ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jjrr 10. 2. 2022 03:54

No a co jste vyhráli?
jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod minarjo 10. 2. 2022 05:33

Viz poslední věta mého příspěvku před tím tvým :) - losování teprve bude, takže uvidíme.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod culti 16. 2. 2022 01:14

Jak se prosím dostanu do toho Kvízu na svetodmen.cz ? Mám pouze Poštovní spořitelnu, přihlásím se normálně s pomocí Identity do IB a pak kliknu na svetodmen.cz na Chci soutěžit, ale chce to po mně znovu přihlášení přes IB nebo ČSOB Identitu, ale stejně se do kvízu nedostanu. Nebo to je tím, že je to jen pro klienty ČSOB?
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod nikko 16. 2. 2022 02:11

@culti:
Soutěžní kvíz je i pro klienty Poštovní spořitelny.
Pomůže toto: Na stránce https://svetodmen.csob.cz se přihlásit přes ČSOB ID a souhlasit (kupodivu) s vytvořením účtu na stránce Svět odměn. Když už budeš přihlášen ke stránce Svět odměn (na modrém proužku nahoře bude vpravo vypsáno tvoje jméno), kvíz půjde spustit.
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod culti 16. 2. 2022 09:18

Díky. Nějak nechápu, proč to po mně chce vytváření účtu na svetodmen.cz, když pokud se přihlásím normálně do IB, tak tam vidím že tento program mám aktivní od začátku založení účtu.
Je to tedy jen nějaká formalita, když odklepnu to Vytvoření účtu u svetodmen.cz a nebo se jedná o nějakou další registraci?
Děkuji
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 16. 2. 2022 09:43

@culti: To odklepnutí Vytvoření účtu je jen formalita, nevytvoří se tím žádná další registrace.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod minarjo 16. 2. 2022 10:04

Já si zase myslím že to je chyba na webu svetodmen.cz, protože nikdy dřív nebylo pro tento web separátní registrace třeba, byla převzata ta z IB, ať už ČSOB či PS. Jsem dlouhodobý klient, Svět odměn mám dlouho a až teď kvůli té soutěži po mě ten web chtěl registraci skrz BankID novou, místo převzetí identity z online bankovnictví banky (ta teď převzít nešla jak už tu psali jiní, při přístupu z IB se přihlášení pro tento web nevytvořilo, oproti dřívějšku). Fakt divné :(.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod culti 16. 2. 2022 10:15

@Milos: díky, už jsem taky odsoutěžil :) Asi ty otázky průběžně mění, protože jak tu někdo dříve psal, tak tu otázku jsem tam vůbec neměl.
Každopádně, taky jsem předpokládal jako @minarjo, že si to převezme údaje z IB. Zřejmě to mají nějaké podělané.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ROlda78 16. 2. 2022 11:13

jsou (byly) 2 "soutěže"
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod nikko 16. 2. 2022 12:10

První je "Zábavný kvíz nejen ke kávě". Která "soutěž" je ta druhá?
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 16. 2. 2022 12:24

Byla to "ČSOB valentýnská soutěž", v appce ČSOB Smart.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod nikko 16. 2. 2022 12:42

Milos píše:Byla to "ČSOB valentýnská soutěž", v appce ČSOB Smart.

Děkuji :-)
nikko
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xls 16. 2. 2022 15:00

Když už s tím otravujou, tak by to mohlo fungovat. Taky jsem se v tom tenkrát zacyklil.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod faun1 17. 2. 2022 08:57

Nevíte někdo jaký kurz používá KK od ČSOB? Je možé, že je stejný jako na debetce?
Díky
faun1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tmx643 17. 2. 2022 09:54

Jasně, že je stejný. Používá kurz ČSOB.
tmx643
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka