ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod slavo963 25. 9. 2024 10:49

ja CSOB KK splacim manualne v den splatnosti 24.
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 25. 9. 2024 11:04

Já taky, splatnost 25., platba 24.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod kecinzer 25. 9. 2024 12:09

KK ČSOB Premium s dnešní splatností. Platba nakonec dorazila těsně po 10. hodině.
Akorát peníze nešly hned vybrat. Disponibilní zůstatek vidím plnou částku kreditky, aktuální zůstatek 0 Kč. Nevím jestli je to tak v pořádku.
Výběr půjdu zkusit ještě jednou.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 25. 9. 2024 12:13

chvíli to trvá, než se to propíše
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod kecinzer 25. 9. 2024 12:41

Stále při výběru píše "Operace zamítnuta". To se mi tedy stalo u ČSOB poprvé.
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 25. 9. 2024 12:56

Já mám problém s ČSOB pojišťovnou. V práci hlásím škody z pojistek řidičů a od začátku povodní mi u všech smluv píše, že "nebyly dohledány". Naštěstí to nahlásit lze i přes "neplatnou smlouvu", takže to ničemu zásadně nevadí.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod tramin 25. 9. 2024 14:49

Já splácím KK manuálně vždy 25 a nikdy nebyl problém. Do pár minut splaceno.
tramin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kecinzer 25. 9. 2024 14:55

Já splácím všechny kreditky "polomanuálně" - mám naplánovanou platbu na den splatnosti a zatím taky nikdy nebyl problém.
Uvidím, zda mi to již zítra dovolí vybrat. Aby to nedopadlo jako u Moneta kreditky, tam je potřeba taky nechat přes noc než jdou peníze zase "točit".
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 25. 9. 2024 16:03

Vcera jsem KK splatil(primo z CSOB plus uctu) a obratem z kreditky vybral 200k hotovost bez problemu
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod tmx643 25. 9. 2024 18:19

Ohledně těch plateb připsaných v 10 ráno, "problém" je na straně RB. Ve stejný čas mi to chodí do Monety. Z jiných bank mnohem dřív (AB, ČSOB).
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod kecinzer 26. 9. 2024 06:37

slavo963 píše:Vcera jsem KK splatil(primo z CSOB plus uctu) a obratem z kreditky vybral 200k hotovost bez problemu

Tak dnes jsem zjistil, že problém je v Apple Pay. Když jsem strčil fyzickou kartu, tak mi vybrat šlo, Apple Pay opět hláška, že operaci nejde provést. Nechápu.
Dříve jsem přes Garmin Pay vybíral úplně normálně. :hm
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod DrumSession 27. 9. 2024 13:50

Limit Up (kdo měl malý limit jako já). E-mail dnes: D.d., máme pro Vás dárek v podobě zvýhodnění na Spoření s bonusem. Dosud jste mohl úročit naší nejlepší sazbou částku do 250 000 Kč. Následující půl rok ale můžete zvýhodněnou sazbu získat až na 1 000 000 Kč. A to jen tak, bez jakékoli další podmínky.

Skutečně nemusíte nic plnit, stačí jen 3× kliknout ve Smartu
• Na úvodní stránce Smartu klikněte na bublinu s úrokovou sazbou v horní části displeje.
• Pak klikněte na oranžové tlačítko „ Pokračovat v aktivaci “ a už jen potvrďte, že chcete zvýhodnění.

To je celé. Následně můžete zhodnocovat 1 000 000 Kč naší nejlepší sazbou na Spoření s bonusem. Tak si nezapomeňte na spořicí účet převést více peněz, ať zvýhodnění využijete naplno.
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod Zedna1 27. 9. 2024 14:20

@DrumSession
Toto je individualni nabidka jen pro oslovene (tzn. tuto moznost nema kazdy), viz. muj prehled sporicich uctu
viewtopic.php?p=13790017#p13790017
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Aldadol 27. 9. 2024 15:27

Dozvím se někde ve Smartu, jaký mám ten limit s dobrou sazbou? Nějak si nejsem jistý, kolik mi tam psali(500t nebo 1M).
Aldadol
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MirekM. 27. 9. 2024 15:51

Zedna1 píše:@DrumSession
Toto je individualni nabidka jen pro oslovene (tzn. tuto moznost nema kazdy), viz. muj prehled sporicich uctu
viewtopic.php?p=13790017#p13790017

Ta garance ČSOB na půl roku platí jen pro výši vkladu a neplnění podmínek pro vyšší úročení nebo i pro úrok 4,25 %?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka