Air Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hlander 17. 4. 2023 18:22

Mám to taky, aktivoval jsem nabídku proklikem z mailu v únoru, od března mám 5,5 %. Limit tam je 500 000 Kč. Nejsou nutné platby kartou, ale příchozí platby alespoň 10 000 Kč.

Obrat na běžném účtu mám slušný, ale slouží jako průtokáč. Pět plateb kartou jsem neplnil, na spořícím účtu byla dlouhodobě 0.

https://www.airbank.cz/pravidla-zvyhodn ... -podminek/
hlander
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mate59 17. 4. 2023 18:30

peter23p píše:Zajímavá nabídka, je to nějak časově omezené a kolik si měl na spořícím účtu?

Vždy jsem tam měl 250000,ale od března nulu.Připadá mi to jak Moneta dala nabídku osloveným klientům 5,5%,to ale nebyl můj případ.Časovo omezené to není.1.5.to tam pošlu.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod Sasakr 17. 4. 2023 21:26

Chodí mi tam výplata, ale hned jak si vzpomenu, posílám ji celou pryč. Takže dlouhodobě je tam nula.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ladik1983 17. 4. 2023 23:55

Zedna1 píše:Bonusova akce O2/Air:

O2 a Air Bank spojují síly. Klientům nabídnou odměnu 300 korun měsíčně
https://www.e15.cz/finexpert/setrime/o2 ... ne-1397735

Air Bank a O2, obě patřící do skupiny PPF, lákají klienty na spolu připravenou akci. Připravily časově neomezenou nabídku pro své společné zákazníky. Každý měsíc klienty odmění 300 korunami za to, že aktivně využívají jejich služby. Do budoucna pak obě společnosti avizovaly další chystané výhody.

Odměnu 300 korun zpět na účet získají od dubna 2023 noví i stávající zákazníci Air Bank a O2, kteří budou aktivně využívat služeb obou společností určených pro nepodnikatele. Tedy na účet vedený u Air Bank jim přijde alespoň 10 000 korun měsíčně a zároveň budou z účtu v Air Bank hradit faktury za služby operátora O2 ve výši alespoň 600 korun.
...

Tohle je přece minimálně 4 měsíce stará informace :-D
ladik1983
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod drummond 18. 4. 2023 10:28

Nick Cave píše:akce Air Bank 500kč za založení účtu pro nové klienty prodloužena do 30.4. 2023

Díky. Airbank ještě nemám :), nu což, založím účet, stahnu appku, propojim, nic víc se po mě nechce, petikoule bude doma.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod jakoubek61 18. 4. 2023 12:51

Také jsem dostal nabídku na 5.5% bez limitů a podmínek. Mám obavu, že pokud tuto nabídku využuju, příjdu o doživotní bonus 0,2% (pro první klienty) a po skončení akce spadnu mezi "standardní" klienty. Tak nevím..

Stejné procento mám v Monetě na účtu extra a v Maxbance dokonce 6,01%
jakoubek61
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod blackhatman 18. 4. 2023 17:25

Taky jsem dostal mailem nabídku na 5.5 % bez omezení. Kliknul jsem v mailu na "aktivovat nabídku" a ukázalo to reklamní web, něco jako "Tramtadadá, právě jsme vám aktivovali nabídku ..." Ale jak poznám, že to opravdu funguje? Bude ta úroková sazba vidět někde v IB nebo MyAir?
blackhatman
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ROlda78 18. 4. 2023 18:10

slovy RB, tak samozřejmě :-) tedy jako nevím to,
ale má zkušenost je, že AirBank ukazuje vždy reálné úročení
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod mate59 18. 4. 2023 18:35

Sazba bude vidět do pár dnů, potřebují na to chvíli času, sdělili mi to z banky, stejně to platí až od května.
mate59
Diskutér

Odeslat příspěvekod hlander 18. 4. 2023 20:34

Jj, trvá to nějaký čas, než je to vidět. Taky jsem se na to ptal, když jsem nikde neviděl žádnou změnu a nebyl jsem si jistý, že se to aktivovalo. Ale "Tramtadadá, právě jsme vám aktivovali nabídku ..." je přesně ono. Aktivovalo se to správně.
hlander
Návštěvník

Odeslat příspěvekod drummond 19. 4. 2023 21:59

Tak jen potvrzuji, že den poté, co jsem si otevřel účet a stáhl appku a propojil ji s IB, přistálo mi na účtě ono slibované pětikilo. Takže dík, easy money, účet nuluju a nechávám spát, třeba se bude jednou k něčemu hodit.
drummond
Diskutér

Odeslat příspěvekod tmx643 1. 5. 2023 11:37

Naskočilo už někomu 5,5 % z té poslední akce "klikni a jinak bez podmínek"?
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod toustskecupem 1. 5. 2023 12:40

V rámci týdne, chvíli čeká, až to v systému nebehne... prý
toustskecupem
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mlrs 1. 5. 2023 12:53

zatim tech 5,5% ne - ale furt beru, ze je svatek - tak uvidim, co pres tyden...
mlrs
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JannV 1. 5. 2023 13:21

Zatím ne. Odpověď z IB: »Ve svém bankovnictví uvidíte navýšené úročení do pár dnů. Chvíli trvá, než se to v systému zapíše. Pokud jste, ale kliknul na odkaz, a tuto nabídku aktivoval, můžete s tím již ode dneška 1. 5. 2023 počítat. Děkujeme Vám za pochopení.«
JannV
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka