ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod dalich 19. 12. 2024 16:26

MirekM. píše:Již jsem dárek ve výši 1500 Kč za "rozhýbání účtu" dostal, na další již nemám tyto Vánoce nárok. :-)

Mně připlulo až dnes a jen 1000 Kč. Ale jo, taky to jsou peníze.
dalich
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vasek06 19. 12. 2024 17:35

1000,- je taky doma. Už jsem s tim ani nepocital. Fajn.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Suky. 21. 12. 2024 19:09

Chodí Vám emailové notifikace o platbách kartou?

Mi v poslední době tak každá druhá :-\
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 21. 12. 2024 19:27

Mě chodí, některé ale chodí poslední dobou docela se zpožděním.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod LaNov 29. 12. 2024 15:56

Chtěl bych upozornit na chybu v IB ČSOB: pokud v nabídce Pohyby něco vyfiltrujete a dáte stáhnout jako pdf, tak to do toho souboru vygeneruje všechny pohyby za maximální období (v ČSOB 5 let). Dřív to šlo, odkdy to blbne nevím. Export do csv funguje správně, filtr zohlední. Škoda, že to zlobí takto ke konci roku, kdy se dělají různé přehledy .... :/
LaNov
Nadšenec

Odeslat příspěvekod pezzay 29. 12. 2024 16:25

Předem děkuji .. chci dceři zaplatit nový iPhone za 40K a chtěl bych použít kreditní kartu standard jenže jsem jí tento měsíc už vybral, tak se chci zeptat jestli ji můžu hned splatit(jinak mám splátky kolem 24) a následně ji použít na koupi telefonu a tak využít to pojištění a prodlouženou záruku,,, a musím platit celou tu částku?.( mám možnost u O2 jenom polovinu bez navýšení), aby to pojištění platilo?..
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 29. 12. 2024 16:32

Splatit kreditku můžeš samozřejmě kdykoliv, limit pro platby se obnovuje týdně (v pondělí).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 29. 12. 2024 16:34

Samozřejmě ji můžeš splatit dřív a máš k dispozici navýšený kredit, jen je třeba dávat pozor na týdenní limit.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod pezzay 29. 12. 2024 16:41

Jo díky ..v app je ta možnost kterou běžně používám (bezúročné období) zablokovaná, ale ,,splatit všechno,, lze ..ještě jdu hledat teda jestli to jde na splátky abych měl to pojištění..

-- 29. 12. 2024 16:49 --

..mám to:,,.. pojištění, jehož kupní cena byla v plné výši uhrazena
retailovou kreditní kartou vydanou ČSOB..,,
Týdenní limit? a to najdu kde ?v detailech u kreditky mám jenom povolený 250K.no a to už jsem vyčerpal..
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 29. 12. 2024 16:55

Týdenní limit je ten tvůj kreditní rámec 250tisíc (týdně můžeš zaplatit maximálně 250tisíc).
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod pezzay 29. 12. 2024 17:36

.. tak to by teda mělo jít,, jsem splácel/vybíral-19/20,, díky za info
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 29. 12. 2024 17:58

Jestli jsi KK naposledy použil 20.12., tak když na KK dnes pošleš okamžitou platbou 40tisíc nebo více, tak ten iPhone za 40tisíc můžeš koupit klidně hned dnes :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod pezzay 29. 12. 2024 20:14

.. vidíš, to mě vůbec netrklo, že tam můžu poslat peníze, jsem zvyklý jenom vybírat A splácet tak mě to nenapadlo,, no nic už jsem jí celou splatil.. a zítra zas půjdu komplet vybrat. takže poplatek 50 navíc,, no ale i tak se to vyplatí...
No zbytečně hrr.. z telefonu z avizovaných do 30 minut na prodejně se nakonec i tak vyhrabal až třetí leden..
.. škoda žes mi to neporadil jako první věc:⁠,⁠-⁠)
pezzay
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tojejedno2 30. 12. 2024 09:37

Proč to chcete komplet vybrat? Jaký smysl tedy mělo splácet vše?
tojejedno2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 30. 12. 2024 09:50

Myslím, že v tom byl právě ten omyl. :) Mě spíš zaráží termín "splácet" a odlišnost od termínu "poslat peníze na KK". To skoro vypadá, že autor splácí jinak než bezhotovostně. :)
drkarel
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka