ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Abu Simbel 16. 2. 2025 08:13

Kde mate v aplikaci kontakt na bankere? Je to nejaka konkretni osoba? Ja vidim jen infolinku. Je mozne, ze zadneho bankere nemam?
Abu Simbel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 16. 2. 2025 08:46

Na infolince mi kontakt na bankéře řekli, ale každou chvíli se mi změnil
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod mate59 16. 2. 2025 09:08

Klik menu,informace,klik kontakty,srolovat dolů a tam je uvedený bankéř I mobil.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 16. 2. 2025 09:17

Kdo nemá Premium konto, ten ale nemá svého bankéře.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 16. 2. 2025 09:25

mate59 píše:Klik menu,informace,klik kontakty,srolovat dolů a tam je uvedený bankéř I mobil.

Mám premium ale kontakt na konkrétního poradce s mobilem nemám, jen všeobecné kontakty
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod tramin 16. 2. 2025 09:38

Já mám jeho vizitku s tel. číslem.
tramin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MirekM. 16. 2. 2025 10:42

Mám ještě odpuštěno půlroku plnění podmínek na SÚ a zvýšený limit z 250 tis. na SÚ pro bonusové úročení (k základnímu BÚ).
Po vypršení půlročního odpuštění plnění podmínek, budu muset jen plnit podmínky pro bonusové úročení (5 plateb kartou) nebo mně i sníží zvýšený limit na SÚ pro bonusové úročení zpět na 250 tis.?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 16. 2. 2025 10:56

Když ti skončí individuální nabídka (a neprodlouží ti ji), tak se ti i sníží limit. Budou pro tebe zase platit standardní podmínky bonusového SÚ.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Abu Simbel 16. 2. 2025 11:33

PULPANM píše:
mate59 píše:Klik menu,informace,klik kontakty,srolovat dolů a tam je uvedený bankéř I mobil.

Mám premium ale kontakt na konkrétního poradce s mobilem nemám, jen všeobecné kontakty

Ja to same, premium, bez bankere.

Uvital bych mailovy kontakt na nejakou konkretni osobu. Jinak vsechny dotazy resit pres help desk je dost zdlouhave.
Abu Simbel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 16. 2. 2025 12:21

Ono i přes osobního bankéře to může být někdy zdlouhavé :nenapadne Jelikož když bankéř přímo něco neví, tak se na to sám dotazuje v rámci ČSOB a to občas taky trvá. Alespoň takovou mám osobní zkušenost.

Jinak jak už psal @Patrik, kontakt na osobního prémiového bankéře lze získat na infolince, pokud ho člověk nemá přímo uvedený v IB/SB. Vy, co ten kontakt v IB/SB uvedený nemáte, jste si Prémiové konto zakládali online nebo na pobočce?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Abu Simbel 16. 2. 2025 12:54

Ja online cca pred pul rokem.
Abu Simbel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PULPANM 16. 2. 2025 13:19

Ja na pobočce
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 16. 2. 2025 14:29

@PULPANM: A na pobočce jsi to zakládal přímo u prémiového bankéře nebo u standardní přepážky? Prémiový bankéř ti na sebe nedal vizitku?

Jinak já osobně mám pobočku, e-mail a mobil na svého bankéře uveden i na měsíčních výpisech z Premium konta a kreditky.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 16. 2. 2025 14:39

Milos píše:@PULPANM: A na pobočce jsi to zakládal přímo u prémiového bankéře nebo u standardní přepážky? Prémiový bankéř ti na sebe nedal vizitku?

Jinak já osobně mám pobočku, e-mail a mobil na svého bankéře uveden i na měsíčních výpisech z Premium konta a kreditky.

Já jž si to nepamatuju nějaký kontakt a vizitku jsem tenkrát měl, pak jsem ale změnil pobočku blíže k domovu. Na help lince zatim vzdy dobre poradili
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod mate59 16. 2. 2025 14:52

Já na pobočce asi r. 2016-17 přímo prémiový bankéř,ale se mi 2x změnil.Nebojte se požádat o prodloužení,můj byl ochotný,na druhý den už to bylo nastaveno a limit navýšen.
mate59
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka