ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod petrr95 9. 8. 2024 11:41

Mně ta nabídka vyskočila cca 1-2 dny poté, co jsem na spořák převedl větší částku (cca 100k). Může to být náhoda i důsledek.

Jen upozorňuju, že ta nabídka není 4.5% do 1M na půl roku, ale "náš aktuálně nejlepší úrok" do 1M na půl roku.
petrr95
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mahdy1666 9. 8. 2024 12:31

petrr95 píše:Mně ta nabídka vyskočila cca 1-2 dny poté, co jsem na spořák převedl větší částku (cca 100k). Může to být náhoda i důsledek.

Jen upozorňuju, že ta nabídka není 4.5% do 1M na půl roku, ale "náš aktuálně nejlepší úrok" do 1M na půl roku.

Tak to taky tak zkusím... Odlifroval jsem opět prašule z Rajfky na ten SÚ s bonusem v ČSOB. Má to hnít za 4,50 % v Rajfce, nebo za 4,50 % v ČOBce??? Je to šumák,že? . Mimochodem, teď jediná "výhoda" spořáku ČOBky je, že úrok v ČOBce je k mání hned prvního v měsíci, kdežto u RB je to 4,40 % "až" pátého v měsíci... Inu, "Halíře dělají talíře" :-) :-) :-)
mahdy1666
Návštěvník

Odeslat příspěvekod obbr 9. 8. 2024 12:36

To je přepokládám nabídka jen pro Premium klienty. Nebo se to někomu objevilo i pro ty, co nemají Premium?
Já jen, jestli se mám snažit nebo je to marný (nejsem Premium)
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 9. 8. 2024 12:39

Já mám premium ale nabídka nepřišla, takže sotva říct

-- 9. 8. 2024 12:41 --

petrr95 píše:Mně ta nabídka vyskočila cca 1-2 dny poté, co jsem na spořák převedl větší částku (cca 100k). Může to být náhoda i důsledek.

a aktuálně nejlepší úrok může být zakrátko třeba 3 %
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod ladisg 9. 8. 2024 16:15

Rendy00 píše:Šlo o vyšší částku? Mám tam jen 20k a tak na mě asi kašlou :D

Chtěl jsem poslat pryč 300t. ale zarazili mě, ani jsem ten převod nedokončil :-)
ladisg
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mahdy1666 9. 8. 2024 16:23

ladisg píše:
Rendy00 píše:Šlo o vyšší částku? Mám tam jen 20k a tak na mě asi kašlou :D

Chtěl jsem poslat pryč 300t. ale zarazili mě, ani jsem ten převod nedokončil :-)

Poslat pryč znamená pokus o převod ze spořáku na běžný účet ? Tuším, že to ani nikam jinam (např. do jiné banky) poslat nejde...
mahdy1666
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PULPANM 9. 8. 2024 16:27

Já zkoušel 450k a nikdo mne nezarazil
Ano, z SÚ na BÚ u ČSOB
Jinak to myslím nejde
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod bubocz 9. 8. 2024 22:15

PatrikChrz píše:Přímo nic nedostaneš, ale můžeš zůstatek dát na měsíc na spořák :)

Existuje jiná varianta na vytažení než Revolut? Nebo Čsob má výběry zdarma?
bubocz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 9. 8. 2024 22:24

Výběr z ATM stojí 50Kč a spadá do bezúročného období.
Případně lze použít bezdokladová dobírka ČP za 98Kč.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod cz01 10. 8. 2024 08:41

Kvůli pohodlnosti používám bezhotovostní převod z kk, sice je o málo dražší, ale z bankomatu bych stejně musel kvůli částce vybírat na dvakrát.
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 10. 8. 2024 08:48

ja mel puvodne limit 250k na sporaku, nabidka na navyseni do meilu neprisla ani nevyskocila v aplikaci, ale nahodne jsem mrknul do eshopu a tam byla zobrazena s limitem 500k
csob1.jpeg
csob1.jpeg (19.25 ) Zobrazeno 2027 krát
csob2.jpeg
csob2.jpeg (43.68 ) Zobrazeno 2027 krát
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod tramin 10. 8. 2024 08:58

Zkoušel někdo v poslední době překlik z KK Mastercard na Booking ohledně slevy na ubytování? Mě to neustále hlásí "too many redirects error". Vymazal jsem cookie, mezipaměť, ale nic nepomáhá.
tramin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 10. 8. 2024 09:39

Mne to normálně fachá, přes link v SB jsem udělal rezeravci a uhradil KK ČSOB
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod petrr95 10. 8. 2024 12:02

Mně to udělalo, když jsem měl v Androidu nastavený jako výchozí prohlížeč Firefox. Zkusil jsem ho změnit na Chrome a přes něj to fungovalo (po objednání jsem si to zase nastavil zpátky).
petrr95
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 11. 8. 2024 11:02

Mám u ČSOB běžný účet (Premium konto) a včera jsem si založil spořicí účet. Jako odměnu jsem za to dostal 50 Kate Coinů :-) Včera se mi u SÚ zobrazovala úroková sazba 1,5% a dnes se mi zobrazuje úroková sazba 4,5%. Podmínky pro získání bonusové sazby dlouhodobě splňuji, nicméně očekával jsem, že bonusovou sazbu získám až pro následující měsíc od založení SÚ, tak jak uvádí ČSOB na webu:

Mám nově založený spořicí účet a plním podmínky pro získání bonusové sazby. Kdy tuto sazbu uvidím na mém účtu?
Bonusovou sazbu uvidíte nejdříve 6. den následujícího měsíce. Nárok na bonusovou sazbu totiž vzniká zpětně. To znamená, že když splníte obě podmínky například do konce března, tak od 6. dubna získáváte bonusové úročení na celý duben, až do 5. května.

Ve výsledku jsem tedy mile překvapen, že jsem bonusovou sazbu získal hned druhý den po založení SÚ :tleskani
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka