ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Bond2 17. 6. 2024 14:58

... nemějte zase přehnané iluze o pojišťovnách... https://mapy.cz/letecka?source=firm&id= ... 75719&z=17
Bond2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tmx643 17. 6. 2024 15:07

Já bych zas neměl přehnané iluze o tom, že někdo čte na co je vůbec pojištěný... Viz teď o víkendu tady debata o pojištění prodloužené záruky platné jen při nákupu v ČR. A taky pamatuju, jak tu byl před pár lety někdo naštvaný, že mu pojišťovna neproplatila neabsolvovaný výlet do Španělska, když tam nechtěli letět, protože tam bylo horko a žena byla těhotná (ale ani nebyla na neschopence, natož pak hospitalizovaná)...
Nechci říct, že se problémy nevyskytují, ale tak 90 % negativních recenzí bude hloupý klient a 10 % špatné jednání pojišťovny.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod jenda_s 17. 6. 2024 15:08

tak jestli koukám dobře, tak čsob na červenec 4,50% včetně bonusu...

https://www.csob.cz/documents/10710/958 ... 240701.pdf
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 17. 6. 2024 15:15

Je to tak, od července bude úrok jen 4,50% místo dosavadních 5,0%
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 17. 6. 2024 15:28

njn
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Karelsotol 18. 6. 2024 14:01

Ahoj, doporučili by jste prosím někdo nejlepší náhradu za ČSOB premium? Dnes mi přišel ten jejich email s novými podmínkami od ledna 25 a přijde se mi to už nevýhodné. S účtem jsem byl spokojený, využil jsem pojištění, salonek i funkce na cesty byla příjemná. Je tu nějaká adekvátní náhrada, kromě Unicredit? Děkuji za zkušenosti.
Karelsotol
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wit.cz 18. 6. 2024 14:08

Můžeš zkusit RB a Exklusivní konto. Mně tam ale nechtějí otevřít ani IB pro stavební spoření po sloučení s RSTS. Jednou jsem je hnal k FA za blokaci Curve a už si neškrtnu :-D
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Přeborník

Odeslat příspěvekod PULPANM 18. 6. 2024 14:27

Karelsotol píše:Ahoj, doporučili by jste prosím někdo nejlepší náhradu za ČSOB premium? Dnes mi přišel ten jejich email s novými podmínkami od ledna 25 a přijde se mi to už nevýhodné. S účtem jsem byl spokojený, využil jsem pojištění, salonek i funkce na cesty byla příjemná. Je tu nějaká adekvátní náhrada, kromě Unicredit? Děkuji za zkušenosti.

Já myslím,, že RB exkluzivní konto není náhrada za ČSOB Premuim a o ničem dalším nevím ( ani Erste ) - je to můj subjektivní pocit samozřejmě.
Takže u ČSOB Premium zatím počítám zůstanu i od 1/1/2025
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Radek.Hulan 18. 6. 2024 15:20

Karelsotol píše: S účtem jsem byl spokojený, využil jsem pojištění, salonek i funkce na cesty byla příjemná.

Jo, přesně o takové klienty banka stojí :-) Ber si, že tu banku můžeš stát 1000 Kč měsíčně, a pokud tam jen točíš peníze, je v podstatě v zájmu akcionářů banky takové účty nevést.
Radek.Hulan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Karelsotol 18. 6. 2024 23:41

To nijak nerozporuji pane a rozhodnutí banky akceptuji :)

Každopádně RB určitě ne, mám s nimi už 2 špatné zkušenosti, jednou Mall karta která byla nefunkční a nikdo nebyl schopný poradit ani na pobočce ani na lince a pak při rušení účtu po Equa bance ( to byl porod). Možná bych vzal na milost Unicredit jen kvůli výhodám a jako běžný účet bych zkusil Partners. Ať je taky nějaká změna po letech
Karelsotol
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PULPANM 19. 6. 2024 01:10

No UNICREDIT, co tady čtu, je spíš poslední štace před márnicí
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod vit.spinka 21. 6. 2024 09:19

Dají se někde najít aktuální pásmové úročení u spořicího účtu? ČSOB má v úrokovém lístku "5% do 500.000" (za splnění podmínek atd.), ale teď mi nabídla zvýšení na "do 1.000.000".
A že aktivace bude do 5 dnů (to tam třou liščí ohon?).

Takže bych rád viděl, jestli se to povedlo - a do budoucna vůbec mít přehled, na čem jsem.
vit.spinka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 21. 6. 2024 09:21

Tak takovou nabídku jsem nedostal ale od 1.7. padá úrok.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod LaNov 23. 6. 2024 17:21

vit.spinka píše:Dají se někde najít aktuální pásmové úročení u spořicího účtu? ČSOB má v úrokovém lístku "5% do 500.000" (za splnění podmínek atd.), ale teď mi nabídla zvýšení na "do 1.000.000".

Podmínky případné individuální nabídky máte v internetovém bankovnictví, v Moje schránka (ikona obálky nahoře), zpráva "Oznámení o nastavení výhodnější úrokové sazby". Tam jsou pásma, sazby i od kdy je změna účinná.
Standardní nabídka je na http://www.csob.cz/uroky
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tojejedno2 27. 6. 2024 14:00

Je někde uvedeno, do kdy se musí vyčerpat body ze světa odměn? Bude ještě nějaké přechodné období? Nebo mi k 30.6. všechny propadnou?
tojejedno2
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka