Ahoj všem, potřeboval bych si ověřit informace ohledně ČSOB Premium konta (
http://www.mesec.cz/clanky/csob-premium ... si-sluzby/), nějak mi nesedí informace, které jsem se dozvěděl na pobočce a byl bych rád za krátký komentář.
1) U ČSOB máme otevřený jiný účet (majitelka je manželka, já disponent), lze tento účet migrovat na Premium se změnou majitele? Jde mi o využití kreditní/debetní karty na mé jméno, nikoliv na manželku.
2) Pokud nelze, dá se bez poplatku změnit účet, ze kterého se splácí hypotéka u ČSOB na tento nově otevřený Premium účet? Info z pobočky je takové, že změna je za 3000 Kč. Je to tak?
3) Pokud bod 1 a 2 nelze aplikovat, bude teda fungovat to, že přepošlu mzdu na Premium účet- tím splním podmínku peněz na účtu- a dále tyto peníze přepošlu na stávající účet, kterým pokryju všechny platby jako dosud. Nebo v tom je zakopaný pes?
4) Bezplatné a zvýhodněné pojistky - dle webu je možné zvolit jedno ze 3í nabízených pojištění zdarma, na pobočce mi ale uvedli, že když si jedno zaplatím, druhé dostanu zdarma. Jak to teda je?
5) V odkazu nahoře je uvedeno, že člen obdrží voucher na Uber (400 Kč) nebo Garmina (5000 Kč), na webu ČSOB jsem nic takového nenašel, pouze slevu 15 procent - tento bonus již teda neplatí?
Děkuji za odpovědi