Air Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod fremantle 26. 4. 2015 18:51

To, co slibuje Air Bank totiž není TOP 3 Garance, ale TOP 3* Garance (* = terms and conditions may apply), prostě typický PR marketingový populistický žvást, hlavně, že se tady pohoršujeme nad tím, že si ČS dovolila nazvat své bonusové schéma program "Za důvěru"

Já se na Air Bank vykašlal, i když tam mám úrokovou sazbu s bonusem pro první klienty, ale radši využiji eKonto Flexi, kde mám tu samou sazbu bez bonusů, opičáren a nedodržování slibů (podmínku aktivního využití běžného účtu splním, ta jedna příchozí platba a 3 odchozí je ten nejmenší problém a určitě si to nemusím hlídat).
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 29. 4. 2015 06:33

Jen upozornění pro ty, co to neví - pokud není karta Air Bank půl roku před obnovou použita, banka kartu neobnovuje.

Dobrý den,

je nám to líto, ale museli jsme zrušit automatickou obnovu karty číslo 523624****** vydané k Vašemu účtu číslo ******/3030.
A to kvůli
- karta nebyla v posledních 6 měsících použita.

Pokud se nás chcete na něco zeptat, zavolejte nám na 840 30 30 30 denně od 7:00 do 22:00 hodin nebo nám napište na info@airbank.cz. Rádi Vám poradíme, co dál.

Přejeme Vám pěkný den.

Martina Šafaříková / Manažerka kontaktního centra Air Bank a.s.

Air Bank / člen skupiny PPF
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 29. 4. 2015 06:34

Stejně tak mně kartu (díky Bohu) neobnovila mBank. Ale netuším, jestli má taky nějakou lhůtu na nepoužívání - tu jsem totiž nepoužil ani jednou ;-).
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod fremantle 29. 4. 2015 07:21

mBank měla lhůtu 3 měsíce před expirací, pokud se karta během ní nepoužila, neobnovili ji.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod astrapa 29. 4. 2015 08:24

Nechápu, proč nepošlou nějaký automatický infomail :-(
astrapa
Přeborník

Odeslat příspěvekod fremantle 29. 4. 2015 08:35

Pokud to správně chápu, tak Air Bank pošle jen informaci o tom, že zrušila automatickou obnovu (karta může být klidně platná třeba další 2 roky), takže IMHO je tam dostatečná lhůta na to, aby se klient podle toho zařídil a automatickou obnovu si opět povolil...

Jinak já jsem si, kde to šlo už automatickou obnovu karet (Zuno, Air Bank, RB) deaktivoval, prakticky mi k ničemu nejsou.

A mBank automail o obnově platební karty posílá, zrovna jsem se koukal, že jsem ho dostal 3 měsíce před koncem platnosti - informuje o tom, že v uplynulých 6 měsících nebyla uskutečněna žádná transakce, takže má předešlá informace nebyla tak úplně přesná...
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod franko_cz 29. 4. 2015 08:46

A k čemu je obnova nepoužívané karty? IMHO je postup AirBank v pořádku.
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod lemming 29. 4. 2015 09:24

A i když se karta neobnoví, požádat si o novou je otázka pár kliknutí v IB.
lemming
Diskutér

Odeslat příspěvekod soban 30. 4. 2015 05:49

Přesně, pokud kartu nepoužívám tak je přece zbytečná, a netřeba ji obnovovat.

A pokud ji někdo ukradne nebo se zničí atd..... tak si přece požádám o novou a peníze vyberu dočasně jinak - u AirBank třeba přes sazku.
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 30. 4. 2015 20:43

Tady jde voto, ze pak neni treba pouzit ani moc ucet, tudiz banka ty super levne a zdarma ucty takovym lidem zrusi a maj po... :D Pokud to clovek neuzije, je zbytecny to mit. Jednak taky osobni udaje. Proto se nehrnu ted uz moc do dalsich super vyhodnych bank napr Equa.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod guru jára 1. 5. 2015 10:14

Ted jsem videl nejakou reklamu v televizi, ze Airbank ma bezny ucet bez poplatku s urokem 1% p.a., je to pravda?
guru jára
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xls 1. 5. 2015 10:31

Jestli umíš číst, tak se podívej na jejich webu. Jako vždycky, nic není zadarmo, ale musí se přeplatit.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod lemming 1. 5. 2015 10:59

No, je to pravda, ale:

1) Platí to jen pro maximálně 100 tisíc
2) Musíš za měsíc udělat 5 plateb kartou

Pár korun to udělá, ale žádná díra do světa to není.
lemming
Diskutér

Odeslat příspěvekod guru jára 1. 5. 2015 11:07

Aha, o tomhle už neinformovali. Už mě ale dochází, proč kupuje Patrik rohlíky po jednom. o<:)
guru jára
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 4. 5. 2015 22:14

Pouze takova informace a zkusenost po delsi dobe, dnes zadana platba AB do GE, potvrzena smskou v 9:58 a platba v ramci D+0 pripsana pred 12 hod dopoledni..
dr._lukas
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka