"Měšcová" Diners Club není špatná na ten první rok, ale pro vyšší částky to asi až tak zajímavá nabídka nebude (ono ostatně je dost možné, že k nějakým vyšší částkám se klient ani nedopracuje, když půjčují zpravidla do výše dvou měsičních hrubých příjmů) - jednak je drahé si s ní půjčit hotovost (převod je zpoplatněn 2 %) a pak splácet 5 % z částky (třeba ze 100 tisíc a pak na konci roku raději doplatit) taky není pro každého...
-- 14. 10. 2015 13:55 --
marvy píše:Měl sem zprávu i v IB. Tak já nemužu zbytečně čekat, ono ofotit dokumenty,nahrát,ted čekáš než si to někdo přečte a potom ještě zaslat kontrolní peníz.A ted vlastně čekat znova jestli teda náhodou nakonec ano nebo nakonec ne.
Takhle jak to uvádíš, tak opravdu nevím, jestli ti tu nabídku Air Bank schválila nebo ne... Pokud bys tu kontrolní platbu poslal už včera, tak dnes by už jistě byla na účtu a žádostí se někdo zabýval... U Air Bank co si vzpomínám to celkem "frčelo" - když jsem si zkoušel před nějakým časem žádat o tu zkušební půjčku, tak jsem kolem osmé ráno vyplňoval žádost a v deset měl už peníze na účtu.