ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 13. 5. 2025 19:49

Podmínky pro bezplatné vedení Premium konta jsou:

ČSOB bude klientovi poskytovat služby a produkty v rámci Služby zdarma, pokud klient uzavře s ČSOB Smlouvu o Premium Kontu a k poslednímu dni každého kalendářního měsíce bude (po provedení dále uvedeného výpočtu) splněno alespoň jedno z níže uvedených kritérií:
a) souhrn hodnoty a zůstatků účtů, depozitních, spořicích a investičních produktů vedených na jméno klienta (dále jen „Úspory“) u subjektů skupiny ČSOB uvedených na http://www.csobpremium.cz (dále jen „Skupina“) činí alespoň 2 000 000 Kč nebo
b) souhrnná výše úvěrů (vyjma revolvingových) poskytnutých klientovi Skupinou činí alespoň 5 000 000 Kč nebo
c) běžné účty klienta u ČSOB vykazují měsíční příjem minimálně ve výši 60 000 Kč a zároveň souhrnná výše nesplacených aktuálních zůstatků úvěrů (vyjma revolvingových) poskytnutých klientovi Skupinou a Úspor činí alespoň 300 000 Kč.

Drobný fígl je třeba v tom "k poslednímu dni každého kalendářního měsíce". Do úspor se zahrnují i investice v Patrii.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod saturn77 13. 5. 2025 22:47

na jejich webu píšou:

Abyste mohli svůj Prémiový účet využívat naplno, je třeba na něm mít peníze. Proto si k nám posílejte každý měsíc výplatu nebo jiný příjem, minimálně ve výši 60 000 korun.

Jen upozorňujeme, že měsíční příjem nově nebude možné řešit přeposíláním peněz z jiného účtu a jejich vracením zpět, a to ani na účet v jiné bance.

Jak moc platí ta poslední modrá věta? Tzn. když si pošlu 61.000 Kč z RB na premium účet do ČSOB a pak si pošlu druhý den 60.500 Kč z ČSOB účtu do Monety, tak se stane co? zjistí to? máte to někdo ověřeno, jak je to v praxi? klidně do SZ ... děkuji
saturn77
Návštěvník

Odeslat příspěvekod DrholecR 13. 5. 2025 23:05

Přesně tak se to dá obejít a nemůžou říct ani popel.
DrholecR
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 13. 5. 2025 23:07

Když peníze přijdou z banky A do ČSOB a následně odejdou z ČSOB do banky B, tak se tím podmínky splní. Vše klidně může proběhnout v rámci jednoho dne.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 14. 5. 2025 07:50

jak píší ostatní "trojúhelník" tolerují i když se ukazuje jméno majitele účtu. Ještě lepší je posílat peníze z VÚB, protože tam je jméno majitele účtu VÚB :D
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Milos 14. 5. 2025 08:44

Nebo kdo využívá dobírky ČP, tak ty přicházejí z účtu s názvem Česká pošta ;-) Nechat si posílat dobírky ČP do ČSOB má zároveň výhodu i v tom, že je to rychlejší. Jeden den se dobírka uhradí a druhý den jsou peníze v ČSOB, do jiné banky to trvá o den déle.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod protektor1 14. 5. 2025 13:40

Kde je vidět nastavené SIPO ve Smart bankingu? Víte někdo?
protektor1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Milos 14. 5. 2025 15:34

SIPO lze vidět a nastavovat pouze v IB, nikoliv v SB.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tmx643 23. 5. 2025 15:21

Zdá se, že ČSOB upravila podmínky pro platby kartou pro plnění aktivity.

Za Platbu Kartou se nepovažují: výběry a vklady hotovosti ani jiné transakce prováděné v bankomatech, výběr hotovosti prostřednictvím služby CashBack, dobití kreditu předplacených služeb, (např. na bankomatech nebo i jinde) nebo výběry a vklady hotovosti nebo zadání platebního příkazu na České poště

V minulosti mi dobíjení Trading212 karty fungovalo do plnění počtu plateb kartou, tento měsíc už mám 7 a stále mi nesvítí splněno, takže zjevně nyní to berou jako dobití kreditu.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod slavo963 23. 5. 2025 17:39

diky za info, taky chtel par kacek poslat na T212, zkusim teda RVT
minuly mesic se T212 pocital

-- 23. 5. 2025 18:01 --

nevim teda, jestli menili podminky, ale co jsem dohledal, T212 by melo byt vyloucene drive
Započítávány nejsou výběry hotovosti, cash advance, cashback, transakce provedené
u sázkových společností a v kasínech, obchodování s akciemi, převod prostředků na běžný
platební účet nebo dobíjitelnou platební kartu, platby fakticky provedené aplikací nebo kartou
jiného poskytovatele (např. CURVE card, Revolut a jim podobné), ke kterým je Kreditní karta
pouze navázána či placení Kreditní kartou za služby na přepážkách a kurýrovi České pošty,
pokud Kreditní karta tuto službu umožňuje.

-- 23. 5. 2025 18:05 --

abych upresnil, PRAVIDLA PROGRAMU ČSOB VÝHOD S KREDITNÍ KARTOU

Podminky za aktivitu a vedeni zdarma KK maji mozna jine podminky co se tyka plateb kartou.

A vlastne uz mam Premium KK, tak RVT zkouset nemusim, karta je zdarma pri splneni podminek vedeni Premium uctu zdarma
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 24. 5. 2025 09:13

Karta kk k rb premium je zdarma, ale nenese žádné vratky.
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 24. 5. 2025 10:07

@tmx643: Podmínky plnění aktivity se nijak neměnily, jsou stejné jako třeba v březnu, viz. http://www.csob.cz/documents/10710/9588 ... 250301.pdf Já mám tento měsíc provedených 8 plateb kartou a taky mi svítí, že pro příští měsíc jsem bez výhod za aktivitu. Přijde mi, že to mají rozbité :hm Stejně tak mi přijde, že mají rozbité Drobné, jelikož od 10.5. se mi přestaly odkládat Drobné z provedených plateb kartou. Vám Drobné fungují?

@slavo963: Ano, podmínky aktivity a podmínky bezplatného vedení KK Standard mají ve výlukách rozdílné typy karetních transakcí.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 24. 5. 2025 10:57

Drobné se mi taky nějak sekly
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 24. 5. 2025 11:00

V podstatě mi mnohem víc vyhovuje stávající situace, kdy pro Prémium karty zrušili povinné platby a nahradili to protlačením investic. Investice leží, dál nic nemusím řešit.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 24. 5. 2025 11:29

Ale aktivitu(kdyz chces napr. 3,5% sporak na 1 mega na cash flow) splnis jenom 5x platbama. Kdyz ne, ano, o jeden vopruz mene.
slavo963
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka