ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PULPANM 10. 6. 2024 08:55

Jo to je pravda, zapomněl jsem , díky za upozornění.
Ta platba 5x kartou pro úrok 5% vlastně aktuálně platí
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Jantars 10. 6. 2024 10:12

cz01 píše:Platit nemusíš a budeš to mít aktuálně zdarma, pokud máš ve skupině dva placené produkty. Já to tak řeším, jednou mám Patria a podruhé pár korun jejich fond a nemusím řešit platby kartou, protože platím kartama jinde a nechce se mi každý měsíc jakkoliv dělat otočky (už tak jich pár musím dělat jinde :D )

Díky za připomenutí. Jak to poznat že tam mám dva placené produkty ve skupině? Celoroční cestovní počítat nebudu to už nebudu obnovovat, nemovitost je bohužel pojištěná přes manželku, ale mám u nich pracovní pojistku na blbost, penzijko a nějaký drobný KZP který je ještě z dob IPB....
Jantars
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cz01 10. 6. 2024 10:36

To by ti asi mělo stačit z toho co píšeš, ale není na škodu si to nechat potvrdit tvým bankéřem, že splňuješ kritéria. Budeš to pak mít černé na bílém, já jsem si to tenkrát taky s ním nechal odsouhlasit po mailu a kdyby něco měl jsem to připravené, jako odvetu, ale nebylo potřeba :)
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 10. 6. 2024 10:51

a to bude tedy platit i po 1.1.2025, ty 2 placené produkty ? Takže vedení účtu pak bude zdarma? No jak píšeš, raději napíšu bankéři.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 10. 6. 2024 10:56

Od 1.1.2025 ty dva placené produkty stačit nebudou, toto ani 3 platby kartou už v nových podmínkách https://www.csobpremium.cz/documents/13 ... remium.pdf vůbec nefigurují.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod czpetr 10. 6. 2024 11:17

přesně jak píše Miloš.Já využiju 60tis. mesíčně příjem a mám v Patrii akcie 300tis+.Stéjně CSOB používám jako hlavní banku.
czpetr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 10. 6. 2024 11:35

Milos píše:Od 1.1.2025 ty dva placené produkty stačit nebudou, toto ani 3 platby kartou už v nových podmínkách https://www.csobpremium.cz/documents/13 ... remium.pdf vůbec nefigurují.

Jj díky, myslel jsem, že jsem něco přehlédl
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 11. 6. 2024 12:29

Ahoj, u ČSOB není nikde vidět, kolik člověk provedl plateb DK či KK , jestli už splnil 5 plateb aby platil úrok 5% na SÚ( jako to má třeba RB)
Takže si to člověk musí počítat
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod tmx643 11. 6. 2024 12:48

Je to vidět.
Menu -> Lepší úrok na spoření
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 11. 6. 2024 12:53

Wow, skvělé, díky, to jsem nevěděl
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod jenda_s 11. 6. 2024 13:03

a dá se poznat, na které spoření s bonusem se to zvýšení aplikuje? Mám totiž historicky asi 3 spoření s bonusem...
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 11. 6. 2024 13:18

Bonusová úroková sazba se uplatňuje u SÚ, který byl založen jako první.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 11. 6. 2024 13:31

Já měl ve zprávách od banky oznámení, jak získat 5 % na sú i s číslem toho sú...
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Spock_lone_wolf 11. 6. 2024 13:57

A pokud je bonus aktivní, tak by měla aktuální úroková sazba být vidět v detailech (Informace o účtu)
Spock_lone_wolf
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jenda_s 11. 6. 2024 13:58

hm, tak já žádnou zprávu nemám, pomohl až telefonát na infolinku... Koukal jsme ještě do podmínek a vidím, že vyhodnocení 5 plateb karto proběhne 6. následujícího měsíce a sazba pak bude platná do 5. dalšího měsíce. Bože, to je ústav, ani na kalendářní měsíc to nedokážou nastavit...
jenda_s
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka