ČSOB

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod PULPANM 14. 4. 2025 15:36

To se tedy MB zachovala “slušněji” a neblokovala prsten pro jiné banky
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 15. 4. 2025 21:49

Má někdo zkušenost s marketingovou akcí, kdy byla první odměna ve výši 500,- vyplacena řádně a druhá ne? V podmínkách je 5 plateb kartou a obrat min 15 tisíc. Obojí splněno, jen ten obrat proběhl z mého účtu na účet manželky v rámci ČSOB, kde je disponentem a já její, ale vlastní účty to přece nejsou. Jsem zvědavý jestli to do rána nepřipíšou, jinak to vidím na reklamaci :roll:
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod cz01 21. 4. 2025 12:00

Nevím od kdy, ale minimálně už minulý týden se mi ve SB v telefonu děje při úpravě trvalých plateb, nebo zadávání nových pokynů, že danou operaci potvrdím a místo vykonání mě to odhlásí a snaží se to přihlásit znovu. Po přihlášení se daná aktivita nestala a musím jí provést znovu a to už projde.

Dříve mi to nedělalo, bez aktualizace telefonu, zvažuji ještě kompletně smazat a znovu nahrát.

Ale než to podstoupím, tak by mě zajímalo, zda se vám to někomu taky náhodou neděje a nenahlásím to, jako chybu. Díky
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod zivan 23. 4. 2025 13:47

Pred tydnem jsem na pobocce rusil ucty, rikali mi o mesicni vypovedni dobe...a ted koukam, ze nefunguje prihlaseni do aplikace ani do internetoveho bankovnictvi. To je normalni, ze se ten mesic neceka a minimalne pristup se zrusi hned?
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod brumak 23. 4. 2025 17:39

Ano, taky mi to zablokovali hned....ale ještě měsíce po zrušení všeho (včetně identity) mi chodí sms a e-maily o změnách všeobecných podmínek. Infolinka: "to musíte ještě počkat, blablabla...".
brumak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rendy00 24. 4. 2025 11:20

Nemáte někdo stejný problém s aktualizací apky Smartbanking?

Chtěl jsem jít do mobilního bankovnictví, ale apka mi po zadání hesla zahlásila, že je třeba ji aktualizovat. Kliknu na odkaz, hodí mě to do obchod play na apku, kde můžu bud odinstalovat a nebo spustit.
Po kliknutí na spustit se kolečko opakuje...

EDIT - najednou už to jede, aniž bych něco aktualizoval...

EDIT 2 - a zase nefunguje a chce aktualizovat :D
Naposledy upravil Rendy00 dne 24. 4. 2025 13:27, celkově upraveno 2
mBank 1000,- odměna za založení účtu -> odkaz v profilu
Rendy00
Návštěvník

Odeslat příspěvekod minarjo 24. 4. 2025 12:24

Tak obchod Google play ještě pro tvé zařízení očividně aktualizaci neuvolnil, dělá to typicky ve vlnách, aby neaktualizovali všichni naráz a nedošlo k přetížení (musíš tedy desítky minut až jednotky hodin počkat). Místo Spustit bys pak v obchodě měl vidět Aktualizovat. Jinak aktuální verze, kterou mám a funguje mi, je 13.0.6 (v Menu - O aplikaci).

-- 24. 4. 2025 12:44 --

K tvému EDIT: Aplikace se naprosto běžně aktualizují na pozadí, aniž bys o tom věděl, pokud jsi to sám v Obchodu Google play nezakázal. Výchozí nastavení, pokud se nepletu, tyto automatické aktualizace má zapnuté, ale se stahováním jen pokud jsi na Wi-Fi (lze změnit na povolení stahování i na mobilních datech, nebo úplný zákaz automatických aktualizací).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod esquire 1. 5. 2025 02:09

Zadani okamzite platby neprobehlo. Pry byl prikaz vyrazen ze zpracovani a ve SB sviti Technicky duvod zamitnuti. Zrovna tak zlobi i Smart klic, ktery nebere otisk prstu...
esquire
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod laiki 6. 5. 2025 21:20

Když máte na základě ind. nabídky navýšený limit na spořáku, je to někde v apce vidět? Nabídka mi přišla, odsouhlasila jsem v apce, že mám zájem, ale nevím, jestli k tomu navýšení už došlo. Děkuji.
laiki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 6. 5. 2025 21:39

Po odsouhlasení je to aktivní, v SB/IB to ale nikde vidět není.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod MirekM. 6. 5. 2025 21:53

Poznáš dle aktuální výše úroků na SÚ.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Odeslat příspěvekod saturn77 13. 5. 2025 19:12

jaká je prosím sazba u ČSOB u spoření a jak ji lze dosáhnout?
pokud nějakým PREMIUM účtem, jaké jsou prosím podmínky pro PREMIUm účet a jak je nejlépe plnit? klidně do SZ, pokud jsou tam nějaké "fígle"

děkuji
saturn77
Návštěvník

Odeslat příspěvekod saturn77 13. 5. 2025 19:27

jaké jsou prosím podmínky pro PREMIUM účet a jak je nejlépe a nejsnadněji plnit?
klidně do SZ, pokud jsou tam nějaké "fígle"

děkuji
saturn77
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 13. 5. 2025 19:29

@saturn77: ČSOB má aktuální sazbu 3,5% platnou do konce května. Podrobnosti viz. níže, pro další případné dotazy kdyžtak použij vlákno ČSOB viewtopic.php?f=316&t=1131529
Přílohy
CSOB-Sporeni s bonusem.gif
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka