ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 9. 10. 2024 04:47

To je nějaké divné. A v blokacích na běžném účtu vidíš jaké částky ČSOB Drobné? 300+300+95?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod cz01 9. 10. 2024 07:08

Včera jsem si volal na infolinku ohledně akce na půl roční zvýhodnění bez plnění podmínek a paní byla upřímně úplně mimo. Nevěděla noc a nakonec to skončilo tak, že když mi to psali, tak to určitě platí.

Chtěl jsem po ní vědět, kde zjistím, že se mi opravdu úročí 1,5M a jak je to s neplněním aktivity, protože mi svítí v telefonu, že podmínky neplním. Už se mi nedaří ani dohledat původní informací ve SB.

Update: V IB jsem ve zprávách viděl přílohu, ve které je to psáno správně i s limitem, tak v případě problémů to použiji
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod HonzaLBC 9. 10. 2024 09:06

Milos píše:To je nějaké divné. A v blokacích na běžném účtu vidíš jaké částky ČSOB Drobné? 300+300+95?

Jj, v blokaci na BU svítí 300+300+95. Ještě zkusíme počkat, jak se to zaúčtuje, třeba se to přitom srovná. A jak se to bude chovat dál při dalším placení kartou.Když se to nespravi při zaúčtování, tak zkusíme zavolat do banky a necháme si to podrobně vysvětlit.
HonzaLBC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod minarjo 9. 10. 2024 13:04

ČSOB Drobné osobně nemám, ale podobný systém Platím a spořím u České spořitelny také vyžaduje trpělivost, kdy drobné (s boostem až +30 Kč) jsou na SÚ odkládány postupně ve vlnách večer po zaúčtování, určitě ne vše hned brzy po platbách. Čekám, že ČSOB v tom nebude jinak, tedy že si také vše "sedá" až tak den dva nikoliv po realizaci, ale až po zaúčtování příslušných plateb. Tedy Trpělivost! :)
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod tmx643 9. 10. 2024 15:37

Myslím, že nesedá. Když jsem to onehdá před 4 lety používal v rámci nějakého bonusu, tak se ty peníze blokovaly okamžitě. Ale tedy nebylo turbo, takže těch 300 Kč bylo překročeno maximálně o pár korun.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod icemat 9. 10. 2024 18:17

Dneska když jsem chtěl přesunout 250 tisíc ze spořáku na běžnej účet mi tam vyskočila na smartbankingu hláška, pokud chci bonusovou sazbu úroku 4,25% na 6 měsícu ať kliknu na tlačítko. Prý to může trvat několik dní a pak mi to přijde zprávou do mobilního bankovnictví potvrzení.
Stalo se to také někomu?
icemat
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 9. 10. 2024 18:32

A odeslal jsi penize pryc nebo ne?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod icemat 9. 10. 2024 18:42

nakonec sem si je tam nechal.
icemat
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 9. 10. 2024 18:50

A v té hlášce byla přímo sazba 4,25% na 6 měsíců nebo jen bonusová sazba na 6 měsíců?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod icemat 9. 10. 2024 18:51

Bylo tam napsaný přímo to číslo 4,25%.
Škoda, že sem to nevyfotil.

ale našem tu na foru 2 měsíce starý, že něco podobného měli i ostatní:

petrr95 píše:Dostal jsem stejnou nabídku přes notifikaci v mobilu a nic po mě nechtěli, jen mi přišlo potvrzení, že aktivováno.

mate59 píše:V SB jsem kliknul na bublinu 4,5% a vyšla mi nabídka,jestli chci 4,5% do milionu na SÚ.Po potvrzení hláška, že se ozvou zprávou do IB.Co mám očekávat?Budou chtít investice?

mate59 píše:Bublina byla hned nahoře po přihlášení.Teď už tam není.Mně se 4,5% vyplatí,slíbili to na půl roku.Počkám na tu aktivaci.

-- 9. 8. 2024 07:45 --

Po aktualizaci je to v části Jdeme vám naproti až dole.
icemat
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 9. 10. 2024 19:13

icemat píše:Dneska když jsem chtěl přesunout 250 tisíc ze spořáku na běžnej účet mi tam vyskočila na smartbankingu hláška, pokud chci bonusovou sazbu úroku 4,25% na 6 měsícu ať kliknu na tlačítko. Prý to může trvat několik dní a pak mi to přijde zprávou do mobilního bankovnictví potvrzení.
Stalo se to také někomu?

Já to zkusil teď a stalo se totéž 4,25 % na 6 m akorát jsem si nevšiml, jestli do 1 MIO nebo do 1,5 MIO a teď ten údaj nemohu nikde najít.
Zeptal jsem se Kate a ta mi napsala do 1 MIo. Zkusím bankéře
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 9. 10. 2024 19:21

Já to taky zkusil a nic :roll: Ta hláška vyskočí při zadávání převodu nebo se ten převod musí úplně dokončit/potvrdit?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 9. 10. 2024 19:27

Vyskočila, když jsem chtěl převést, pak byly 2 bubliny - chci lepší úrok - a nebo další bulina - pokračovat ( s převodem)
Tak jsem potvrdil že chci a přišla hláška, že je nastaven úrok 4,25% na 6 m
Takže peníze jsem nepřevedl, jen jsem chtěl zadat příkaz z sů na bů
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod icemat 9. 10. 2024 19:32

Možná to dávají jen těm co splňují nějaká kriteria.
Mám u nich kreditku na 250 tisíc. Tu hodně používám. Měl sem ted i tu jejich půjčku zdarma 950 tisíc. A chodí mi na běžnej účet větší sumy (210 000Kč+), protože musím jednou měsíčně splatit kreditku. bankomat vkladomat.
icemat
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 9. 10. 2024 19:37

Netuším, také mám investice, pojištění, budoucí podmínky plním...nevím.
Jen jsem to zkusil a nabídka přišla
Nějaký náhodný generátor, možná
PULPANM
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka