ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod baron84 4. 10. 2024 18:47

Podle toho co jsem tento týden viděl na pobočce ČSOB, má zpřísnění podmínek na Premium účet přesně ten efekt, co asi chtěli. Bankéřka měla na stole docela štos přestřižených Visa Infinite karet
baron84
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 4. 10. 2024 21:31

Od 6.11.2024 budou nové podmínky pro získání bonusové úrokové sazby na SÚ (pět plateb kartou a příjem 15000Kč):
Přílohy
CSOB-podminky bonusoveho oroceni 2024-11.gif
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 4. 10. 2024 21:58

Identické podmínky musím plnit pro rozhýbání účtu po dobu 3 měsíců, abych pak dostal snad v prosinci lízátko ve výši 1.500 Kč.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod beet 4. 10. 2024 22:16

Dnes přišlo do mailu, ze bonusova sazba je na pul roku bez jakychkoli podminek.
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 4. 10. 2024 23:19

@beet: To přišlo asi jen přímo tobě jako individuální nabídka. První pásmo zůstatku (limit úložky) ti v té zprávě nezvýšili?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod beet 5. 10. 2024 06:45

Zvýšili na 1,5M
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DrumSession 7. 10. 2024 09:47

Milos píše:Od 6.11.2024 budou nové podmínky pro získání bonusové úrokové sazby na SÚ (pět plateb kartou a příjem 15000Kč):

Podmínky je nutné splnit v předchozím měsící - tj. již v říjnu, aby %-ní bonus byl úročen v listopadu !
(Navýšení limitu s.ú. mi platí ode dneška, na 6M - osobní poznámka)
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 7. 10. 2024 10:12

baron84 píše:Podle toho co jsem tento týden viděl na pobočce ČSOB, má zpřísnění podmínek na Premium účet přesně ten efekt, co asi chtěli. Bankéřka měla na stole docela štos přestřižených Visa Infinite karet

Tak ono se není co divit, pro normálního člověka to asi nemá cenu a nevyplatí se.

Můj user case je trochu odlišný, jsem v průměru přes 5 měsíců v zahraničí (mimo EU), k tomu využiju salónky, takže mi to přináší reálnou úsporu okolo 15 tis. ročně. Oproti tomu po těch změnách přesun části akcií od jiného brokera do Patrie (přesněji prodej-nákup) stál pár drobných, takže zůstává navíc jen poplatek za správu cca 600,- Kč ročně a k tomu to přeposílání (jestli 50 nebo 60 je už jedno).

Když s tím přišli, tak jsem si myslel, že to budou časem nějak vylepšovat, místy toho je to pro většinu účelů stejně nepoužitelné, kvůli kurzům se s tím nedá normálně platit v zahraničí, investice taky tak nějak 20 let zpátky, ten program odměn ani nemluvě. Škoda.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 7. 10. 2024 10:34

DrumSession píše:
Milos píše:Od 6.11.2024 budou nové podmínky pro získání bonusové úrokové sazby na SÚ (pět plateb kartou a příjem 15000Kč):

Podmínky je nutné splnit v předchozím měsící - tj. již v říjnu, aby %-ní bonus byl úročen v listopadu !
(Navýšení limitu s.ú. mi platí ode dneška, na 6M - osobní poznámka)

V říjnu ale stačí plnit ještě staré pomínky aktivity (pět plateb kartou, jednou za tři měsíce přihlášení do SB).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Milos 7. 10. 2024 13:00

Nově jde v appce jednoduše zřídit disponenta k účtu:

V ČSOB Smart si můžete ke svému běžnému, spořicímu nebo jinému účtu přidat disponenta. Partnerku, partnera, někoho blízkého, kdo je také naším klientem a komu se rozhodnete udělit přístup ke svým penězům.

Je jen na vás, kolik disponentů budete mít, jakou úroveň práv jim nastavíte, i na jak dlouho. Začněte tím, že v Menu kliknete na záložku Disponenti a vyberete si účet, který chcete nasdílet. Aplikace vás povede krok za krokem a za pár minut máte hotovo.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Lenka_2 8. 10. 2024 15:38

Přišlo mi z aplikace oznámení, že je nějaká soutěž (kvíz) se Světem odměn. Bylo tam i tlačítko Soutěžit, ale když ho stisknu, otevře se hlavní stránka Světa odměn, ale tam nikde o žádné soutěži ani zmínka. Kate je taky natvrdlá, nechápe, na co se jí ptám. V aplikaci (ne ve Světě odměn) se dá doklikat k položce Soutěže, ale tam taky tvrdí, že aktuálně žádná neprobíhá.
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 8. 10. 2024 15:48

Nevím, jestli se jedná o toto, ale... Svět odměn > Přejít do světa odměn > "13 ve Světě odměn přináší štěstí" - tlačítko "TO MĚ ZAJÍMÁ" > tlačítko "CHCI SOUTĚŽIT"
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 8. 10. 2024 15:56

Soutěžit se dá i přes web https://svetodmen.csob.cz/souteze/trinact
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod vpe 8. 10. 2024 22:14

Máte někdo spořicí účet? viewtopic.php?p=13798215#p13798215
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod HonzaLBC 8. 10. 2024 22:46

Dotaz na ČSOB Drobné, jak to vlastně funguje? Včera založeno (neřešit nevýhodnost a podobně, je to pro člověka, který jinak neuspoří ani korunu :-D ), nastaveno 5x Turbo.

Včera kartou zaplaceno:

1101 Kč - 19 Kč se zaokrouhlí - 5x Turbo je odloženo 95 Kč
699 Kč - 1 Kč se zaokrouhlí - 5x Turbo je odloženo 5 Kč
15 Kč - 5 Kč se zaokrouhlí - 5x Turbo je odloženo 25 Kč

Součet 125 Kč, ve Smartu to ukazuje: Aktuálně odloženo 125 Kč z 300 Kč Zatím to souhlasí, všechno jasný ...

Dneska kartou zaplaceno:

301 Kč - 19 Kč se zaokrouhlí - 5x Turbo je odloženo 95 Kč
380,81 Kč - 19,19 Kč se zaokrouhlí - 5x Turbo je odloženo 95,95 Kč

Součet 315,95 Kč, koukneme do Smartu, co to udělalo a tam je:

Aktuálně odloženo 95,95 Kč z 300 Kč (to odpovídá poslední platbě) a k tomu je Celkově investováno 600 Kč (strženo 2x 300 Kč).

Nic jiného se neplatilo, není tam žádná jiná blokace kartou, žádná jiná zaúčtovaná platba, vůbec nic, je jen jedna debitní karta, žádná kreditka, nic.

Než budeme volat do banky a dělat ze sebe blbce, že jsme to nepochopili, tak je tam něco v podmínkách, co jsme mohli přehlídnout?
HonzaLBC
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka