Air Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod qsubt 4. 2. 2016 11:39

Tomáš Marný píše:Recenze na šanon. A v diskuzi inteligenti :lol: .

To je ironie? Ta diskuze naopak vyjimecne na idnesu vystihuje podstatu veci.
AB misto toho aby zavedli sluzby ktere jim zoufale chybi, vymysleji totalni kraviny.
Sanon je naprosta zbytecnost, akorat davate souhlas AB a vsem PPF subjektum to tam kdykoliv prolezat a kontrolovat, kdo si chce elektronicky uchovavat ucty, muze si to delat sam a zadarmo a nemusi za to bance platit a davat souhlas s tim co si banka k tomu vymysli.
dalsi recenze byla pred milion rokem tu:
http://www.mesec.cz/clanky/air-bank-san ... -na-bance/
huh?
qsubt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Franklin 4. 2. 2016 11:45

Šanon je pro mě příklad nezvládnuté komunikace. Air Bank sice ohlásila, že letos Šanon zpoplatní, ale zapomněla se zmínit o tom, jak ho deaktivovat. Rád bych Šanon zakázal už teď, ale nikde jsem na to v IB nenašel žádné nastavení.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 4. 2. 2016 12:23

qsubt píše:To je ironie?

Proč by to měla být ironie? Tohle snad není příspěvek inteligenta?
"K ničemu, když už si jí naskenuju, tak si jí hodim do dropboxu (nebo podobné služby) a nemusim kravit s účtem u nějaký pochybný banky."

BTW on ten šanon opravdu neslouží jen jako cloudové úložiště...
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod powery 4. 2. 2016 12:26

@Franklin: Deaktivovat to nejde :(
powery
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lemming 4. 2. 2016 12:29

A proč si ho chcete nějak "deaktivovat"? :shock: Tak ho prostě nepoužívejte. Nebo snad zuřivě hledáte, kde si v IB deaktivovat možnost požádat o půjčku, protože o ni požádat nechcete?
lemming
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 4. 2. 2016 12:31

Přesně tak, nepoužívám to, takže předpokládám, že mně to nebudou účtovat. Stejně tak nepoužívám hypotéku a nechci o ni žádat a nevadí mně, že tam to tlačítko je...
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod powery 4. 2. 2016 12:36

Ono se to ale aktivně nabízí, třeba po provedené platbě ...
powery
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lemming 4. 2. 2016 12:40

A? Pořád nechápu v čem je problém. Nebo myslíš, že ti bude AirBank účtovat 25 korun za to, že na výsledky platby ukazuje info o tom, že se platba dá spárovat s dokumentem?
lemming
Diskutér

Odeslat příspěvekod petr.adamek 4. 2. 2016 15:53

Není třeba to deaktivovat, podle vyjádření Air Bank by zpoplatnění mělo fungovat tak, že si klient bude muset explicitně říct, že chce šanon nadále používat, a pak teprve mu to začnou účtovat. A kdyby náhodou banka ten poplatek začala účtovat automaticky (což by bylo dost v rozporu s její filozofií), není přece problém si ho nechat vrátit.
petr.adamek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod osobne2 4. 2. 2016 16:20

Ja myslim, ze to tak neni, sanon v IB navzdy zustane, pokud si ho nebudete vsimat, tak za nej nebudete platit, me to problem nedela, pokud ho zacnete byt i omylem vyuzivat, tak za nej take zacnete platit a obavam se, ze je to nevratny proces. :D
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod paty07 4. 2. 2016 19:55

Ano, takovou informaci jsem dostal od krásné slečny na pobočce, ale evidentně si jistá nebyla.
paty07
Diskutér

Odeslat příspěvekod STSCHvojkoviceBrod 16. 2. 2016 18:09

od března bonusová sazba snížena na 1,2 % :(
STSCHvojkoviceBrod
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod osobne2 16. 2. 2016 18:12

A normalni sazba na sporaku 0,8 % p.a. zustava?
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod STSCHvojkoviceBrod 16. 2. 2016 18:16

0,9 % zůstává, už koukám začali rozesílat i maily.
STSCHvojkoviceBrod
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rochus 16. 2. 2016 18:40

To neva že sazby úrokové spořivcú klesají.Musíme se naučit rozumně investovat své prašule.Ne?
Rochus
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka