Air Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Smurfik 5. 11. 2015 19:17

Mohu poprosit někoho ze zdejšího fóra, aby to tomu debilovi zkusil ještě znovu vysvětlit? Já už to vzdávám.
Smurfik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 5. 11. 2015 19:21

Já ti to říkal... ;-) Nekrm trolla. To stejné nedokázal pochopit na konci srpna, tak je hodně nepravděpodobné, že by se v tomto směru něco změnilo, spíš mu pár dalších mozkových buněk odumřelo.

-- 5. 11. 2015 20:23 --

U takovýchhle exeplářů si člověk musí ještě říct... zlatej vlazy, ten si aspoň dokáže připustit svoji chybu (i když to taky trvá).
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod elfin 5. 11. 2015 19:34

Byl bych opravdu moc rad, kdyby nekdo kompetentni - nejlepe primo z Airbank , napsal prispevek do tohoto vlakna a vysvetlil nekterym ignorantum podminky ohledne tohoto tematu. Mozna se nekdo z dalsich diskutujicich odhodla zprostredkovat info z banky. Predem dekuji.
Vsimnete si, ze nejvic urazek tady cteme stale od stejnych nicku !!!
elfin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod strzm.zahalka 5. 11. 2015 19:38

Ja elfinovi verim, vzdyt psal, ze to osobne otestoval.
elfin píše:... jsem aktivni klient, takze osobni zkusenost :lol:
Naposledy upravil strzm.zahalka dne 5. 11. 2015 19:41, celkově upraveno 1
strzm.zahalka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Smurfik 5. 11. 2015 19:41

S těma urážkama myslíš sebe, že?

elfin píše:Kdyz tady ctu ty reakce nevericich dubovych palic

elfin píše:Jsi nechapavej jako Ruzicka ?

Tohle jsi evidentně nečetl, napsala to sama banka:
Air Bank začala klienty za placení kartou odměňovat už v roce 2013, kdy jim začala úročit i běžný účet. Teď tak budou mít navíc ještě vyšší úroky. Odměnu klienti získají vždy následující měsíc. Pokud tedy udělají alespoň pět plateb kartou například v srpnu, budou mít bonusové úroky na běžném i spořicím účtu po celé září.
Smurfik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod strzm.zahalka 5. 11. 2015 19:43

Ale klidne to muze fungovat i jinak nez pisou.
strzm.zahalka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 5. 11. 2015 19:49

osobne: Pokud "elfin" není jen tvoje další alterego (což by na základě prezentace nebylo až tak vzdálené pravdě), tak vy dva jste se opravdu našli... Ať vám to spolu klape.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod Smurfik 5. 11. 2015 19:53

Ano může. Protože Air Bank v srpnu klienty ***** se snížením limitu bonusového úročení na spořicím účtu, tak přiznala úročení i zpětně tuším za září.
Smurfik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 5. 11. 2015 20:15

elfin píše:Pokud klient provede vic jak 5 potrebnych plateb, tak se mu dalsich 5 plateb prevede a ma tak splneno dalsi mesic ! Cemu tady furt nerozumis ? Ja to mam takhle kazdy mesic !!!
Jsi nechapavej jako Ruzicka ?

Tak tím to asi bude. Pokud to takhle děláš každý měsíc, pak to musí fungovat. :D

-- 5. 11. 2015 21:16 --

fremantle píše:... zlatej vlazy, ten si aspoň dokáže připustit svoji chybu (i když to taky trvá).

Fakt? :shock:
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod xtonda 5. 11. 2015 21:00

elfin píše:Pokud klient provede vic jak 5 potrebnych plateb, tak se mu dalsich 5 plateb prevede a ma tak splneno dalsi mesic ! Cemu tady furt nerozumis ? Ja to mam takhle kazdy mesic !!!
Jsi nechapavej jako Ruzicka ?

Ty máš v tý palici fakt nas*áno, je to samozřejmě nesmysl, mám každý měsíc více než 5 plateb a vždy na začátku měsíce mi v přehledu započtených plateb pro další měsíc naskakují od nuly platby provedené v tom měsíci, nic se nepřevádí.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod JannV 5. 11. 2015 22:30

Je to tak, jak píše xtonda. Do dalšího měsíce se platby nad počet 5 nepřevádí. Vždy se začíná na nule.
JannV
Návštěvník

Odeslat příspěvekod elfin 5. 11. 2015 23:46

Mozna to tak nekteri mate, ale potom jsou pro ruzne klienty platne nejake jine podminky.
Nebudu nikoho presvedcovat, kdyz to vidi v IB jinak nez ja, mam treba jine uroceni :-D
To co uvadim mam u svych uctu a jsem u Air od zacatku , takze kdovi... :tleskani
Taky ale kazdy mesic provedu vic jak 10 plateb !
elfin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod soban 6. 11. 2015 02:37

Panebože pokud každej měsíc provedeš víc jak 10 plateb tak máš bonusový úrok každý měsíc, ale nic se nepřevádí pokud neprovedeš víc jak 5 plateb v měsíci tak další měsíc nebudeš mít bonusový úrok!
Naposledy upravil soban dne 7. 11. 2015 01:15, celkově upraveno 1
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drkarel 6. 11. 2015 07:27

Já myslím, že situace se dost vyjasnila - provede 10 plateb, což mu na úročení stačí a žije v představě, že se mu něco převádí. Proč vám to tolik vadí? Nechte ho žít v jeho představě a nekrmte ho. Buď je opravdu tak hloupej (což snad ani není možný), nebo (a to spíš) jen provokuje - trolluje a úspěšně vás vytrolloval.
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod elfin 6. 11. 2015 09:16

Diky doktore! :tleskani
Klioši, plaťte kartou usilovneji - uvidite zlate prasatko...
Ja uz nemusim - ja uz ho vidim :shock: :-D 8-D
elfin
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka