Přechod na EURo v ČR

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod LaNov 8. 1. 2025 20:40

"Argumentace Kovandou" je už pojem, co NEDĚLAT. Pod každým jeho tweetem je možné si přečíst rozcupování jeho výplodů.
Vlastní "argument" je pak divná smotanina fiskálních a monetárních úvah (kdy v každé oblasti vytváří rozhodnutí někdo jiný).
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod saabik 8. 1. 2025 21:12

Kovandu zajímá hlavně počet citací a zmínek v médiích. Má na to excelovskou tabulku. Je to spíš reklamní igráček než nějaký respektovaný ekonom.
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Diskutér

Odeslat příspěvekod postcd 8. 1. 2025 21:21

Nesouhlasím, to, co píše mi dává smysl. https://cs.wikipedia.org/wiki/Luk%C3%A1%C5%A1_Kovanda
FIO e-broker (převážně dividendové): Alphabet (GOOGL), National grid (NGG), Munich RE AG (MUV2), NextEra energy (NEE), AT&T (T), Bank of Nova Scotia (BNS), Archer-Daniels Midland Co (ADM), Allianz (ALV), BMW (BMW), Walgreens Boots (WBA)
postcd
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MirekM. 8. 1. 2025 21:37

saabik píše:Kovandu zajímá hlavně počet citací a zmínek v médiích. Má na to excelovskou tabulku. Je to spíš reklamní igráček než nějaký respektovaný ekonom.

Měl jsem na něj podobný názor získaný z TV. Nedávno jsem byl na jeho přednášce na UTB ve Zlíně a během jeho přednášky jsem na něj změnil diametrálně názor.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránka