ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PULPANM 2. 7. 2024 12:29

No to je možný, ale na vratkách KK RB mám daleko víc, tak to zase tak moc neřeším
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 2. 7. 2024 13:51

Kvůli vracecí kreditce RB přece ale nemusíš mít Aktivní účet?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 2. 7. 2024 15:21

no to ne, já ale chtěl zlatou kartu kvůli pojištění a vstupu do LK
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod hannys85 3. 7. 2024 08:49

Už mi šel aktivovat v ČSOB smart Kate Coin, ale je to za mě zatím dost o ničem...Snad to budou zlepšovat a nabízet lepší odměny..Zatím jsou odměny jen formou vrácení peněz, když si zaplatíte různé pojistky, či platíte nějaké karetní poplatky (kdo to dnes ještě platí ?)...
Nejlépe lze aktivovat, když napíšete do kate chatu "katecoin" a pak to lze aktivovat...
hannys85
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dr._lukas 3. 7. 2024 11:56

Už jste někdo zjišťovali, jestli těch 300 tisíc od nového roku bude muset ležet na účtu celý měsíc nebo jen k poslednímu dni?
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod JoKaHo 3. 7. 2024 13:23

...a k poslednímu dni každého kalendářního měsíce...
Dle podmínek stačí poslední den poslat peníze a nechat je tam přespat
JoKaHo
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Roman1989 4. 7. 2024 13:17

ahoj, prosím vás ta podmínka platit kartou alespoň 3x za měsíc, aby byla karta zdarma pořád platí? Na webu ji nevidím. Mám premium konto a ty jejich 2 karty k tomu. Díky.
nabízím referral: Revolut, ČS, KB, Raiffka, mBank (prsten pro vás za 1kč), IBKR (za který dostanu 200 usd a Ty až 1000 usd).
Roman1989
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mate59 4. 7. 2024 14:02

3 platby platí pro bonusové úročení spoř.účtu,karta je k účtu bez poplatku.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 4. 7. 2024 14:04

Netuší někdo kdy se ČSOB bude namáhat poskytovat okamžité platby eur? A to je ten jejich eurový účet prý zpoplatněný jak jsem se dozvěděl..?

Případně máte přehled, která cz banka má funkční? Fio se tím chlubí ale neumí to (do XTB), zřejmě kvůli neschopnosti napárovat si BIC (A přes ten fil servis jsou natvrdlý nechat si to vysvětlit)

Okamžitá platba v EUR
Během pár sekund můžete přijímat a odesílat také platby v EUR. A také okamžité platby v eurech jsou zadarmo.
Vaši platbu doručíme přibližně do 10 sekund, a to i v noci, o víkendu nebo o státním svátku.
Jednorázovou platbu v eurech je možné poslat až do výšky 4 000 EUR jako okamžitou platbu, a to pouze do bank, které příjem takových plateb podporují.
Seznam všech bank zapojených do systému TIPS je dostupný na stránce Evropské centrální banky.
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod PULPANM 4. 7. 2024 14:20

Jinak opět s radostí využívám cestovní pojištění k Premium účtu- synek jede na tábor Bulharska a je pojištěný k mé kartě, máti letí do Chorvatska na dovolenou a je pojištěna k mé kartě. To je skvělý.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod libol 4. 7. 2024 14:28

mate59 píše:3 platby platí pro bonusové úročení spoř.účtu,karta je k účtu bez poplatku.

Web tvrdí, že 5 plateb
libol
Diskutér

Odeslat příspěvekod mimous 4. 7. 2024 14:40

vpe píše:Netuší někdo kdy se ČSOB bude namáhat poskytovat okamžité platby eur? A to je ten jejich eurový účet prý zpoplatněný jak jsem se dozvěděl..?

Případně máte přehled, která cz banka má funkční? Fio se tím chlubí ale neumí to (do XTB), zřejmě kvůli neschopnosti napárovat si BIC (A přes ten fil servis jsou natvrdlý nechat si to vysvětlit)

Okamžitá platba v EUR
Během pár sekund můžete přijímat a odesílat také platby v EUR. A také okamžité platby v eurech jsou zadarmo.
Vaši platbu doručíme přibližně do 10 sekund, a to i v noci, o víkendu nebo o státním svátku.
Jednorázovou platbu v eurech je možné poslat až do výšky 4 000 EUR jako okamžitou platbu, a to pouze do bank, které příjem takových plateb podporují.
Seznam všech bank zapojených do systému TIPS je dostupný na stránce Evropské centrální banky.

J&T by mělo umět okamžité platby na EUR účtu. Už jsem to zahlédl i v nějakých článcích.
mimous
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DoubleSix 4. 7. 2024 15:13

vpe píše:Netuší někdo kdy se ČSOB bude namáhat poskytovat okamžité platby eur? A to je ten jejich eurový účet prý zpoplatněný jak jsem se dozvěděl..?
EUR účet mám u nich zdarma, ale SEPA platba stojí 5Kč.
SEPA platba zdarma je pouze z jejich BU v Kč, ale pak si připlatíš za konverzi.
K Premium účtu máš BU v EUR a USD zdarma (je tam až 5 BU v cizích měnách zdarma)

Ta J&T opravdu umí SEPA platby jako okamžité a je vše zdarma, účet i platba.
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod PULPANM 4. 7. 2024 17:47

a i RB má SEPA zdrama, tedy jen 1x do měsíce, ale.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod meme1255 4. 7. 2024 17:52

Okamžité (INSTANT) SEPA umí i FIO, několikrát vyzkoušeno.
meme1255
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka