocují jinak. Uvidíme.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod peter23p 30. 9. 2024 08:01

Poslední den v měsíci a KB+ od rána nefunguje.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod vlazy 30. 9. 2024 08:43

Zrovna teď jsem zkusil mobílní KB+ a funguje normálně bez problémů. Nezkoušel jsem ale všechny funkce.
Ze zpupnosti vzniká jen hádka, kdežto u těch, kdo si dají poradit, je moudrost.
Bible - Přísloví 13:10
vlazy
Poslední varování

Odeslat příspěvekod peter23p 30. 9. 2024 08:44

Jo teď už mi taky funguje ale ráno to nějaké 2h nešlo.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod eur.martin 30. 9. 2024 15:15

Bude někdo sdílet zkušenost, až obdrží první část odměny? Chápu, že výplaty začnou v říjnu a teď je teprve konec září. "Získejte odměnu až 1 000 Kč za aktivní využívání účtu."
eur.martin
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka