Air Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod msimcard 21. 2. 2016 19:37

AK: A kam budeš dávat peníze? Investice do akcií? (soudím dle tvé přezdívky :)
msimcard
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Akciový Klokan 21. 2. 2016 20:02

msimcard : peníze do akcií mám v jiné "škatulce". Toto o čem se bavíme je rezerva. Aktuálně mám větší část "rezervy" v JaT.
Nevěřte lidem nad 30 let. Mohli by mít znalosti a zkušenosti ! :-)))
Akciový Klokan
Diskutér

Odeslat příspěvekod jasno1 25. 2. 2016 18:41

Umožňuje AB změnu PINu na svých bankomatech? Předpokládám, že ano a zdarma když není položka v ceníku.
jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Franklin 25. 2. 2016 18:56

Já jsem změnu PINu na bankomatu v ceníku našel:
https://www.airbank.cz/cs/bezny-ucet/cenik-a-poplatky/cenik/
Možná umím líp hledat. :mrgreen:
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod jasno1 25. 2. 2016 20:07

jasno1
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Franklin 25. 2. 2016 20:12

Je fakt, že to působí trochu divně, když se HTML a PDF ceník od sebe liší. :-l
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod osobne2 25. 2. 2016 20:19

Zbytecna polozka, kdyz u ni poplatek zadny neni.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod fremantle 25. 2. 2016 20:26

Historicky změna PINu zpoplatněna byla, ale záhy od toho banka upustila... ta položka bude už jen takovou relikvií a mrzkou vzpomínkou (asi jako 5 Kč poplatek za odchozí platbu).
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod drkarel 25. 2. 2016 20:35

Tak zase je jednoznačnější, když tam položka je a je uvedeno, že je zdarma. Když v ceníku není, vždycky mám takovej pocit, že na ní zapomněli a očekávám poplatek a reklamaci. :-)
drkarel
Inventář

Odeslat příspěvekod soban 25. 2. 2016 21:21

Já nevím co tady blekotáte o poplatku za změnu pinu ?

Je tam jasně napsáno zadarmo.....

A že to není uvedeno v pdf ? Panebože a proč by mělo když se za to neplatí. Taky tam není uveden poplatek za návštěvu banky, taky tam není poplatek za rozhovor s bankéřem, taky tam není poplatek.........................

Takže pro jistotu tam uvedeme všechny možné poplatky i když jsou zadarmo.
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xtonda 26. 2. 2016 08:14

To, že se různé tiskové formy ceníku liší, působí neprofesionálně.

A operaci, která jinde bývá nezřídka zpoplatněna, je rozhodně lepší uvést pro předejití nejasnostem, pochybám a zbytečným dotazům.

Každopádně lepší přístup má Equa a Zuno, kde se PIN volí předem, tím by většině lidí odpadla potřeba PIN měnit a vyřešil by se tím i problém s nálepkami, kde u Air PIN měnit nejde.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod ripper6 27. 2. 2016 17:02

soban: pruser je ze v dnesni dobe spis musis predpokladat ze to zdarma neni a neco to stoji, kor u bank :D Ja taky kdysi mladouckej chodil po meste, vedel urcite ze nic nestoji vklad na ucet treti osobou a nebo dotaz na zustatek v bankomatu. Takova kravina by me nenapadla, znamej co jel a v Brne me vkladal na ucet, tak az pak rikal ze chtej udajne prachy (jednou po letech, jinak nechteli) a potom jsem najednou cetl ze i ten dotaz na zustatek se uctuje.

Dnes se plati za vse, treba v Africe platis pomalu i za to ze se zeptas na cestu. Me by to nenapadlo, ukazat nekomu smer cesty a rict at me da 10czk.
Proto i ja uz nyni pristupuju k tomu, ze kdyz vezmu za kliku banky, kolik to bude stat? :D
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod eR99 1. 3. 2016 22:18

Dnes mě zklamal vkladomat air/bank. Sežral všechny bankovky a následně na mě vychrlil jakousi chybovou hlášku a peníze na BÚ nedorazily. Jednalo se o větší obnos. Ihned jsem podal na pobočce reklamaci. Prý mě bude ještě dnes někdo kontaktovat a určitě se to dnes ještě vyřeší (nekontaktoval, nevyřešilo). Volal jsem nakonec sám. Prý tam již na tento problém (nazývali ho technickou závadou vkladonatu) nikoho odpoledne neměli. Slíbili , že zavolají zítra ráno. To jsem teda zvědaví s čím přijdou. Opravdu bych očekával i nějakou kompenzaci.Každopádně je to vcelku zvláštní situace. Stalo se vám to již někomu?
eR99
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dala67 1. 3. 2016 22:26

ne
dala67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 1. 3. 2016 22:27

Já dnes do vkladomatu vkládal kolem sto kusů bankovek (no co mám dělat, když je holt rychlejší je vybrat a vložit ve stejném bankomatu, než převod ze Sberbank CZ) a zchroustal je v pohodě. Zatím se mi takový problém ještě nestal a zrovna ty vkladomaty Air Bank jsem již už párkrát využíl...
fremantle
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka