Air Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod jarmarti1 15. 1. 2024 21:05

Takže převedeno do Maxbanky.
Z Air jsem to posílal 6 x po 50 tis. Po 4 platbě z Air volá chlap, jestli to posílám opravdu já. Ptám se ho, jestli mi je schopný nabídnout lepší úrok než 5% a 6% (pro 1 mio to vychází 5,75%). Prý bohužel není, takže já taky bohužel :-P

Teď neřešme, že za měsíc se bavíme o rozdílu 186 Kč -> 4 657 (Max) a 4 471 (Air) :-D
jarmarti1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ROlda78 15. 1. 2024 21:06

Když někdo smazal mail, kde se dalo kliknout na zvýšení úrok. sazby? Co se s tím dá dělat? Díky.
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 15. 1. 2024 21:48

A v koši už ho ten někdo nemá?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod pan Y. 15. 1. 2024 22:30

ROlda78 píše:Když někdo smazal mail, kde se dalo kliknout na zvýšení úrok. sazby? Co se s tím dá dělat? Díky.

Na ten e-mail jsem jim poslal trochu škádlící dotaz, zda je možno nabídku aktivovat i bez proklikávání odkazu v e-mailu (vzhledem k tomu, že sami hlásají obezřetnost k odkazům v e-mailech) a na to mi odepsali:
... Pokud máte pochyby, můžete vyčkat do 15. ledna. Do té doby by vám měla přijít nabídka i do vaší mobilní aplikace My Air. ...

Dnes je 15. ledna a tu nabídku v mobilní aplikaci zatím nevidím.
“You and I have unfinished business.”
pan Y.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ROlda78 16. 1. 2024 21:12

Milos píše:A v koši už ho ten někdo nemá?
Koš mažu vzápětí. Ale díky, třeba by to "někoho" nenapadlo. :-D
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 16. 1. 2024 21:38

V tom případě můžeš použít tento postup pro získání toho výhodného spoření až 6% :

Co dělat, když mi mail s nabídkou nedorazil a mám o ni zájem
Prosím počkejte na mail do 8. ledna 2024, pokud by ani poté nedorazil, nevěšte hlavu, v tomto případě vám se zapnutím pomůžou kolegové z Kontaktního centra. Stačí, když jim napíšete zprávu ze svého bankovnictví, že máte o akci zájem.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Wanted Joker 22. 1. 2024 15:28

Zdravím, jaké vidíte v aplikaci úročení? Já stále 4,74%. Na mail jsem klikl i na notifikaci v mob. bankovnictví.
Wanted Joker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 22. 1. 2024 15:32

Však ještě není konec měsíce, aby se zobrazovala ta výhodná úroková sazba :-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod FRENKY33 23. 1. 2024 15:03

Na sporaku (po aktivaci nekdy pred 2 tydny) mi uz sviti nove zvyhodnene uroceni (predevcirem tam jeste nebylo)
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peter23p 23. 1. 2024 19:50

Také to tam mám, včera večer to tam ještě nebylo.
Promo kód pro získání odměny 1000Kč v mBank, odkaz v profilu.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 23. 1. 2024 20:03

Vždyť je jedno, zda to tam už je nebo ne.
V některém případě z X variant se úročí celý měsíc, tedy od 1.ledna.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Hawkey12345 24. 1. 2024 08:50

Nevšiml jsem si, zda to tu již bylo, ale počítá se mezi 5 plateb kartou i dobití revolut? Transakce je již zaúčtovaná, je i v přehledu úročení spořícího účtu (proklik na filtrované platby kartou), ale stále svítí křížek, že 5 plateb není splněno. Nezkoušel někdo, jak dlouho trvá systému, než zaznamená splnění podmínky?
Hawkey12345
Návštěvník

Odeslat příspěvekod FRENKY33 24. 1. 2024 09:04

Urcite nepocita. Vsechny banky maji tahle "dobijeni" vyloucena z podminek pro splneni bonusu (to by se to pak plnilo..:).
FRENKY33
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod peter23p 24. 1. 2024 09:13

Počítá se a nemusí být ani zúčtována, počítá se již několik vteřin po provedení. Air je v tomhle vyjimka. Kdysi se dokonce počítali i neúspěšně dobyté zablokováne COOL karty.
Promo kód pro získání odměny 1000Kč v mBank, odkaz v profilu.
peter23p
Diskutér

Odeslat příspěvekod minarjo 24. 1. 2024 09:17

Ano Air toto neřeší, počítá mezi těch 5 plateb kartou dokonce i pokus o platbu (která následně je typicky do minuty zrušena), třeba v nápojovém či "sladkosti+bagety+snack" automatu, který po zaplacení kartou nakonec zboží nevydá (třeba kvůli zablokování té otočné spirály, nebo prostě že na ní žádné není) a platbu tedy obratem při neuskutečnění vydání zboží stornuje. I to se v Air počítá (přestože karetní blokace v jejich systému byla třeba ani ne minutu), čili jsi asi jen špatně napočítal do pěti :). U té kontroly splnění pěti plateb v appce (kde tedy zatím vidíš křížek) je i odkaz na výpis karetních plateb daný měsíc, tam si to můžeš snadno spočítat...
Naposledy upravil minarjo dne 24. 1. 2024 09:19, celkově upraveno 1
minarjo
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka