ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod VVNP 9. 9. 2024 15:55

ČSOB nefungují systémy. Zrovna jedu z pobočky, potřeboval jsem pokladnu, smůla. Tak kdybyste něco potřebovali, využijte jinou banku.
VVNP
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tmx643 9. 9. 2024 16:02

Jj, už pár desítek minut nejde ani smart, ani DoKapsy, a i web je vyplý.
Že by po školách přišla řada na DDOS na banky?
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod mahdy1666 9. 9. 2024 16:22

Už to nastartovali...
mahdy1666
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 9. 9. 2024 20:50

Nová soutěž se Světem odměn https://svetodmen.csob.cz/souteze/trinact

Třináct ve Světě odměn přináší štěstí!
Soutěžte 13 týdnů o ceny za až 147 tisíc Kč. Co týden, to 3 výherci.

Od 2. 9. do 1. 12. 2024 každý týden soutěžíme o slevové poukazy na elektroniku, knížky nebo třeba nábytek. Otestujte své znalosti získané ve škole a zkuste štěstí v našich kvízech.

Pokud navíc odpovíte dobře na všechny kvízy v měsíci, můžete vyhrát ještě superpoukaz v hodnotě až 10 000 Kč. Kromě 3 výherců každý týden totiž losujeme ještě každý měsíc 3 supervýherce.

Tak držíme palce, ať vám třináct ve Světě odměn přinese štěstí!
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod pezzay 9. 9. 2024 22:29

... Nevíte jestli dostanu další debetku gratis když tu první mi ukradli?.. nějak se v tom ceníku neorientuji.. kreditku mám . ale to nechci používat na těch pět plateb abych mohl využívat spořák..
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 9. 9. 2024 22:51

Pokud máš Premium konto, tak jeho součástí je pojištění ztráty a krádeže karty, které lze využít k pokrytí poplatku za vydání nové karty a nic tak neplatit.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod pezzay 9. 9. 2024 23:01

Nemám premium.. už je to asi pět let zpátky ..karta byla ukradená.. nahlášeno ..všechny peníze mi banka vrátila které byly vybrány po nahlášení.. ale za vydání nové karty chtěli.. už přesně nevím ..asi 300 Kč . S díky jsem odmítl, že mi stačí kreditka.. tak se ptám ,jestli se třeba něco nezměnilo za tu dobu..
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 9. 9. 2024 23:24

Jestli k té krádeži došlo před pěti lety a od té doby jsi neměl žádnou debetní kartu k BÚ, tak by o ni mělo stačit požádat a její vydání by mělo být zdarma.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod pezzay 9. 9. 2024 23:32

.. taky si myslím.. pobočku mám kousek.. tak se tam zítra stavím osobně ..díky Milos

-- 9. 9. 2024 23:43 --

.. jo a ještě k té soutěži co jsi tady dával odkaz... jsem čekal že se mi objeví nějaké vyhodnocení. kolik jsem měl správnych odpovědí?.. a nebo jsem byl tak dobrý a bylo všechno dobře ..no párkrát jsem se musel zamyslet.(-:
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rendy00 11. 9. 2024 13:24

Než půjdu reklamovat transakci, nezměnila ČSOB podmínky u kreditní karty, že by se nově bezúročné období nevztahovalo na rámec KK čerpaný převodem z KK na BÚ? (v úpravách podmínek jsem takovou změnu nenašel, ale člověk nikdy neví, co přehlédl :) )

Všiml jsem si na účtu kreditní karty odchozí transakce s názvem "kapitalizace úroků", tak buď změnili podmínky a nebo mě ještě napadá, často vracím na kartu veškeré prostředky a hned jak přijdou, tak je zase pošlu pryč, tak jestli jim systém třeba nevyhodil botu a nezaregistroval, že ten rámec byl (byť jen na chvilku) vrácený?

EDIT: už jsem našel problém, nesplnil jsem "plnou splátku" o 1,50 Kč :roll:
Naposledy upravil Rendy00 dne 11. 9. 2024 17:32, celkově upraveno 1
mBank 1000,- odměna za založení účtu -> odkaz v profilu
Rendy00
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PULPANM 11. 9. 2024 13:54

Takový poplatek nemám, jen Kč 150 za převod
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 11. 9. 2024 18:28

Reklamoval jsem ten 100,- poplatek za úpravu úvěrového rámce přes prémiovou infolinku..dali mi za pravdu, takový poplatek se uplatňuje pouze, pokud chci upravit limity karty pro platby u obchodníků nebo přes eshopy a to na obchodním místě nebo právě přes infolinku a stovku dneska poslali zpět..
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod tmx643 12. 9. 2024 10:46

Umí premium bankéř odpustit ten poplatek 300 Kč za novou kartu? Ten můj asi tráví den vypovídáním přeposílačů místo odpovídáním na emaily...

Před měsícem byl obří únik dat z autopůjčovny Avis (300 000 lidí). Jak mi napsali, vedle množství mých údajů taky číslo debetky VISA Infinite.
Vtipné je, že pojištění internetových rizik se vztahuje na to, až mi těmi ukradenými údaji karty vyberou účet. Pojištění ztráty a krádeže, které kryje ten poplatek za novou kartu, se vztahuje na odcizení "věci" a číslo karty je těžko věc, fyzicky tu kartu mám v držení.
Takže krádež čísla karty pojištění nekryje, přestože v zájmu ČSOB (a hlavně ČSOB pojišťovny) je tu kartu zablokovat a vydat mi novou.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaaa 12. 9. 2024 12:02

Stejne ti to vyda banka zdarma, tak proc to pojistovat?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod tmx643 12. 9. 2024 14:51

Nevydá, ČSOB má předčasnou obnovu karty (po blokaci, změně jména) za 300 Kč.
tmx643
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka