Air Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 12. 10. 2015 19:10

Tak měj účet u poctivé České spořitelny, myslím, že bank je na trhu tolik, že si každý může vybrat. A ukaž mi na trhu další banku, která umí tak variabilní splácení půjček a hypotéky jako Air Bank, a ještě je k tomu čestná jak Mirek Dušín.
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod davsopl 12. 10. 2015 21:51

To je jako mail pro blázny!? Jako by to psal žák 5 třídy ZŠ! Možná i ten žák 5 třídy ZŠ by napsal lepší vyjádření, než má rádoby banka Air bank. ******* bych se na nějakou Air bank. Solidněji se podle mě chová Equa bank a mnoho dalších bank v ČR.
davsopl
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dr._lukas 12. 10. 2015 22:12

Tak kdo nema zajem, ma moznost o AB nezavadit :-)) Hypoteka s 1,89% s jejich podminkami neni vubec spatna...Mimo vyberu mimo vlastni bankomaty mi u teto nanky nic nechybi
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod sunshine reggae 12. 10. 2015 22:25

A navic maji v televizi vtipne reklamy. :mrgreen:
sunshine reggae
Návštěvník

Odeslat příspěvekod davsopl 12. 10. 2015 23:32

Reklamy a nějaké služby mají fajn, ale jejich tisková vyjádření jsou jako pro malé děti. Proto o ně zatím ani nezavadím.
davsopl
Nadšenec

Odeslat příspěvekod franko_cz 13. 10. 2015 06:10

Tak já jsem po letech provětral AirBank při vkladu hotovosti a ocenil jsem, že jsem mohl do banky i s velkým psem :) Jinak je to ale pro mě spící účet.
franko_cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Gandalf007 13. 10. 2015 07:05

Osobně proti AB nic zásadního nemám... ono napsat tiskovou zprávu tak, aby v mozku oslovila správné místo většinového vzorku klientů, není vůbec snadné. Neomlouvám je, jistě to šlo napsat i jinak... ale utváří si tento styl dlouhodobě.
Sám v současné době nejaktivněji užívám mix Air, Equa, Sber a Citi, přičemž poslední už spíše dosluhuje.
Gandalf007
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod soban 13. 10. 2015 10:36

Když se ti to nelíbí tak tam nechoď.

Jinak poctivá banka tak to neexistuje, na něčem si musí mastit kapsy, samozřejmě je otázka jak moc to dělá okatě a co klienti skousnou.

ČS je taky ta poctivá? A zdražení z 25kč na 59kč pro důchodce je normální o kolik je to procent? Tak se chová férová banka hlavně že to okecávají jak je to výhodné že ti to automaticky převedou na dražší však máš 2 výběry z vlastního bankomatu zdarma!
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod marvy 13. 10. 2015 22:26

To sou ču..ráci. Nejdříve mi zamítli ráno pujčku. A pak mi manažerka posílá ve 13.00 email,abych zaslal kontrolní platbu pro aktivaci účtu s pujčkou. Jenže mezitím jsem si to zařídil u Equa banky.
Již od nich nic nechci. Ještě sem volal dopoledne k nim na zákaznickou linku.
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 13. 10. 2015 22:44

chápu, že jsi ve stresu s aktuálním dluhem, který máš..ale nadávat někomu do č*****, kvůli tomu, že jsi bez příjmu a zadlužen není příliš košér..Pokud vím, do 14 dní můžeš od úvěrové smlouvy odstoupit, takže jsi klidně Airbank mohl příjmout posléze a v Equabank se omluvit ;-)
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod marvy 14. 10. 2015 08:51

Já vím, ujeli mi nervy. Internet snese vše. :hm
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod soban 14. 10. 2015 11:11

Jde o to zda to nezamítl nějaký automat a pak ji manažerka po vyhodnocení povolila atd.....

Samozřejmě chybyčka se může vloudit u jakékoliv banky, tady jde o to aby to nebylo často.
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod paolous 14. 10. 2015 12:15

Kde se mi v airbank netbankingu pri zadosti o pujcku zobrazi, do ktereho uroku spadam? Jestli do 6,9 - 9,9?
Kdybych spadal do toho 6,9, tak je to velice slusna nabidka, ne? Vite o lepsi?
Mel jsem u nich 2x pujcku a vzdy ji splatil drive, vse ok, spokojenost zatim...
paolous
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 14. 10. 2015 12:25

Vite o lepsi? KK Diners Club - Měšec, ale jen na rok od vydání karty.
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod marvy 14. 10. 2015 12:26

soban píše:Jde o to zda to nezamítl nějaký automat a pak ji manažerka po vyhodnocení povolila atd.....

Samozřejmě chybyčka se může vloudit u jakékoliv banky, tady jde o to aby to nebylo často.

Měl sem zprávu i v IB. Tak já nemužu zbytečně čekat, ono ofotit dokumenty,nahrát,ted čekáš než si to někdo přečte a potom ještě zaslat kontrolní peníz.A ted vlastně čekat znova jestli teda náhodou nakonec ano nebo nakonec ne. 8-S
marvy
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka