ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Aldadol 14. 7. 2023 22:40

Před pár dny jsem to řešil a nechtělo se mi na pobočku. Takže hovor na Premium linku, do určitého limitu je zjednodušený proces schvalování. Mně stačilo 50t, s ohledem na skoro nulovou historii u ČSOB chtěli poslední výpis z účtu, kam chodí výplata. Do 3 dnů mi volal kurýr, že mi veze smlouvu k podpisu. Předpokládám, že na pobočce by to probíhalo stejně, jen bych měl smlouvu podepsanou hned.
Aldadol
Návštěvník

Odeslat příspěvekod LaNov 15. 7. 2023 10:15

ČSOB 13.7. oznámila změnu podmínek spořících účtů od 15.9.2023. Fakticky drasticky snižuje úročení u neaktivních klientů i u částek do 250T. Pro zachování úročení 5% do 250T je potřeba ČSOB aktivně používat: 5 plateb kartou + ČSOB Smart. Neaktivní klienti (např. důchodci) nově dostanou od banky úrok ze svým úspor jen v případě TV. Po RB to bude další banka nepoužitelná na spoření, peníze převedu pryč ...
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod maeth_u 15. 7. 2023 11:27

Na pobočce (nechtěl jsem nahánět kurýra) jim na 50k v mém případě nestačil výpis z jiné banky, kam mi chodí výplata. Prý to nejde a mají v tom dlouhodobý nesoulad s infolinkou. A to mi to jen s výpisem slibovalo jak call centrum, tak i telefonní bankéř, který mi Premium zřizoval.

Aldadol píše:Před pár dny jsem to řešil a nechtělo se mi na pobočku. Takže hovor na Premium linku, do určitého limitu je zjednodušený proces schvalování. Mně stačilo 50t, s ohledem na skoro nulovou historii u ČSOB chtěli poslední výpis z účtu, kam chodí výplata. Do 3 dnů mi volal kurýr, že mi veze smlouvu k podpisu. Předpokládám, že na pobočce by to probíhalo stejně, jen bych měl smlouvu podepsanou hned.
maeth_u
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod icemat 17. 7. 2023 17:38

Milos píše:A má někdo stejnou zkušenost jako @wit.cz, že mu bankomat (nikoliv vkladomat) vydal 200tisíc Kč či jinou částku větší než 80tisíc Kč?

já běžně vybírám 150tisíc z ČSOB banko/vkladomatu.
icemat
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 17. 7. 2023 17:53

Co to je "banko/vkladomat"?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod icemat 17. 7. 2023 19:03

obyčejný vkladomat ČSOB, který dokáže přijmout i vydat 200 tisíc naráz.
icemat
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 17. 7. 2023 19:30

Že umí obyčejný vkladomat ČSOB vydat najednou až 200tisíc, je běžná a všeobecně známá věc :-) Dotaz ale byl, jestli někdo další najednou vybral 200tisíc z obyčejného bankomatu ČSOB, stejně jako to uvedl @wit.cz?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod pezzay 17. 7. 2023 20:19

icemat píše:obyčejný vkladomat ČSOB, který dokáže přijmout i vydat 200 tisíc naráz.

.. vydat až 200K, přijmout až 350K(max200bankovek)..
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod milanBrno 17. 7. 2023 22:01

Milos píše:Že umí obyčejný vkladomat ČSOB vydat najednou až 200tisíc, je běžná a všeobecně známá věc :-) Dotaz ale byl, jestli někdo další najednou vybral 200tisíc z obyčejného bankomatu ČSOB, stejně jako to uvedl @wit.cz?

Mam stejnou zkusenost jako wit...
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 18. 7. 2023 18:10

A prozradíš, jaký konkrétní bankomat (nikoliv vkladomat) ČSOB to byl, kde je umístěný? Ideálně jestli můžeš pořídit třeba i jeho fotku? Mohla by to být dobrá indície pro ostatní, kteří nemají v blízkosti vkladomat ČSOB, tak že by mohli zkusit vybrat 200tisíc i v podobném "běžném" bankomatu ČSOB.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod fremantle 18. 7. 2023 18:44

Kdesi jsem už zahlédl bankomat ČSOB s velkým podavačem, podobným jako na vkladomatech - předpokládal jsem, že jde o vkladomat a potřeboval jsem tehdy funkci vkladu využít, ale po vložení karty k mému překvapení funkce vkladu nabídnuta nebyla - šlo o "obyčejný" bankomat... :-) Předpokládám tedy, že by mohlo jít o takové novější modely (jestli to označit za "běžný", nevím, zase tak moc jsem jich neviděl). Na lokalitu si již přesně nevzpomenu (je to už nějaká doba), bylo to snad u nějaké provozovny pošty.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod vpe 18. 7. 2023 19:24

Kdy uz CSOB zavede vklady i pres token v mobilu?
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod dockalacek 20. 7. 2023 09:14

Od 1. listopadu 2023 zavádí ČSOB poplatek 2,50 za autorizační (potvrzovací) SMSky v IB. Potvrzeno pracovníkem na lince. Pro uživatele ČSOB Smart klíče se nic nemění.
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mate59 20. 7. 2023 15:56

Jo, už to rozesílali emailem.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod dockalacek 20. 7. 2023 16:39

Mně dorazil e-mail, ale v IB nic nemám, dozvěděl jsem se o tom od pracovníka na lince.
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka