ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jjrr 6. 3. 2022 08:12

jjrr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Dandík 8. 3. 2022 08:17

Plány ČSOB - hlavně o přeměně Poštovky a některých poboček. https://www.penize.cz/osobni-ucty/43089 ... poritelnou
Dandík
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peter23p 9. 3. 2022 00:21

Milos píše:Transakce nebo bankomat by tedy měly tvůj problém s nefunkčními internetovými platbami vyřešit. Občas se vyplatí číst "návody" :-) Jinak na tu jejich infolinku jsi volal?
Tak ani zúčtovaná transakce nic nevyřešila. Jediné co se změnilo tak hláška "Na této kartě měníme nastavení internetových plateb. Projeví se nejpozději druhý den." se objevila i u staré karty která doteď fungovala. Můžu zapínat a vypínat internetové platby, měnit limity, měnit ePin ale tahle hláška nezmizí a karta na internetu nefunguje.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 9. 3. 2022 08:34

Zavolej na infolinku ČSOB, tam tvůj problém s kartou vyřeší. Asi se jim tvoje karta nějak "zasekla" v systému.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod peter23p 9. 3. 2022 10:19

No tak ja jen koukám jak má ČSOB profi služby
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod tom brava 9. 3. 2022 11:09

Andrew_007 píše:
fiasky píše:Ahoj všem, nevzpomínáte si někdo na marketingovou akci ČSOB, kdy se posílalo 100 tisíc na spořicí účet ČSOB a nechat tam peníze. Nevíte, dokdy se tam mají peníze nechat a kolik pak připíšou odměnu? Mám také pocit, že pak měli dát o něco vyšší úrok. Zapomněl jsem si poznamenat podmínky akce a chci pak zkontrolovat, jestli banka splnila podmínky. Díky moc.

-- 27. 12. 2021 19:34 --

Ahoj, tak už jsem si to dohledal :-). Podmínky akce jsem našel ve vláknu ČSOB z března a odkaz stále funguje:
https://www.csob.cz/portal/documents/10 ... 0-ssbx.pdf

Takže pro 1000 Kč odměny je potřeba nechat peníze do 1. 1. 2022.

Přišla Vám už někomu 2. část odměny z marketingové akce Spoření s bonusem? Má být vyplacena nejpozději do 28.2.2022, nicméně 1. část odměny přišla daleko dřív před v podmínkách uvedeným nejpozdějším termínem.

tom brava píše:nějak jsem nemohl zabrat, tak jsem dal dohromady a právě odeslal bance reklamačku na chybějící litr

Edit: reklamačka na benefity zaregistr. u banky s č.j. s příslibem vyřešení do 15 dní

Dořešeno kladně a v termínu:

Vážený pane,
přijali jsme Vaše podání ve věci odměny – Spoření s bonusem.
Po prověření Vámi poskytnutých informací odborným útvarem banky, přijměte prosím naše vyjádření.
Odměnu ve výši 1 000 Kč jsme na Váš spořící účet připsali.
Velice se omlouváme za opožděné plnění, vzniklé vyhodnocením velkého objemu dat.
Děkujeme Vám za důvěru, s níž jste se na nás obrátil, a věříme, že naše vysvětlení přijmete s pochopením.
S pozdravem
Reklamace a péče o klienty
Československá obchodní banka, a. s.
tom brava
Diskutér

Odeslat příspěvekod retron 9. 3. 2022 12:55

Neposílal teď někdo SEPA platbu do Německa? Jde mi o to jak rychle platba proběhne.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod drkarel 9. 3. 2022 13:35

Viděl bych to tak D+1, při poslání ráno to někdy chodilo i D+0.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod Andrew_007 9. 3. 2022 19:32

tom brava píše:Dořešeno kladně a v termínu.

Jo, taky mi dnes psali. Peníze už jsou připsané. Reklamoval jsem hned 28.2. večer.
"Žádný učený z nebe nespadl"
Andrew_007
Návštěvník

Odeslat příspěvekod losalamos 10. 3. 2022 20:45

Neměli jste v posledních dnech problém s rychlostí (pomalostí) bankomatu ČSOB? Narazil jsem na problém v jednom z bankomatů přímo v jedné z poboček. Čip mi to bezkontaktně nechtělo olíznout a po vložení karty dlouho nic, až jsem se lekl, že mi to kartu hned sežralo ještě před zadáním PIN. Nakonec pomalu všechno proběhlo.
losalamos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 10. 3. 2022 21:42

Já zvláštní pomalost zaznamenal včera s bankomatem KB. Bezkontaktně jsem chtěl vybrat, po zadání částky a odmítnutí stvrzenky se asi minutu až dvě nic nedělo a bankomat na nic nereagoval. V mezičase jsem přes mobil kontroloval, jestli se výběr objevil nebo neobjevil v SB, nic tam nebylo. Po chvilce se na bankomatu zobrazila hláška ve stylu "Operace nelze provést, opakujte ji za chvíli" a následně hláška "Bankomat je mimo provoz". Po pár sekundách tato hláška zmizela, tak jsem zkusil vybrat kontaktně a to proběhlo úplně normálně.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod franko_cz 11. 3. 2022 16:14

losalamos píše:Neměli jste v posledních dnech problém s rychlostí (pomalostí) bankomatu ČSOB? Narazil jsem na problém v jednom z bankomatů přímo v jedné z poboček. Čip mi to bezkontaktně nechtělo olíznout a po vložení karty dlouho nic, až jsem se lekl, že mi to kartu hned sežralo ještě před zadáním PIN. Nakonec pomalu všechno proběhlo.

Úplně stejnou zkušenost jsem měl s ČSOB bankomatem cca 14 dní zpátky. Stalo se to poprvé, tak nevím, jestli to byla náhoda nebo důsledek nějaké změny firmwaru v bankomatu atp.
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 13. 3. 2022 20:47

Promo kód RADIM (500Kč odměna) se asi nedá kombinovat se Xiaomi Smart Band 6 NFC za 1Kč za otevření stejného účtu, což? :)
edit: i když teď se dívám, že asi pořád běží i akce MALL 2000Kč - tak to bude zřejmě výhodnější.
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod peter23p 13. 3. 2022 21:18

Milos píše:Zavolej na infolinku ČSOB, tam tvůj problém s kartou vyřeší. Asi se jim tvoje karta nějak "zasekla" v systému.
Tak abych sem napsal řešení situace, tak řešeno s ČSOB kde mi sdělili že mi nedokáží na dálku poradit a mám prý počkat. No a po dalších 2 dnech a několika bezkontaktních platbách aniž by se tyto stačily zaúčtovat tak najednou hláška zmizela a karta začala na internetu fungovat. Přitom kontaktní platba která byla provedena týden zpět podle návodu u karty a již je dávno zaúčtovaná tak nepomohla. :roll: :roll:
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 13. 3. 2022 21:48

Řekl bych, že se při aktivaci karty událo něco "nestandardního" v jejich systému, což způsobilo nefunkčnost internetových plateb. Je to asi ojedinělý případ, obvykle s aktivací ČSOB karet nejsou žádné problémy. No hlavně že už ti to funguje :tleskani
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka