No, jestli to v pondělí změní zpětně s datem od 1.6. a bude sazba snížená, tak to bude celkem prasárna.
Nevím, jestli to raději dnes nepřesunout někam, kde je sazba jistá.
Přesouváte nebo to risknete?
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
To ale banku nijak neomlouvá. V bankovnictví je stále uvedené úročení 0,1% + 3,4% a tak by se to snad mělo úročit až do vyhlášení nového úročení. Zajímalo by mne jestli banka může změnit úroky i zpětně za dobu před oficiálním vyhlášením nového úročení. Pokud ano tak podle mne by se asi jednalo o podvod a klamání klientů.Milos píše:Občas se prostě něco nepovede, holt zapomněli včas zveřejnit novou verzi dokumentu "Oznámení o úrokových sazbách" s bonusovými sazbami platnými od 1.6.2025
culti píše:No, jestli to v pondělí změní zpětně s datem od 1.6. a bude sazba snížená, tak to bude celkem prasárna.
Nevím, jestli to raději dnes nepřesunout někam, kde je sazba jistá.
Přesouváte nebo to risknete?
Já se prozatím ohledně toho úročení na nic neztěžuji. Není tam ale napsané, že od 1.6.2025 ta bonusová sazba bude určitě jiná nebo, že se určitě změní a budé jiná než ta která platila do 31.5.2025. V bankovnictví je stále uvedená sazba 0,1% + 3,4% a to by snad mělo platit podle pravidla "co je psáno to je dáno", jinak by to asi šlo považovat za klamání klientů a podvod. Pokud tu bonusovou sazbu KB od 1.6.2025 zapomněla změnit tak je to jejích problém a měli by peníze na tom SÚ úročit tak jak to mají uvedené v bankovnictví až do doby než to tam změní a vyhlásí a zveřejní úročení jiné.fc70 píše:Je tam jasně napsané, že platnost bonusové sazby je do 31. 5., a že se může měnit. Takže dnes nemáš na nic nárok a nemáš důvod si stěžovat.
3,5 % p. a.
Vaše sazba
Základní
0,1 % p. a.
Bonusová
3,4 % p. a.
Dopřejte svým financím další využití
Dobrý den,
na spořicím účtu se vám podařilo našetřit už více než 200 000 Kč. Peníze nad tuto částku se vám ale úročí už jen sazbou 0,01 %. Můžete například vyzkoušet investice. Svým financím tak dopřejete další možnost využití.
Pokud potřebujete s něčím poradit, zavolejte nám na číslo +420 955 551 505 nebo napište e-mail na kbplus@kb.cz.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků