ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 31. 3. 2022 12:16

Já mám u ČSOB už asi 8 reklamací (z toho 4 aktivní) - některé jsem posílal opakovaně, protože nebyly vyřešeny. Zpočátku reagovali rychle a teď už se delší dobu nic neděje, tak uvidím po uběhnutí lhůty pro vyřízení reklamací. Co mohlo nefungovat, to nefungovalo nebo nefunguje a dodnes třeba nemám jakoukoliv smlouvu k účtu, o kterou jsem už několikrát žádal. Buď na to hází bobek a nebo si fakt neví rady. No aspoň znám skoro všechny zaměstnance na supportu jménem :)
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod stepano 31. 3. 2022 19:03

Jde vám se přihlásit do ČSOB přes Indentitu a smart klíč ? Já když si dám přihlášení přes Identitu, tak to na mě vybafne "zadejte kód z SMS" .. ta SMS vůbec nedorazí.
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod losalamos 31. 3. 2022 19:16

Jde, bez problému. Přijde výzva, potvrdím otiskem a jsem v IB.
losalamos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 31. 3. 2022 19:41

Mě přihlášení do IB přes identitu a smart klíč taky normálně funguje.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Navstevnik123 4. 4. 2022 20:10

Reklamoval jsem chybějící smlouvu k účtu a přišlo mi vyjádření:
Smlouva se u online zakládání účtu negeneruje. Funkci smlouvy plní Žádost o účet a následné odeslání Oznámení o založených produktech - účet, karta, ELB, Identita.

Budiž. Jen mi přijde zvláštní, že Žádost o účet ani Oznámení o účtu či oznámení o kartě neobsahuje mé identifikační údaje (Oznámení o ELB a Oznámení o Identitě jako jediné dva z asi 18 dokumentů ano, i když u ELB to formátováním vypadá, jak kdyby je tam někdo dodělal v malování - číslo domu se na stránce nachází kdesi mimo adresu, PSČ až na konci za městem apod.).

Dokument, který má údajně plnit funkci smlouvy přikládám v příloze. Zdá se Vám být tato smlouva v pořádku? Poznáte které strany ji uzavřely nebo třeba kdy? Já ne :-)

U jiné banky jsem se s tímto nesetkal - snad u všech (u kterých jsem zakládal elektronickou cestou) mám k dispozici nějaký dokument, kde je uvedeno kdo, s kým, kdy účet uzavíral. V ČSOB ne... zajímavé. Prý pokud potřebuju nějaké další dokumenty, ať jdu na pobočku. Máte to taky tak - účet bez smlouvy?
Přílohy
smlouva.png
Promo kódy v mém profilu nebo SZ.
Navstevnik123
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 4. 4. 2022 21:34

Máte někdo Premium kreditku a zároveň standardní kreditku? Mám Plus konto a standardní kreditku, nově jsem si zřídil Premium konto (aktuálně mám tedy dva účty) a zřízení Premium kreditky neprošlo s tím, že tato kombinace není povolena. Klient prý může mít jen jednu kreditní kartu :hm Prozatím jsem tedy Premium kreditku oželel, ta standardní se mi vyplatí víc.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod pivinecek 4. 4. 2022 22:13

jo, je to přesně jak píšeš, dvě KK v čsob nejdou mít. Řešil jsme to opačně, mám premium konto a premium KK a obyčejnou KK s vratkou nelze vystavit.
K dispozici zaměstnanecké slevy na Samsung
promo kódy v mém profilu (zeměkoule u jména) nebo SZ. Revolut, Vivid Card, Raiffeisenbank, IN100 české dráhy.
pivinecek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod zitow 4. 4. 2022 22:23

Standartní KK jsem musel kvůli zřízení premium KK zrušit.I když jsem argumentoval jejich podmínkami.

PODMÍNKY SLUŽBY ČSOB PREMIUM
4.2. Klient může využívat za standardních obchodních a cenových podmínek ostatní produkty a služby, které má ČSOB v nabídce.

-- 4. 4. 2022 23:32 --

A takhle mi odpověděli, byť to nedává smysl."Účet Kreditní karta můžete mít pouze jeden. Pokud již máte Kreditní kartu Premium, bohužel není možné mít další takovýto účet Standard, jako například u běžných spotřebitelských úvěrů, kterých můžete mít více."
zitow
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xls 5. 4. 2022 07:25

Jo, to dává smysl. "Nás můžete dojit jen jedním způsobem, zato my vás podojíme i více způsoby. Enjoy!"
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod jujec 5. 4. 2022 07:41

Já mám normální ERA kreditku a ČSOB premium kreditku. Ale faktem je, že jsem si ČSOB Premium zřizoval v době, kdy ještě nebyly tak propojené systémy.
jujec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod anonymni 5. 4. 2022 07:46

ČSOB se mě snaží nalákat k používání účtu, co u nich mám a provedl jsem na něm jen pár transakcí, nabízí 1000 Kč za posílání příjmu (3 měsíce za sebou aspoň 5000 Kč) a 300 Kč za instalaci a první přihlášení do ČSOB Smart.

https://csob.cz/bonus1300
anonymni

Odeslat příspěvekod A1rh- 5. 4. 2022 09:21

podobnou akci mi poslali před koncem minulého roku, poslal jsem si něco přes 5k prosinec, leden a únor a tuším někdy do konce května by měli připsat 1000.
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Odeslat příspěvekod zitow 5. 4. 2022 11:37

jujec píše:Já mám normální ERA kreditku a ČSOB premium kreditku. Ale faktem je, že jsem si ČSOB Premium zřizoval v době, kdy ještě nebyly tak propojené systémy.

Já právě čekal až na propojení systému abych mohl zachovat číslo účtu, přecházel jsem z Ery na premium konto.

-- 5. 4. 2022 12:39 --

xls píše:Jo, to dává smysl. "Nás můžete dojit jen jedním způsobem, zato my vás podojíme i více způsoby. Enjoy!"

Nedají oni, dají jiní. 8-) I když v dnešní době to půl až procento taky není bůhví co.
zitow
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 5. 4. 2022 12:01

Standardní KK dává sice jen půl procento, ale měsíční limit odměn je 1000Kč, takže ve srovnání s konkurenčními KK je určitým způsobem výhodná :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod A1rh- 5. 4. 2022 15:44

200k bych na ní protočit neuměl
V profilu nebo SZ promo Revolut 700Kč, SkipPay 500Kč, AliExpress US $19, Raiff. 300Kč ...
A1rh-
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka