Air Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ripper6 1. 3. 2016 23:22

eR99: to je napad davat vetsi vobnos penez do automatu :D Jako bys to neznal, tady nezijes nekde v Japonsku kde vlaky litaj vzduchem a vse to lita. Jasne mame uz ty veci, ale casto jsou vyjety. A ano me se to stalo, bylo to tusim nak 1500czk u GE na Flore. Vzalo me to tusim jen 500 a dalsi penize jsem prisel.
Reklamace, cekal jsem na to cca 14dnu a pak penize pripsany na ucet.
Tudiz toto uz nedelam, jelikoz pokud je to castka vyssi a musis neco zaplatit, nemas jiny prachy tak mas docela problem.
Mozna reknes ze jsem negativni, ale fakt ten bankomat GE mela casto nakej divnej a nebo rovnou mimo provoz. A AirBank? Treba na Vodickovej, jasne pusobi to lepsi, modernejsi ale videl jsem tam uz taky kolem toho litat technika a jeden vedle byl mimo provoz.
Proto tomu moc neverim. Sem tam vlozim kdyz neco specha a je to min penez a nebo penize ktery nespechaj :D Pripadne radsi pouziju pobocku GE na vklad.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod soban 2. 3. 2016 16:25

Prostě jsem vkládal jenom jednou a bez problémů (AirBank Olomouc Šantovka).
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MarekVach 2. 3. 2016 19:22

Jsou to uplný ko*oti tahle banka. Dneska už mi instantně nepřipsali ani platbu ve výši 3.000 CZK od mého bratra a schvalují ji (zřejmě jako podezřelou platbu - jak by ne, když je v takové výši a od rodinného příslušníka...) již několik hodin. Ze začátku tahle banka byla fajn, teď je z ní už bohužel jen s*ačka toho největšího ražení.
MarekVach
Nadšenec

Odeslat příspěvekod avathar 2. 3. 2016 22:47

Ok, ale uz nam to sem nepis, budem si to pamatovat...
avathar
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 2. 3. 2016 23:36

@ MarekVach: Co ti brání opustit tuto podle tebe s*ačkoidní banku a používat místo ní třeba Českou šiditelnu?
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod MarekVach 2. 3. 2016 23:54

Tomáš Marný: Já ji nepoužívám jako svůj hlavní účet už dlouho. Ale nemyslel jsem si, že je tak nepoužitelná ani pro tyhle "kapesní" peníze. Mýlil jsem se.
MarekVach
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ripper6 3. 3. 2016 00:07

Divny, posilame i kapesni penize a problem neni :)
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod osobne2 3. 3. 2016 05:30

MarekVach píše:Jsou to uplný ko*oti tahle banka. Dneska už mi instantně nepřipsali ani platbu ve výši 3.000 CZK od mého bratra a schvalují ji (zřejmě jako podezřelou platbu - jak by ne, když je v takové výši a od rodinného příslušníka...) již několik hodin. Ze začátku tahle banka byla fajn, teď je z ní už bohužel jen s*ačka toho největšího ražení.

Při uzavírání smlouvy je tam nějaký dotazník s otázkou, na co budeš služby Air Bank používat, tam je lepší zaškrtnout skoro všechny volby, když nějakou nezaškrtneš, tak Air Bank vyhodnocuje, jestli to není v rozporu s prováděnými transakcemi.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 3. 3. 2016 07:10

Tak mně tam bez problémů připisují i peníze za dobírky :-D.
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod MarekVach 3. 3. 2016 14:45

ripper:

Když začínali, tak to bylo bezproblémový, statisícový částky byly připsány instantně. Pak mi tam párkrát přistála částka v řádu jednotek milionů a až pak teprve začaly tyhle problémy. Nejdřív byla podezřelá každá transakce v řádu stovek tisíc (to se dá chápat), potom v řádu desítek tisíc (to už se chápat dá těžko - obzvlášť v případě, že si posílám peníze mezi bratrem nebo matkou...) a teď už i v řádu jednotek tisíc (na to se snad už ani nic říct nedá...)

osobne2:

Jasně, to by dávalo rozum, ale když tam účet u nich máš třeba 5 let, tak se u tebe pole působnosti mění, že jo... Já třeba teď už momentálně dělám uplně jiné věci, než před těmi 5 lety. S tím snad ta banka taky musí počítat...

Tomáš Marný:

Tak oni takhle "prověřujou" (ve skutečnosti je to jen pouhá buzerace) jen účty, kde byly nějaký větší pohyby peněz. Ale když jsem před rokem měl na účtě X mil CZK, proč bych za to měl bejt buzerovanej ještě teď po roce, když mi bratr nebo matka pošle 3.000 CZK ? K tomu žádnej důvod neexistuje. Ale tak co, už tam mám jenom desítky tisíc CZK a můžou mi políbit p*del. Ale ať o tom aspoň ostatní lidi vědí, co je ta banka zač...
MarekVach
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rochus 7. 3. 2016 15:44

Hlásná trouba informuje:
AIR bank otevírá pobočku Uherské Hradiště/na jednom konci Prostřední ulice/dne 18.března 2016
Rochus
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 12. 3. 2016 02:31

MarekVach píše:ripper:
Ale když jsem před rokem měl na účtě X mil CZK, proč bych za to měl bejt buzerovanej ještě teď po roce, když mi bratr nebo matka pošle 3.000 CZK ? K tomu žádnej důvod neexistuje. Ale tak co, už tam mám jenom desítky tisíc CZK a můžou mi políbit p*del. Ale ať o tom aspoň ostatní lidi vědí, co je ta banka zač...

To je zajmavy tohle...ze by nejaka ochrana na prani spinavych penez? :-)
Ja treba proto moc nemel rad Fio, ze tehdy pak se resilo, klidne nauctovali treba 250czk za dotaz na nejakou exekuci, zastaveni Bitcoinu, co tam nekdo provozoval a pod.
AirBank to ma tusim taky, ze BTC tam nelze snad posilat jako prachy do smenarny na to.
Presto je me divny ze takovej clovek by mel takovou banku... clovek co ma X milionu ci je toci pres ucet, ze by mel takovou banku? Ja co znam lidi a co maj min 100 000czk + nebo nekdo dokonce ma par mega vcetne vlastnictvi domu, ubytoven tak ma CS Sporitelnu nebo GE, respektive CSOB je tez casta ;-)
Ze je to treba drazsi nekde, to ani neresej.
Neumim si predstavit ze klient s X mega treba pouziva mBank a podobne socka banky :D

I kdyz by me zajmalo vyjadreni, zkusil jsi to nahlasit? AB tam jasne ma, ze jim clovek ma napsat proste zkusenost co mu vadi. Takze bych jim to poradne napsal a cekal vysvetleni nebo napravu aby uz to nebylo.
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Dr.D 12. 3. 2016 09:20

Znám osobně dva lidi, co mají zrovna v mBank přes 2 mega :-)
Já to ale nejsem :-)
Dr.D
Nadšenec

Odeslat příspěvekod osobne2 12. 3. 2016 13:45

Kdyby to bylo vyhodne, klidne je tam zase dam, ale kde jsou ty doby, kdy meli uroceni 3,5 % p.a. na eMAXu?
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod ripper6 17. 3. 2016 23:15

Dr.D píše:Znám osobně dva lidi, co mají zrovna v mBank přes 2 mega :-)
Já to ale nejsem :-)

jj to budou takovy ty lidi co potom v Patek kolem 18h tlucou na pobocku banky a kricej ze nechtej zustat bez penez, ze je musej pustit dovnitr a pomoct jim sprovoznit kartu, ktera nejde v bankomatu :D Respektive az bude nejaka krize a bankovni rada rozhodne i vlada a budou vybirat moc jen vomezeny mnozstvi :-D
ripper6
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka