Komerční banka

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Ondrasz 28. 11. 2010 13:10

lukas to byla reakce na mne? Nevím proč mi to píšeš, když jsem Dušanovi naspal, že mít na BÚ hotovost několika set tisíc je mírně řečeno hloupé...Já tohle nedělám :-)
Ondrasz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dr._lukas 28. 11. 2010 15:15

sorry nevšimml jsem si slova set :-D .. to pak už je jiná no :-D Ale taky jde pak najít pár lidí výše postavených co ani ty spoř. účty mít nemůžou :-), raději je drží na běžných a hned několika... takový primátoři, náměstci a podobní ví o čem mluvím :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod misaan 30. 11. 2010 09:36

To ,ze si za kazdou prijatou platbu uctuji 2Kc me uz neprekvapi. Ale dnes me dostal fakt, ze papirovy vypis za sporici a bezny ucet posilaji v 1 obalce ale nauctuji si 40kc..
misaan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Dusan 30. 11. 2010 09:40

misaan píše:To ,ze si za kazdou prijatou platbu uctuji 2Kc me uz neprekvapi. Ale dnes me dostal fakt, ze papirovy vypis za sporici a bezny ucet posilaji v 1 obalce ale nauctuji si 40kc..

Ono je taky otazkou proc v dnesni dobe platit za papirovy vypis, kdyz je mozne mit pouze elektronicky zdarma.

Ondrasz píše:Dušan: Mít na běžném účtu rezervu ve výši několika set tisíc svědčí o finanční negramotnosti majitele, bez urážky. Ano, několik tisíc ročně na úrocích navíc není moc, ale jak se říká hloupý kdo dává, ale ještě hloupější kdo nebere. Ono ani těch pár tisíc na ulici nenajdeš a za 2-3 roky z toho může být třeba solidní dovolená nebo lyžovačka.

Pro mne je proste jednodussi tech nekolik tisic rocne vydelat nez resit sporici ucet v moji bance (nerkuli dokonce menit banku). Ono je to i o tom, ze do 250.000Kc mam na bezaku vetsi urok nez na jakemkoliv sporaku a prebytecne penize jsem kdysi investoval do akcii, coz je ovsem dneska trosku problem.
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 30. 11. 2010 10:35

No ja spis nechapu jednu vec - je nemozne si "rozkliknout" dnesni den. Tzn. prijdou mi dnes penize na ucet, tak je nikde nevidim. Pouze kdyz si v menu rozevru "disponibilni zustatek", tak tam vidim najednou "zustatek + vyse te denni transakce". Kdo takovou 3,14ovinu proboha vymyslel? A to maji jeste tu drzost se v tech jejich Zpravach chlubit, jak maji modernizovanej system.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 30. 11. 2010 11:56

Takže jsi nakonec založil jo? No tady ta broskvovina mě taky rozčiluje... Největší bordel, který mají je, že mě zaměstnavatel posílá výplatu z účtu v KB na účet do KB a peníze mám na účtu stejně, jako by mě je poslali třeba do poštovky nebo jinde... Prý takhle koko**ky se to děje, protože se peníze pošlou hromadným příkazem :grr: A největší fór je, že se peníze na účtu objeví v pět ráno, ale datum zaúčtování je z předešlého dne
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 30. 11. 2010 13:14

Tak to, ze ho mam je snad jasne patrno z prispevku ze 24. 11. 2010 20:07.

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 30. 11. 2010 14:03

Tvé staré příspěvky, uvedené ještě na předešlých stránkách mě opravdu nezajímají :D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod S474N 30. 11. 2010 14:37

Zvlast, kdyz si na ne reagoval, ze? :roll:

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 30. 11. 2010 15:25

Ne já měl na mysli tvůj poznatek o IB na předešlé stránce, na ten jsem nereagoval.... a stejně, člověk když to přečte může soudit, že jsi měl IB KB někdy v minulosti..není tam psané nic o tom, že bys ho měl nově :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod DoubleSix 1. 12. 2010 16:24

I KB chce mít "nízkonákladovou banku" v ČR.
http://ekonomika.idnes.cz/majitel-komer ... oakcie_vem
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 1. 12. 2010 18:37

Takže dnes jsem uzavřel pojistku u ČP. Účet však jako dlouhodobý klient zadarmo nedostanu, bohužel.. uvidíme jestli dojdou s nápadem nízkonákladu :-)) Každopádně pojistka s ČP je výhodnější jak s Allianz
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod wit.cz 15. 12. 2010 16:58

Dnes by bylo sděleno, že od 1.1.2011 bude KB u všech svých debetních karet vracet zpětně poplatky za výběr z bankomatu výměnou za platbu kartou za uplynulý měsíc. Co libovolná platba kartou, to v příštím měsíci vrácení poplatku za bankomat.
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 15. 12. 2010 22:26

No to je už pro nás novinkacca. měsíc a půl.. a sám řekni není to lepší? Tak můžeš i coby majitel perfekt konta vybrat třeba 10x
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 31. 3. 2011 09:33

http://www.mesec.cz/clanky/komercni-ban ... ova-konta/

Paráda, sice to zadarmo nebude, ale díky výplatě a hypotéce mě půjde základní účet na 34,- KČ a ty odchozí platby za 39,- KČ si nejspíš dokupím.. teď mě stojí Perfekt konto 59,- + povinné 2 TP do pojišťovny a nějaké dvě odchozí platby a jsem na čísle 70,- .. nyní bude za 73,- a plnohotnotný účet.. FIO kartu zase schovám do šuplíku .-)
dr._lukas
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka