Jak se prosím dostanu do toho Kvízu na svetodmen.cz ? Mám pouze Poštovní spořitelnu, přihlásím se normálně s pomocí Identity do IB a pak kliknu na svetodmen.cz na Chci soutěžit, ale chce to po mně znovu přihlášení přes IB nebo ČSOB Identitu, ale stejně se do kvízu nedostanu. Nebo to je tím, že je to jen pro klienty ČSOB?
@culti: Soutěžní kvíz je i pro klienty Poštovní spořitelny. Pomůže toto: Na stránce https://svetodmen.csob.cz se přihlásit přes ČSOB ID a souhlasit (kupodivu) s vytvořením účtu na stránce Svět odměn. Když už budeš přihlášen ke stránce Svět odměn (na modrém proužku nahoře bude vpravo vypsáno tvoje jméno), kvíz půjde spustit.
Díky. Nějak nechápu, proč to po mně chce vytváření účtu na svetodmen.cz, když pokud se přihlásím normálně do IB, tak tam vidím že tento program mám aktivní od začátku založení účtu. Je to tedy jen nějaká formalita, když odklepnu to Vytvoření účtu u svetodmen.cz a nebo se jedná o nějakou další registraci? Děkuji
Já si zase myslím že to je chyba na webu svetodmen.cz, protože nikdy dřív nebylo pro tento web separátní registrace třeba, byla převzata ta z IB, ať už ČSOB či PS. Jsem dlouhodobý klient, Svět odměn mám dlouho a až teď kvůli té soutěži po mě ten web chtěl registraci skrz BankID novou, místo převzetí identity z online bankovnictví banky (ta teď převzít nešla jak už tu psali jiní, při přístupu z IB se přihlášení pro tento web nevytvořilo, oproti dřívějšku). Fakt divné .
@Milos: díky, už jsem taky odsoutěžil Asi ty otázky průběžně mění, protože jak tu někdo dříve psal, tak tu otázku jsem tam vůbec neměl. Každopádně, taky jsem předpokládal jako @minarjo, že si to převezme údaje z IB. Zřejmě to mají nějaké podělané.