Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
mate59 píše:3 platby platí pro bonusové úročení spoř.účtu,karta je k účtu bez poplatku.
vpe píše:Netuší někdo kdy se ČSOB bude namáhat poskytovat okamžité platby eur? A to je ten jejich eurový účet prý zpoplatněný jak jsem se dozvěděl..?
Případně máte přehled, která cz banka má funkční? Fio se tím chlubí ale neumí to (do XTB), zřejmě kvůli neschopnosti napárovat si BIC (A přes ten fil servis jsou natvrdlý nechat si to vysvětlit)
Okamžitá platba v EUR
Během pár sekund můžete přijímat a odesílat také platby v EUR. A také okamžité platby v eurech jsou zadarmo.
Vaši platbu doručíme přibližně do 10 sekund, a to i v noci, o víkendu nebo o státním svátku.
Jednorázovou platbu v eurech je možné poslat až do výšky 4 000 EUR jako okamžitou platbu, a to pouze do bank, které příjem takových plateb podporují.
Seznam všech bank zapojených do systému TIPS je dostupný na stránce Evropské centrální banky.
EUR účet mám u nich zdarma, ale SEPA platba stojí 5Kč.vpe píše:Netuší někdo kdy se ČSOB bude namáhat poskytovat okamžité platby eur? A to je ten jejich eurový účet prý zpoplatněný jak jsem se dozvěděl..?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků