Komerční banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod S474N 22. 11. 2010 18:23

dr._lukas: tak jelikoz nejsem ani zamestnanec, tak tezko muzu byt zamestnanec pojistovny. A pro koho je urcena me vcelku nezajima a ani jsem to nezjistoval. Me ta nabidka dosla a to je hlavni.

Ja pouze premyslim, jestli mi stoji za to 6x preposlat urcitou castku na ucet v KB a zpet za polovinu nadrze do meho vozidla, nic vice a nic mene.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 22. 11. 2010 19:23

Satan: zaměstnanci pojišťovny dělají na živnosťák :-D No, ale to je jedno.. Takže tady je odpověď mé bankovní poradkyně:

"Co se týká nabídky běžných účtů u KB,a.s. zdarma pro klienty České pojišťovny Vám sděluji, že tato nabídka platí pro klienty, kteří ještě v Komerční bance, a.s. běžný účet nevlastní, jsou klienty nebo se stanou klienty České pojišťovny, potom by měli nárok na vedení nově zřízeného běžného účtu u KB,a.s. ZDARMA."

Z toho vyplývá ještě jedna věc... Jestli mě dovolí zrušit starý účet a založit hned nový, s tím že by si z nového stahovali hypotéku... Mimochodem do pojistky ČP půjdu tak i tak..rozdíl 8 stovek oproti Allianz :-)
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 22. 11. 2010 19:42

dr._lukas: tak to te zklamu, protoze na zivnostak taky nedelam :wink:

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod mikicz 22. 11. 2010 21:19

S474N: myslím, že stále nepochopil, že neděláš vůbec... ve smyslu práce myšleno
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod fikyyy 23. 11. 2010 00:06

dr._lukas píše:Satan: zaměstnanci pojišťovny dělají na živnosťák :-D No, ale to je jedno.. Takže tady je odpověď mé bankovní poradkyně:

"Co se týká nabídky běžných účtů u KB,a.s. zdarma pro klienty České pojišťovny Vám sděluji, že tato nabídka platí pro klienty, kteří ještě v Komerční bance, a.s. běžný účet nevlastní, jsou klienty nebo se stanou klienty České pojišťovny, potom by měli nárok na vedení nově zřízeného běžného účtu u KB,a.s. ZDARMA."

Z toho vyplývá ještě jedna věc... Jestli mě dovolí zrušit starý účet a založit hned nový, s tím že by si z nového stahovali hypotéku... Mimochodem do pojistky ČP půjdu tak i tak..rozdíl 8 stovek oproti Allianz :-)

nechapu, jak kazdej pracovnik KB tvrdi neco jineho ohledne podminek, me treba tvrdili, ze toto zvyhodneni nedaji kazdemu, jen vybranym klientum
fikyyy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dr._lukas 23. 11. 2010 19:56

To možná ano, ale líná huba holé neštěstí... Já jsem to zvážil a účet k hypotéce dám na nejlevnější konto 22,- za Ideal konto a za to, že přejdu k ČP dostanu nové konto zdarma- Extra konto..tím pádem můžu zrušit všeljaké napodobeniny bank, počínaje mBankou (embosovaná karta) konče FIO (konto zdarma) :-)

-- 23. 11. 2010 19:56 --

mikicz píše:S474N: myslím, že stále nepochopil, že neděláš vůbec... ve smyslu práce myšleno

i takový se vyskytujou :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod mikicz 23. 11. 2010 20:05

lukas: bacha, nepleť si to s těma co stojí frontu na dávky, nebo berou důchod...
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 23. 11. 2010 21:29

mikicz: to mě je jasný... cíkorky určitě nemají kreditky od RB a jejich konta :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod mikicz 24. 11. 2010 09:50

pokud vím, tebou jmenovaní obvykle nemívají žádná konta a koneckonců na co taky. dávky vyplácí pošta složenkou, zastavárny vyplácí cash a provident taky... :D
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod fikyyy 24. 11. 2010 11:49

tak sem se ted bavil s pani na infolince a ze pokud bych mel takovy obraty -75tis pro to premium konto, tak ze at si zajdu na pobocku a ze by to slo snad domluvit i bez toho,abych byl klientem i ČPOJ. No zkusim to
fikyyy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S474N 24. 11. 2010 12:01

fikyyy: no preposlat to tam a zpet neni problem, ze? :mrgreen:

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod fikyyy 24. 11. 2010 12:44

S474N: tak ja pres to budu nakupovat na EBAY atd, tech 75 by nemel bejt problem :)
fikyyy
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dr._lukas 24. 11. 2010 12:46

No zkus a pak napiš jak jsi pochodil... já stále nechápu tu jejich idiotskou podmínku, člověk nesmí mít konto ještě zřízené :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 24. 11. 2010 12:54

dr._lukas: ty toho jeste nechapes. Proc asi, ze? Protoze potrebuji nabrat nove klienty a ne aby stavajici rusili a znova si zakladali.

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod fikyyy 24. 11. 2010 12:59

podle me neco chystaj na zacatek noveho roku, neco asi ve stylu RB ,CSAS a jejich obratu
fikyyy
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka