2500 Kč za založení účtu, pokud jste z Ukrajiny.
https://www.e15.cz/byznys/finance-a-bankovnictvi/csob-dava-uprchlikum-z-ukrajiny-ucet-zdarma-1388215
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Tak ani zúčtovaná transakce nic nevyřešila. Jediné co se změnilo tak hláška "Na této kartě měníme nastavení internetových plateb. Projeví se nejpozději druhý den." se objevila i u staré karty která doteď fungovala. Můžu zapínat a vypínat internetové platby, měnit limity, měnit ePin ale tahle hláška nezmizí a karta na internetu nefunguje.Milos píše:Transakce nebo bankomat by tedy měly tvůj problém s nefunkčními internetovými platbami vyřešit. Občas se vyplatí číst "návody"Jinak na tu jejich infolinku jsi volal?
Andrew_007 píše:fiasky píše:Ahoj všem, nevzpomínáte si někdo na marketingovou akci ČSOB, kdy se posílalo 100 tisíc na spořicí účet ČSOB a nechat tam peníze. Nevíte, dokdy se tam mají peníze nechat a kolik pak připíšou odměnu? Mám také pocit, že pak měli dát o něco vyšší úrok. Zapomněl jsem si poznamenat podmínky akce a chci pak zkontrolovat, jestli banka splnila podmínky. Díky moc.
-- 27. 12. 2021 19:34 --
Ahoj, tak už jsem si to dohledal. Podmínky akce jsem našel ve vláknu ČSOB z března a odkaz stále funguje:
https://www.csob.cz/portal/documents/10 ... 0-ssbx.pdf
Takže pro 1000 Kč odměny je potřeba nechat peníze do 1. 1. 2022.
Přišla Vám už někomu 2. část odměny z marketingové akce Spoření s bonusem? Má být vyplacena nejpozději do 28.2.2022, nicméně 1. část odměny přišla daleko dřív před v podmínkách uvedeným nejpozdějším termínem.
tom brava píše:nějak jsem nemohl zabrat, tak jsem dal dohromady a právě odeslal bance reklamačku na chybějící litr
Edit: reklamačka na benefity zaregistr. u banky s č.j. s příslibem vyřešení do 15 dní
tom brava píše:Dořešeno kladně a v termínu.
losalamos píše:Neměli jste v posledních dnech problém s rychlostí (pomalostí) bankomatu ČSOB? Narazil jsem na problém v jednom z bankomatů přímo v jedné z poboček. Čip mi to bezkontaktně nechtělo olíznout a po vložení karty dlouho nic, až jsem se lekl, že mi to kartu hned sežralo ještě před zadáním PIN. Nakonec pomalu všechno proběhlo.
Tak abych sem napsal řešení situace, tak řešeno s ČSOB kde mi sdělili že mi nedokáží na dálku poradit a mám prý počkat. No a po dalších 2 dnech a několika bezkontaktních platbách aniž by se tyto stačily zaúčtovat tak najednou hláška zmizela a karta začala na internetu fungovat. Přitom kontaktní platba která byla provedena týden zpět podle návodu u karty a již je dávno zaúčtovaná tak nepomohla.Milos píše:Zavolej na infolinku ČSOB, tam tvůj problém s kartou vyřeší. Asi se jim tvoje karta nějak "zasekla" v systému.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků