fikyyy píše:S474N: tak ja pres to budu nakupovat na EBAY atd, tech 75 by nemel bejt problem
Jestli v cizi mene, tak nedoporucuji, KB nema moc dobre kurzy na karte - dokonce horsi nez CSOB.
Zaloz si Axa ucet a kartu k nemu. Proti KB usetris asi 1,5%
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
fikyyy píše:S474N: tak ja pres to budu nakupovat na EBAY atd, tech 75 by nemel bejt problem
S474N píše:dr._lukas: ty toho jeste nechapes. Proc asi, ze? Protoze potrebuji nabrat nove klienty a ne aby stavajici rusili a znova si zakladali.
fikyyy píše:nechapu, jak kazdej pracovnik KB tvrdi neco jineho ohledne podminek, me treba tvrdili, ze toto zvyhodneni nedaji kazdemu, jen vybranym klientum
Já vím, že to je házení hrachu na zeď , ale musím ti odpovědět.dr._lukas píše:... jen je naprosto jedno jestli zaplatím měsíčně 5 tisíc ze svých peněz nebo peněz banky, které druhý měsíc vrátím Nepotřebuju žít na dluh...
DoubleSix píše:Já vím, že to je házení hrachu na zeď , ale musím ti odpovědět.
Ta výhoda té kreditky, alespoň co vidím já, je následující :
- z těch utracených peněz máš nějaký bonus (slevy, % z plateb zpět)
- máš všechny platby na jednom účtu, neplete se ti to s ostatními platbami v rámci BÚ
- zatímco ty utrácíš, tvoje penízky se úročí na SÚ (každá koruna dobrá)
- máš neustále finanční rezervu pro nepředvídané situace, nemusíš si kontrolovat stav na BÚ, prostě koupíš to, co zrovna potřebuješ, zaplatíš, pokud se dostaneš do svízelné situace (nepředvídaný výdaj, třeba na zahraniční dovolené oprava auta).
- můžeš mít zdarma dodatkovou kartu pro manželku/partnerku/děti (to u BÚ a debetní karty umí jen ČSOB a pouze 1 kartu; u kreditek to umí GE, UCB, LBBW, Citi, KB - Modrá Visa)
Ale respektuji tvoje rozhodnutí, že nechceš mít žádné dluhy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků