ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod MirekM. 23. 1. 2025 18:43

Bond2 píše:Pro ČSOB premium platí toto
https://www.csobpremium.cz/produkty-a-s ... -s-bonusem
Pro VIP oslovené dají i do 1,5 M.
Pro Ultra VIP (jako já) prodloužili původních 6 měsíců na dalších 6 měsíců.

S jakým předstihem před ukončením prvních 6-ti měsíců poslali prodloužení na dalších 6 měsíců?
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod LuZi 23. 1. 2025 20:57

drkarel : no dostal jsem jen email, kde je napsáno jen že mám zvýhodnění na pul roku a do 1,5M, no a odkaz na něco co pojmenovali csob/uroky a na to neklikám... podíval jsem se rovnou na tu stránku kde je to vypsaný a vidím :
Maximální možná úroková sazba (Základní + Bonusová sazba) 3,75
Tak proto nevím kde se ztratilo 0,6%, tak nějak to nejde z ničeho sestavit...
LuZi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 23. 1. 2025 21:30

Appka nebere v potaz to, že má klient individuální nabídku. Proto se některým klientům v appce zobrazují chybné informace (jiná úroková sazba s ohledem na překročení standardního limitu, neaktivní výhody za aktivitu, ...)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 23. 1. 2025 21:44

Milos píše:Appka nebere v potaz to, že má klient individuální nabídku. Proto se některým klientům v appce zobrazují chybné informace (jiná úroková sazba s ohledem na překročení standardního limitu, neaktivní výhody za aktivitu, ...)

Jak se dá zjistit že jsem takovou nabídku dostal? Myslím, že ano ale nejsem si jistý. Podmínky plním tak jako tak ale jde mi o tu horní hranici spořáku, kdy bude končit tw nabídka na mio nebo mil a půl, aby mi pak nezačali úročit zvýhodněnou sazbou jen těch 250 tis. Díky
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 23. 1. 2025 22:09

Zkus se podívat do IB do zpráv, viz. viewtopic.php?p=13798287#p13798287
Jinak v říjnu jsi psal, že jsi nějakou individuální nabídku získal, viz. viewtopic.php?p=13798813#p13798813
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 23. 1. 2025 22:26

Díky
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod LuZi 23. 1. 2025 23:59

Milos : zvláštní, minulý bonus mi ukazovalo správně co mělo, tak to je dost matoucí, protože předtím jsem měl víc než limit na kontě a ukazovalo to 3,75, teď mám vyšší limit a méně peněz a jsem na 3,15... tak to je fakt chaos...

PULPANM : no jo, já vím že jsem teď dostal notifikaci, pak se ukázalo nad účty kolečko s nabídkou vedle dalších koleček a nakonec přišel i email... ale taky jsem měl splněno ty dvě zelená infa o splnění podmínek v měsíci myslím dřív než jsem je splnil - ale to už nevím přesně nebo jsem se díval až když bylo hotovo...
LuZi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PULPANM 24. 1. 2025 09:08

Milos píše:Zkus se podívat do IB do zpráv, viz. viewtopic.php?p=13798287#p13798287
Jinak v říjnu jsi psal, že jsi nějakou individuální nabídku získal, viz. viewtopic.php?p=13798813#p13798813

Máš pravdu, je to tam - takže až do 10.4.2025

od 10.10.2024 Vám bude zůstatek na spořicím účtu č. xxx/0300 úročen nejvyšší možnou úrokovou sazbou po započtení všech bonusů pro ČSOB Spoření s bonusem, kterou poskytujeme v pásmu do 250 000 Kč dle úrokového oznámení, a to pro zůstatek až do výše 1 500 000 Kč po dobu 6 měsíců. Po tuto dobu také není nutné plnit podmínky pro získání bonusové sazby. Následně bude nastavena úroková sazba dle platného Oznámení Československé banky, a.s. o stanovených úrokových podmínkách vkladů a úvěrů v Kč – občané.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Bond2 24. 1. 2025 13:23

MirekM. píše:S jakým předstihem před ukončením prvních 6-ti měsíců poslali prodloužení na dalších 6 měsíců?

Nebylo to před ale po. Klesl úrok, tak jsem zavolal bankéřce, co s tím uděláme a řešili varianty... nový spořící účet atd.... Nakonec pohrozil odchodem. Tak dala žádost a prošlo to ... ale v ČSOB mám dost aktiv včetně fondů a pojištění.
Bond2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 24. 1. 2025 14:43

Takže mám ještě čas a pak to zkusím stejně.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 24. 1. 2025 15:10

Když jsem na infolinku volal, abych se ujistíl, kdy mám začít plnit podmínky pro lepší úročení po půlročním omilostnění plnění podmínek, se mě zeptali na infolince, jestli mně již prodloužení neposlali, že mně možná dojde. Proto ten můj dotaz na Bond2.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Roman1989 24. 1. 2025 17:16

"Nárok na bonusovou sazbu vzniká zpětně. To znamená, že když splníte obě podmínky například do konce října, tak od 6. listopadu získáváte bonusové úročení na celý listopad, až do 5. prosince."

maji to pekne vycurany se dívám, ja si tam behem ledna naposilal teda tech 300k, ale 5x kartou jsem zatim nezaplatil, to splním asi až zítra, takze jsem to bral, ze pak dostanu za cely leden tech 3,75% (Jak je to u RB zpetne), a ono evidentne ne, takze mi tam tech 300k lezelo na nic.
nabízím referral: Revolut, ČS, KB, Raiffka, mBank (prsten pro vás za 1kč), IBKR (za který dostanu 200 usd a Ty až 1000 usd).
Roman1989
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jirik74 27. 1. 2025 15:13

Co opravdu umíš, Kate? Nepozná ani smajlíka při pozdravu :)) https://www.penize.cz/bezne-ucty/463815 ... entku-csob
Jirik74
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drummond 27. 1. 2025 16:59

Zakladni chybou všech chatbotu je, ze defacto umí jen FAQ, co nenajdu tam, tak mi Kate či kterákoliv jiná asistentka fakt neporadi.
Zrušení světa odmen a přechod na Kate Coiny byl mimořádně fatální tah a likvidace věrnostního programu, která se jim dříve či později projeví na obratech.
Kreditku CSOB jsem nakonec na vaše rady nezrusil, ale tocim na ni nezbytné minimum a raději sbírám bonusy kreditkami jiných bank.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod mate59 27. 1. 2025 17:06

Všechny ty chatboty jsou o ničem.
mate59
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka