Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Markas1988 píše:U Equa jsem byl taky překvapený, že jsem v 10:30 zadal a v 16 už to bylo na účtu v KB...
dr._lukas píše:Equabank mi nikdy neposlala platbu do jine banky v ramci jednoho dne.. ani takovou zadanou v sest rano..
Marvin_z_Atlantidy píše:Stačí na získanie bonusového úroku na sporiacom účte zaplatit kartou 5x malú sumu na tom istom mieste, povedzme 5 dní po sebe? Konkrétne 5x10kč (pravidelne si kupujem vodu cestou..). Je mi jasné že oficiálne v podmienkach to asi nebude zakázané, ale aby to nebolo ako s neobmedzenými výbermi u EQUA. Díky.
treborit píše:Mam u AiB treti zpoplatněnou kartu, je jeji obnova zdarma nebo za 3 roky opet 300 CZK? diky za odpověď.
Snižujeme sazby u půjčky a hypotéky píše:Opět měníme trh půjček a přicházíme se sazbou „do 9,9 %“
Na trhu spotřebitelských půjček se často stává, že vás nějaká banka naláká na nízkou sazbu „od X %“ a teprve při žádosti se dozvíte, že ve skutečnosti bude o hodně vyšší. To jsme se už před třemi lety rozhodli nabourat odměnou za řádné splácení. Sazbu 9,9 % dnes garantujeme úplně každému, kdo svou půjčku bude splácet včas. Sazbu 9,9 % vám při řádném splácení budeme garantovat dál. Nově ale půjde o maximální sazbu, kterou u nás můžete při řádném splácení získat. Možná získáte i nižší, například 8,9 %, 7,9 % nebo taky 6,9 %. Záleží na tom, jak jste spláceli své minulé půjčky, jak dlouho jste v zaměstnání a na dalších věcech, které se o vás při žádosti dozvíme.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků