ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PULPANM 11. 8. 2024 11:26

Tak asi měla Kate dobrou náladu
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod kecinzer 11. 8. 2024 14:41

2.8. jsem si zakládal také Spoření s bonusem a až dnes jsem si na něj vzpomněl. Také tam vidím 4,5%, ale nevidím do jaké částky.
Podmínky ale neplním - kartou neplatím, jen vybírám hotovost.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 11. 8. 2024 15:41

Do jaké částky platí úrok 4,5% na SÚ, to bohužel není v IB/SB vidět. Musíš se řídit tím, jaký máš typ BÚ (standardní/premiový), případně jestli máš SÚ s nějakou individuální nabídkou.

Neplatíš ani kreditkou? Podmínka 5 plateb kartou lze totiž plnit debetní i kreditní kartou.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 11. 8. 2024 15:47

U premioveho konta do pul mio
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 11. 8. 2024 21:12

U plus konta do 250 kKc?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 11. 8. 2024 21:33

Ano
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod kecinzer 12. 8. 2024 11:39

Milos píše:Do jaké částky platí úrok 4,5% na SÚ, to bohužel není v IB/SB vidět. Musíš se řídit tím, jaký máš typ BÚ (standardní/premiový), případně jestli máš SÚ s nějakou individuální nabídkou.

Neplatíš ani kreditkou? Podmínka 5 plateb kartou lze totiž plnit debetní i kreditní kartou.

Neplatím ani jednou. Z kreditky 1x měsíčně vše vyberu na 2 výběry. Debetkou dělám 1 - 3 výběry měsíčně.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 12. 8. 2024 11:44

Komunikace s osobním bankéřem:

1) Dobrý den, pane xxx,
někteří klienti dostávají individuální nabídku výhodného úročení na spořícím účtu do limitu 1 milion korun, místo standardního 0,5 milionu pro klienty ČSOB Premium.
Mohu udělat něco pro to, abych tuto nabídku rovněž obdržel?

2) Dobrý den pane Chrz,
Jedná se o individuální výjimku o kterou je nutné požádat prostřednictvím bankéře. V rámci této výjimky je možné nastavit úročení do 1 mil. s úrokem 4,5% p. a. na půl roku.

3) Dobrý den,
a mohu tedy o tu výjimku požádat?

4) Dobrý den,
Výjimku bych zařídil. Můžete mi ještě poslat číslo vašeho účtu?

....tak uvidíme :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod mahdy1666 12. 8. 2024 12:37

Díky za info, Patriku :-)

Já zatím na odpověď z banky čekám... Nicméně, jak už tady psal někdo výše v diskusi, ta garance na půl roku se bude nejspíše týkat jen garance limitu 1 mega CZK a doby po kterou bude platit "nejvyšší sazba v rámci ČSOB", která patrně od podzimu (nebo už od 1.9.) opět klesne...
mahdy1666
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 12. 8. 2024 13:30

MirekM. píše:U plus konta do 250 kKc?

mrkni do eshopu, mozna tam budes mit nabidku navyseni na 500k, viz muj predchozi post
slavo963
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 12. 8. 2024 14:16

Máma má Plus konto a SÚ má plný, individuální nabídku na navýšení limitu na 500tisíc jsem v jejím SB nenašel a neobjevila se ani, když jsem zkusil zadat převod všech peněz ze SÚ na BÚ.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Zedna1 12. 8. 2024 15:04

Ja mam v CSOB 0Kc, v eshopu take zadnou nabidku na vyssi limit 500t nevidim (zkouseno vcera), takze i ten eshop je individualni.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod PULPANM 12. 8. 2024 15:10

Já tam tu nabídku měl a využil a je to už delší dobu
Mám premium konto
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 12. 8. 2024 15:21

mahdy1666 píše:Já zatím na odpověď z banky čekám... Nicméně, jak už tady psal někdo výše v diskusi, ta garance na půl roku se bude nejspíše týkat jen garance limitu 1 mega CZK a doby po kterou bude platit "nejvyšší sazba v rámci ČSOB", která patrně od podzimu (nebo už od 1.9.) opět klesne...

Ano, ta garance na 6 měsíců se skutečně týká jen navýšeného limitu, viz. viewtopic.php?p=13764476#p13764476
Bonusová sazba 4,5% na 6 měsíců ale garantována není, v mezičase bude vždy platit aktuální bonusová sazba.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 12. 8. 2024 15:52

Mel jsem zelenou fajku i u premium do 500, ale ani ve smlouve jsem castku nevidel, nepodepsal jsem a cekam, ze se nekdo z banky ozve.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka