Air Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hyper9 15. 9. 2023 11:32

4 dny zpátky tu kolega psal, že po aktivaci bonusu má 5,7%
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod DoubleSix 15. 9. 2023 14:57

Ano, mohu potvrdit. Mám bonusovou sazbu 5,5% bez plnění těch 5 plateb kartou v měsíci a ten dodatečný bonus 0,2% pro nové klienty se k tomu připočítává. Takže mám 5,7%.
DoubleSix
Diskutér

Odeslat příspěvekod elfin 15. 9. 2023 20:01

Jak dlouho po souhlasu trvá než to nastaví?
elfin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hyper9 15. 9. 2023 20:09

Já to odkliknul 11.9., ještě všude vidím staré sazby, tedy čekám zatím 4 dny.
Ale v podmínkách té akce je uvedeno
Od kdy můžete úrokové zvýhodnění získat
Úrokové zvýhodnění můžete za splnění podmínek dle těchto pravidel získat už od prvního dne kalendářního měsíce, ve kterém aktivujete naši nabídku. Pokud ji však aktivujete až poslední den v kalendářním měsíci, můžete úrokové zvýhodnění získat nejdříve od následujícího dne.

Takže možná ty vyšší sazby budou platit zpětně za celé září. Moc to neřeším, stejně tam mám zatím nulu.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod P_H_ 16. 9. 2023 07:44

Air Bank chce do roku 2026 zdvojnásobit počet klientů
https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/a ... omika_alis
P_H_
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 16. 9. 2023 08:03

To abych zrušil účet, vypadá to na odměny pro nové klienty :)
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Tonddy 16. 9. 2023 12:17

hyper9 píše:Já to odkliknul 11.9., ještě všude vidím staré sazby, tedy čekám zatím 4 dny.
Ale v podmínkách té akce je uvedeno
Od kdy můžete úrokové zvýhodnění získat
Úrokové zvýhodnění můžete za splnění podmínek dle těchto pravidel získat už od prvního dne kalendářního měsíce, ve kterém aktivujete naši nabídku. Pokud ji však aktivujete až poslední den v kalendářním měsíci, můžete úrokové zvýhodnění získat nejdříve od následujícího dne.

Takže možná ty vyšší sazby budou platit zpětně za celé září. Moc to neřeším, stejně tam mám zatím nulu.

Jak už jsem psal, já odklikl 10.9.2023 a stále vidím jen 0,2 % i teď. Volal jsem hned následující den na help linku, pomatená Slovenka mlela něco o problému v systému a že o tom vědí a že to hned opraví. Kecy v kleci, Air klesá na úroveň UniCredit bank, kde také 3 roky slibují okamžité platby. Pro nové klienty nabídnou maximálně 500 Kč a kdo ví, jestli nedají podmínku neexistence smluvního vztahu s Air Bank 3 roky zpětně. S tímhle přístupem a novou nudnou reklamou nové klienty nepřitahnou.
Tonddy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod obbr 16. 9. 2023 18:00

hopo.hopo píše:To abych zrušil účet, vypadá to na odměny pro nové klienty :)

Airbank měla zatím vždy při těchto akcích podmínku: jednou v minulosti klientem = založení bez odměny. Myslím, že to měnit nebudou.
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Adamák 29. 9. 2023 05:46

Škoda že mi u této banky nefunguje upozornění na příchozí transakci, už nevím co bych měl nastavit více, vše mám zaplé, v systému oznámení povolené, spořič vyplý. Upozornění na odchozí platbu funguje. Android 12, Redmi 9. Dokáže někdo poradit?
Adamák
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tonddy 29. 9. 2023 07:30

Napiš jim přes IB, co ti nefunguje a možná za půl roku ti to spraví. S Air Bank to jde dolů
Tonddy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mojmax 29. 9. 2023 08:15

Adamák píše:Škoda že mi u této banky nefunguje upozornění na příchozí transakci, už nevím co bych měl nastavit více, vše mám zaplé, v systému oznámení povolené, spořič vyplý. Upozornění na odchozí platbu funguje. Android 12, Redmi 9. Dokáže někdo poradit?
¨

Zkus appku reinstalovat, vypnout-zapnout telefon, chyba nebude globální ale zřejmě pouze u tebe. Mně např. příchozí notifikace fungují skvěle.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod hyper9 29. 9. 2023 08:21

11.9. jsem dostal nabídku vyššího úroku 5.5%, hned jsem to aktivoval, dodneška se ta změna neprojevila, všude vidím staré úročení. Na účtu je stejně nula, ale někde se jim to zaseklo.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod .357 29. 9. 2023 08:26

Taky mi tentokrát upozornění na příchozí platbu nepřišlo. Takže nejsem sám, jo? Přitom mi to předtím roky bezchybně fungovalo....
.357
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peter23p 29. 9. 2023 08:59

Také mi již cca týden nechodí a předtím to fungovalo.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod milanBrno 29. 9. 2023 09:04

Take mi prestalo upozorneni chodit...(prichozi platba i vklad v bankomatu)
Telekomunikace: Neomezene volani, sms a internet za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni davam odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka