ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jenda_s 11. 6. 2024 14:58

hm, tak já žádnou zprávu nemám, pomohl až telefonát na infolinku... Koukal jsme ještě do podmínek a vidím, že vyhodnocení 5 plateb karto proběhne 6. následujícího měsíce a sazba pak bude platná do 5. dalšího měsíce. Bože, to je ústav, ani na kalendářní měsíc to nedokážou nastavit...
jenda_s
Nadšenec

Odeslat příspěvekod TheSubways 12. 6. 2024 16:13

Nemáte prosím někdo zkušenost se snížením limitu na kreditní kartě Mastercard World Elite a jeho opětovné zvýšení? Konkrétně mám na mysli snížení limitu z 250k na 50k a po přidělení hypotéky opětovné navýšení...
TheSubways
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lenka_2 12. 6. 2024 18:10

Zvýšit jde i přes aplikaci (včera úspěšně absolvováno), snížit jen po telefonu. V obou případech nasměruje Kate - stačí napsat "limity karty".
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 12. 6. 2024 18:27

Zvýšit lze, pokud to ale projde.
Já zkoušel navýšit ze 192 na 250 tis, vše vyplnil a chtěli výplatní pásku, tu ale nemám.
Takže limi nezvedli.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 12. 6. 2024 19:32

staci nekolik mesicu posilat 100k+ mesicne , klidne ze svych uctu a predschvalene limity se nabidnou, bez nutnosti poslani vypl. pasek...
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 12. 6. 2024 20:57

slavo963 píše:staci nekolik mesicu posilat 100k+ mesicne , klidne ze svych uctu a predschvalene limity se nabidnou, bez nutnosti poslani vypl. pasek...

Posilám pres 65 na spořáku mám limit, investice, hromadu pojištění a nic
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Lenka_2 12. 6. 2024 21:15

Samozřejmě "ční banka" ČSOB nezklamala, "předschválená" v jejich reklamštině neznamená vůbec nic. Bylo nutné projít několikaminutovou procedurou, spousta otázek - příjmy, výdaje, závazky, počet dětí,... no ale nakonec to prošlo i bez výplatnice. Fakt je, že šlo o navýšení úvěrového rámce jen o 10 %.
Promokódy v profilu.
Lenka_2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod HonzaLBC 12. 6. 2024 22:48

S výplatní páskou je to jednodušší :-) Měsíc nový účet, dneska zažádáno s páskou na 40k a hned schválená kreditka 250k :-)
HonzaLBC
Návštěvník

Odeslat příspěvekod PULPANM 13. 6. 2024 05:01

Měch těch 192 stačí a pásku nemáme. Ale v žádosti je možné doložit příjmy přes příchozí platby na bú od zaměstnavatele kde je vše vidět. Je to jejich nabídka. Intyk chtějí papírovou pásku.No to je jedno
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod TheSubways 13. 6. 2024 10:27

Perfektní, děkuji všem :)
TheSubways
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S474N 17. 6. 2024 11:15

Ja si tak nejak premyslim, jestli ma smysl vubec po 1.1.2025 se nejak snazit kvuli tomu CSOB uctu. Nepamatuji se, ze by byl v cemkoliv lepsi, nez Erste. Vyvede me nekdo z omylu?

Zatim si drzim oba, ale vic "saskovani" musim predvadet u Erste, a delat blbecka jeste v CSOB se mi snad ani nechce. :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod dr._lukas 17. 6. 2024 11:26

Za mě bude podstatná úroková sazba, pokud bude třeba o 1% menší než u konkurence, tak se mě účet držet nevyplatí, na skrytém poplatku ve formě úroku by vyšel účet přes dvě stovky měsíčně a to kvůli pár pojistkám “zdarma” oželím. CP budu mít od července v rámci Exkluzivního konta v RB, byť s daleko menším limitem..
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 17. 6. 2024 11:33

Zatím drží 5%, to celkem ujde
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod tmx643 17. 6. 2024 11:45

Tak ČSOB premium proti Erste má vyšší limity cestovního pojištění, má pojištění prodloužené záruky / nákupu, pojištění odpovědnosti / internetových rizik / právní ochrany. Orlen Tankartu.
Nižší limit příjmu a jde to rozumně přeposílat...

Erste má více vstupů do salonků a ty nad limit za půlku + vlastní salonek na T2. A multiměnovou kartu. Jinak si nejsem vědom, že by bylo v něčem lepší, kromě těch salonků.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 17. 6. 2024 14:48

Dospele deti - studenty jsou zahrnuty v nekterem pojisteni prem. uctu?
slavo963
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka