Air Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod dr._lukas 7. 9. 2015 11:50

Equabank mi nikdy neposlala platbu do jine banky v ramci jednoho dne :pozor .. ani takovou zadanou v sest rano..
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod dala67 8. 9. 2015 17:02

Markas1988 píše:U Equa jsem byl taky překvapený, že jsem v 10:30 zadal a v 16 už to bylo na účtu v KB...

Nebyl ten příkaz podán jako prioritní ?
dala67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Marvin_z_Atlantidy 18. 9. 2015 09:01

Stačí na získanie bonusového úroku na sporiacom účte zaplatit kartou 5x malú sumu na tom istom mieste, povedzme 5 dní po sebe? Konkrétne 5x10kč (pravidelne si kupujem vodu cestou..). Je mi jasné že oficiálne v podmienkach to asi nebude zakázané, ale aby to nebolo ako s neobmedzenými výbermi u EQUA. Díky.
Marvin_z_Atlantidy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod powery 18. 9. 2015 09:05

Stačí
powery
Nadšenec

Odeslat příspěvekod peter23p 18. 9. 2015 11:27

stačí, já jsem třeba 5x po sobě dobil pár korunama COOL kartu a taky to stačilo :-D
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod xls 18. 9. 2015 12:28

dr._lukas píše:Equabank mi nikdy neposlala platbu do jine banky v ramci jednoho dne :pozor .. ani takovou zadanou v sest rano..

To mně teda jo. Dokonce předem zadaný příkaz spořák-bú-cizí banka a peníze tam byly hned ten den dopoledne.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 18. 9. 2015 16:32

Ha, ha ... tak to mně při snaze zadat dopředu řetězec SÚ-BÚ-cizí banka zatím nikdy ani příkaz neodešel, neboť se z nepochopitelných důvodu nejdříve odesílala příkaz BÚ-cizí banka, takže na BÚ nebyl dostatek prostředků. :-) Ale je pravda, že od té doby jsem to už nezkoušel a už je to dlouho.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod DrumSession 18. 9. 2015 18:14

Marvin_z_Atlantidy píše:Stačí na získanie bonusového úroku na sporiacom účte zaplatit kartou 5x malú sumu na tom istom mieste, povedzme 5 dní po sebe? Konkrétne 5x10kč (pravidelne si kupujem vodu cestou..). Je mi jasné že oficiálne v podmienkach to asi nebude zakázané, ale aby to nebolo ako s neobmedzenými výbermi u EQUA. Díky.

JJ jde, v jeden den na jednom místě celkem 127 CZK na 5 plateb (a to jsem se snažil nešetřit, ale bohužel to bylo na poslední chvíli a ani moc času jsem na to neměl.) Odnesl to Globus company.
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod peter23p 28. 9. 2015 10:52

Tak Air Bank slibuje za pár týdnů NFC nálepku. https://www.airbank.cz/cs/vse-o-air-ban ... i-nalepku/

Jsem zvědavý jak to budou mít, jestli jako dodatkovou kartu k již vydané kartě. A nebo se to bude brát jako samostatná karta. A jestli se to bude počítat do 2 karet zdarma a nebo jestli bude navíc třeba několik nálepek zdarma. Pak by si mohl člověk místo vyčerpaných karet zdarma pořídit k dalšímu účtu třeba jen nálepku.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod treborit 28. 9. 2015 12:02

Mam u AiB treti zpoplatněnou kartu, je jeji obnova zdarma nebo za 3 roky opet 300 CZK? diky za odpověď.
treborit
Diskutér

Odeslat příspěvekod soban 28. 9. 2015 13:49

To nikdo neví za 3 roky může být úplně jiný ceník.

To je jako když se budeš ptát na cenu benzínu příští měsíc....
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petr.adamek 28. 9. 2015 14:49

treborit píše:Mam u AiB treti zpoplatněnou kartu, je jeji obnova zdarma nebo za 3 roky opet 300 CZK? diky za odpověď.

300 CZK je jednorázový poplatek, obnova karty je zdarma.
petr.adamek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 12. 10. 2015 12:59

Snižujeme sazby u půjčky a hypotéky píše:Opět měníme trh půjček a přicházíme se sazbou „do 9,9 %“

Na trhu spotřebitelských půjček se často stává, že vás nějaká banka naláká na nízkou sazbu „od X %“ a teprve při žádosti se dozvíte, že ve skutečnosti bude o hodně vyšší. To jsme se už před třemi lety rozhodli nabourat odměnou za řádné splácení. Sazbu 9,9 % dnes garantujeme úplně každému, kdo svou půjčku bude splácet včas. Sazbu 9,9 % vám při řádném splácení budeme garantovat dál. Nově ale půjde o maximální sazbu, kterou u nás můžete při řádném splácení získat. Možná získáte i nižší, například 8,9 %, 7,9 % nebo taky 6,9 %. Záleží na tom, jak jste spláceli své minulé půjčky, jak dlouho jste v zaměstnání a na dalších věcech, které se o vás při žádosti dozvíme.

Celkem zamrzí, že PR oddělení banky zcela ignoruje fakt, že úrokové sazby se mají psát i s obdobím... 6,9 % p.a. vypadá dobře, ale co když je to p.m.?
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod Gandalf007 12. 10. 2015 15:17

Nejsem si jistý, zda se to tady už neobjevilo, ale do mailu mi přišlo tohle:

Dobrý den,

jak asi dobře víte, od září jsme změnili úročení našich účtů.

Víme, že Vás snížení hranice pro TOP3 garanci na 250 tisíc nepotěšilo. Díky této změně jsme ale mohli zavést bonusovou sazbu 1,5 %, která je ještě vyšší než TOP3 garance.

Získat bonusovou sazbu je jednoduché. Stačí používat náš běžný účet a platit naší platební kartou. Pokud s ní měsíčně zaplatíte alespoň 5×, hned další měsíc Vám budeme peníze na běžném i spořicím účtu úročit bonusovou sazbou. Na běžném účtu do 100 tisíc, na spořicím do 250 tisíc korun.

Možná to všechno už víte, ale neměli jste zatím čas to řešit. Protože však víme, že rozhodování může chvíli trvat, dáme Vám bonusové úročení i zpětně, a to už od září. Tedy od měsíce, kdy bonusové úročení začalo platit. Stačí mít náš běžný účet a platit naší kartou.

Jestli se nás chcete na něco ohledně bonusového úročení zeptat, klikněte a my Vám rádi pomůžeme.

Ověřil jsem si to na jejich FB a skutečně pokud v říjnu použiji k platbě 5x jejich kartu, dopočítají mi "bonusový" úrok zpět od září.
Gandalf007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xls 12. 10. 2015 16:39

Ať jdou do hajz*u! Samá vlezlá reklama, lhaní a podvody. Pokud se chtěli chovat slušně, měli držet původní sliby a ne jen hledat způsoby, jak se zákazníky vyj**at. Tuhle veksláckou kulturu ať si pěstují beze mě.
xls
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka