ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod milanBrno 13. 10. 2024 14:01

kecinzer píše:
Roman1989 píše:kecinzer: jak vis ze 250k je maximum? Mas nejakou konkretni zkusenost s CSOB? díky

Protože mi to řekl bankéř při zakládání Premium, a také to mají uvedené na webu u té kreditky.
Stejně tak vím, že maximum u Monety je 300K a u ČS 200K.

Tak nevim na jaky web koukas, ale Premium ma 500tis a 250tis je Standard.
Zbytek mas pravdu
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 13. 10. 2024 15:46

Já mám tedy pocit, že je to jen do 250 tis neb když chci zvýšit úvěrový rámec na kartě tak lišta se zastaví u 250 k. Dál nejde posunout
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 13. 10. 2024 16:21

Však už se na předchozí straně psalo, že pro on-line navýšení nebo předschválené navýšení platí limit 250tisíc, nicméně přes bankéře lze získat limit až 500tisíc.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 13. 10. 2024 17:18

Jo to je pravda, nějak mi to uteklo
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Roman1989 13. 10. 2024 17:53

otazka je porad stejná: tocil nekdo za 250k, pak pozadal o navyseni (jak velke pripadne), tocil dál s vyssi sumou a nic se nestalo?
Dle odpovedi odhaduju, ze tu vsichni tocime prave tech 250k.

Drobný problem jeste vidim v tom, ze penize z KK poslu na klasicky ucet u CSOB, a odtam rovnou do VUB. Tedy kdyz to risk oddeleni bude kontrolovat, bude mu jasne, co to je. Pokud to nekdo vybira v cashi v bankomatu, tak to nebude tak napadne, ale u me je to asi do oci bijici. Proto je otazka, nechat si 250k a tocit nadale v poklidu, nebo riskovat prozrazení tím, ze budu zadat o vyssi limit.
nabízím referral: Revolut, ČS, KB, Raiffka, mBank (prsten pro vás za 1kč), IBKR (za který dostanu 200 usd a Ty až 1000 usd).
Roman1989
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 13. 10. 2024 20:05

Roman1989 píše:otazka je porad stejná: tocil nekdo za 250k, pak pozadal o navyseni (jak velke pripadne), tocil dál s vyssi sumou a nic se nestalo?
Dle odpovedi odhaduju, ze tu vsichni tocime prave tech 250k.

Drobný problem jeste vidim v tom, ze penize z KK poslu na klasicky ucet u CSOB, a odtam rovnou do VUB. Tedy kdyz to risk oddeleni bude kontrolovat, bude mu jasne, co to je. Pokud to nekdo vybira v cashi v bankomatu, tak to nebude tak napadne, ale u me je to asi do oci bijici. Proto je otazka, nechat si 250k a tocit nadale v poklidu, nebo riskovat prozrazení tím, ze budu zadat o vyssi limit.

No a není jedno, co s penězi ty uděláš? Přeci proto máš kk, nebo kontokorent, abys řten úvěr využíval.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Roman1989 13. 10. 2024 20:34

kurňa Pulpmane, jasneze nam je to jedno a v rpincipu by to melo byt jedno, ale: " že prý schvaluje nějaká jejich "interní komise" a ta kdyby se dozvěděla, jak penízebz kreditky pravidelně "končí" tak by to zařízla. Takže s točením více jak čtvrt mega bych u ČSOB moc nepočítal."

Takze budu první kdo to v týdnu prubne a drze pozada o navyseni? Snad teda prinejhorsim jen zamitnou a nebudou se stourat a rusit mi i stavajici limit, kvuli tockam.
nabízím referral: Revolut, ČS, KB, Raiffka, mBank (prsten pro vás za 1kč), IBKR (za který dostanu 200 usd a Ty až 1000 usd).
Roman1989
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 14. 10. 2024 03:40

icemat píše:Možná to dávají jen těm co splňují nějaká kriteria.
Mám u nich kreditku na 250 tisíc. Tu hodně používám. Měl sem ted i tu jejich půjčku zdarma 950 tisíc. A chodí mi na běžnej účet větší sumy (210 000Kč+), protože musím jednou měsíčně splatit kreditku. bankomat vkladomat.

Retencni nabidka * je o tom, ze se zvysi limit na 1 nebo 1,5 M + nemusi se 6 mesicu plnit podminky. Urok je tam dynamicky podle trhu.

Tu si muzes vyjednat i telefonem.
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod I_am_Markus 14. 10. 2024 06:25

Má někdo zkušenost zda se např. do akce 1500 CZK za založení účtu (3x 500 CZK za 5 plateb kartou v měsíci) počítá jako platba i dobití Revolutu?
I_am_Markus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 14. 10. 2024 08:42

V rámci pravidel akce https://www.csob.cz/ucet1500 nejsou žádné platby vyloučeny, takže dobití Revolutu se normálně počítá do 5 plateb kartou.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod obbr 14. 10. 2024 14:51

Milos píše:Od 6.11.2024 budou nové podmínky pro získání bonusové úrokové sazby na SÚ (pět plateb kartou a příjem 15000Kč):

Toto ale možná platí jen pro Premium. V tom dokumentu je to pod Premium podmínkami.
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 14. 10. 2024 15:08

Ty nové podmínky se určitě týkají všech klientů. U Premium klientů by to i celkem postrádalo smysl, jelikož naprostá většina z nich dlouhodobě plní podmínku příjmu 50000Kč (nově 60000Kč) pro bezplatné vedení účtu, takže příjem 15000Kč pro získání bonusové sazby by plnili automaticky tak jako tak.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod stepano 15. 10. 2024 18:11

Jakým kurzem účtuje ČSOB karetní platbu? Žil jsem v domnění, že podle kurzovniho listku deviza prodej v den zaúčtování transakce, ale ten kurz nesedí. Nesedí to ani na kurz v den provedení transakce. Je samozřejmé vyšší, než jsem čekal.
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 15. 10. 2024 18:32

U karet VISA se platba přepočítá kurzem ze dne, kdy proběhla platba. U karet Mastercard kurzem z předchozího dne, záleží ale i na konkrétní hodině provedení platby. Detaily jsou uvedeny v obchodních podmínkách platebních karet https://www.csob.cz/documents/10710/474 ... -karty.pdf
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Rendy00 16. 10. 2024 07:48

Možná budu kvůli bonitě potřebovat snížit rámec na kreditce, nemá někdo info, jak rychle to v ČSOB vyřídí?
mBank 1000,- odměna za založení účtu -> odkaz v profilu
Rendy00
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka