SocPredator píše:Ano, říkají tomu pasivní strana transakce - stojí to až 5 Kč. Nechápu, že u nich někdo má ještě účet.
Extra konto je za 125,- /měsíc, s platebním stykem zdarma. Ale od ledna už si z bankomatu KB peníze nevyberete zdarma, jen když platíte kartou (námět asi z mBank). Kolega ho tam půjde zrušit, jsem zvědav na ty obličeje
Ale právě, že vybereš zdarma.. Jen jsi to nepochopil nebo mateš záměrně. Nikdo tě ve výběrech nebude omezovat, vybereš si prostě 1x nebo i 10x a ten měsíc to zaplatíš. Pokud kartou i 10x zaplatíš 1 rohlík u obchodníka, peníze za výběry ti druhý měsíc vrátí. Znám spoustu lidí, co platí všechno postaru (asi komunistický přežitek) sipem a dojde jim na účet výplata. Proto takovému člověku stačí Perfekt konto za 49,-, kde měl jen 2 výběry. Po novém roce si bude moct vybrat více a nebude muset hlídat limity... Mimochodem bankomatu v každém větším městě je od KB taky dost, takže s hledáním bankomatu na mě nechoďte Nejvíc lidí u bankomatu sleduju vždy v ČSOB
-- 16. 11. 2010 21:48 --
Patriku ty jsi mě nepochopil. Já si KB nevybral, protože bych tam měl předtím účet a ani jsem neměl. To jsem byl veden ještě pod studenstkým kontem v ČSOB. KB jsem si právě vybral pro nejvýhodnější hypotéku. Jenže spousta bank vyžaduje vedení běžného účtu, když máš u ní hypotéku