ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod retron 14. 7. 2024 12:12

takže omluva ČSOB, OP nefungují ve směru RB>ČSOB a přitom jinam a z jiné banky fungují
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Noclaf 15. 7. 2024 13:46

Nejaky tipy na alternativu k Premium uctu u CSOB? Priorita je asi (bez)poplatkova struktura (nehodlam resit kde vybirat cash a tak, ale zase zadny speciality a EUR si resim pres ucet v zahranici), kvalitni kreditka, internet a mobile banking ktery nebudu chtit rozmlatit - cokoliv nad to je fajn (napr. u CSOB jsem vyuzival navstevu letistniho salonku).
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;
Noclaf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 15. 7. 2024 14:02

RB Exkluzivní účet
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Zedna1 15. 7. 2024 14:02

Doporucuji mrknout do vlakna "Prémiové účty u českých bank"
viewtopic.php?f=316&t=1216390
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Noclaf 15. 7. 2024 18:22

Milos: RB mi z ideologickych duvodu nesedi (Rusko)
Zedna: diky
SI ALTERUM SIT OPTANDUM, MALIM EQUIDEM INDISERTAM PRUDENTIAM QUAM STULTITIAM LOQUACEM
Merida AM 3000D 2008 + Sigma Sport Mirage EVO X;
Noclaf
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pan Y. 15. 7. 2024 22:41

Mně RB ze stejných důvodů také nesedí, ale právě proto její služby využívám, abych jí od nějakých těch peněz pomohl (inkasuju bonusy / služby).
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rendy00 16. 7. 2024 07:30

Zkoušel jsem založit účet otci (sám to přes PC nedá), nevíte, proč ČSOB nechce založit účet online a táhne nás na pobočku?
mBank 1000,- odměna za založení účtu -> odkaz v profilu
Rendy00
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hyper9 16. 7. 2024 07:38

U mě se tak stalo proto, že jsem v minulosti u nich nějaký účet už měl.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod DrumSession 16. 7. 2024 08:02

Protože ti tam hustěj mrktingové nabídky a očekujou si tě, na co by jsi mohl skočit/začít využívat, jak jsem se dozvěděl na přímou otázku úplně čerstvému mladému bankéři při zakládání účtu (prokecnul se).
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 17. 7. 2024 19:33

hannys85 píše:Už mi šel aktivovat v ČSOB smart Kate Coin, ale je to za mě zatím dost o ničem...Snad to budou zlepšovat a nabízet lepší odměny..Zatím jsou odměny jen formou vrácení peněz, když si zaplatíte různé pojistky, či platíte nějaké karetní poplatky (kdo to dnes ještě platí ?)...
Nejlépe lze aktivovat, když napíšete do kate chatu "katecoin" a pak to lze aktivovat...

Ohledně toho programu Kate Coin aktuálně vyšel článek na serveru Peníze.cz https://www.penize.cz/osobni-ucty/45434 ... kate-coiny Dle všeho by stávající program Svět odměn i nový program Kate Coin měly fungovat vedle sebe.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod mate59 17. 7. 2024 20:12

Taky jsem to aktivoval,pro mně je to o ničem.Tak jak svět odměn.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 18. 7. 2024 17:02

ČSOB novinky: Zpoplatňujeme příchozí platbu přímo na kartu (bez uvedení čísla účtu). Jedná se třeba o výplaty sázek, případně převody na kartu z platebních fintech aplikací. Bezplatné zůstává vrácení peněz na kartu obchodníkem.

-- 18. 7. 2024 18:06 --

Rendy00 píše:Zkoušel jsem založit účet otci (sám to přes PC nedá), nevíte, proč ČSOB nechce založit účet online a táhne nás na pobočku?

Některé funkce jsou limitovány věkem, ve vašem případě se může jednat o to, že chtějí dotyčného vidět jestli ještě funguje (Časté zneužívání zakládání na doklady osob které jsou už mentálně neschopný financemi nakládat). Také kreditky jsou nad určitý věk automaticky zamítány, samozřejmě že bez uvedení důvodu.
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod obbr 21. 7. 2024 12:58

Prosím, má tu někdo reálnou zkušenost, jak funguje Spoření s bonusem?

Když teď do konce července stihnu udělat 5 plateb kartou a přihlásím se do apky. Od jakého data se začnou peníze na účtu Spoření s bonusem úročit včetně bonusové sazby, tedy 4,5%?

Je to od 1.8., od 6.8. nebo nějaké jiné datum?

Děkuji
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 22. 7. 2024 06:59

To nevím, ale mám nápad, když zavoláš na číslo 800 300 300 Tak se dovoláš do jejich baráku u řeky, když si odpověď nahraješ, tak budeš mít vymahatelné stanovisko, než od anonymu z internetu :-) Nebolí když to pak neklapne, tak to můžeš reklamovat.

A jestli chceš 200 procentní jistotu, tak zavoláš dvakrát :-)
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod PULPANM 24. 7. 2024 07:24

Mne ta ČSOB oproti RB přijde taková zkostnatělá
Chci platit v cizině kartou v jiné měně. U RB brnkačka, u ČSOB nutnost založit devizový účet a ještě k tomu účtu kartu.
Jako založit to není moc problém a virtuální karta je do 24 h k dispozici, ale mít ke každé měně. Extra účet a ještě extra kartu…
PULPANM
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka