Air Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Rop 23. 2. 2024 16:59

A o testu proporcionality jste už slyšeli?

To by měla posoudit v prvním kole ČNB, jen musí jít tímto směrem nějaké oznámení.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod Tojtojka 29. 2. 2024 21:06

Airbank konečně umí ve SmartBankingu sčítat částky vyhledaných plateb! Volejme sláva a tři dny se radujme :-)
Tojtojka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vpe 29. 2. 2024 22:19

Taky nedavno slavne zavedli dobijeni simkaret, pokud se nepletu :-)
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod milanBrno 29. 2. 2024 23:50

pletes (zavedli to stejne jako investice = snad v breznu)
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod hyper9 29. 2. 2024 23:59

S tím dobíjením SIM karet je to zajímavé.

Přidali to do Obchodních podmínek, které budou platit od 19. 4. 2024, takže službu můžou spustit k tomuto datu anebo později. Ale slibují jen O2.

Přitom na webu mají napsáno: Dobití kreditu – Tuto službu nejenže nemáme, ale ani neplánujeme. Zaplatit se přeci dá pohodlně třeba naší kartou přímo na webu jednotlivých operátorů.

Ono pamatovat si, co kam napíšu, je někdy náročné, to uznávám. ;-)
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 1. 3. 2024 00:47

Zkratka me to pobavilo, ze si hraji na inovativni banku, kdyz tohle oznamili a neumeji to - co umi kdekdo jiny asi vic jak deset let… dobit kredit.

Holt asi poskladat kloudny produkty a jeste udelat dobrou aplikaci, tak, aby to vyhovovalo klientovi, to neni tak easy.

Myslel jsem, ze za to dobijeni banka inkasuje nejaky fee od telco, nebo ne?

No, mozna se airbanka i o2 chasta na prodej, tak hold podle toho jednaji, kdo vi?
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod vinczo 1. 3. 2024 09:49

Zalozil som si novy ucet kvoli 6% bez limitu, co je myslim najlepsie momentalne na trhu (prekonali VUB ktory maju teraz 5.8%). Lenze v aplikacii aj IB vidim 0.00%.. Na call centre mi povedali, ze nejaku dobu, ktoru nevedeli specifikovat, bude trvat nez sa to tam prepise na 5% do 250tis. a 6% nad 250 tis. Nema niekto skusenost kolko dni toto bude trvat? Rad by som sa vyvaroval tomu, ze tam presuniem peniaze ktore budu urocene 0% a potom sa hadat. Diky.
vinczo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod technikus 1. 3. 2024 09:56

Úročí se celý měsíc nehledě na to, co (ne)ukazuje nastavení úroků.
Je však potřeba splnit podmínky - udělat platby kartou.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vinczo 1. 3. 2024 10:09

Diky. Tato podmienka by prave pre nove ucty prve dva mesiace nemala platit, je to napisane v podmienkach na webe aj potvrdene v call centre. Navzdory tomu by som to rad videl "cierne na bielom".
vinczo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod technikus 1. 3. 2024 10:17

Na webu se píše: Noví zákazníci Dostanou speciální úrok automaticky v okamžiku, kdy si včas aktivují nový spořicí účet a první dva měsíce jim peníze budeme úročit i bez provedení pěti plateb kartou.

Já mám Air Bank roky jako primární účet, takže plateb kartou mám každý měsíc požehnaně.
Avšak na úroky mám účty u dalších bank (Creditas, Max Banka, Trinity Bank).
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drabeczek 1. 3. 2024 12:10

No a já tedy možná poprosím o upřesnění, pokud jsem v IB žádný email s možností aktivace toho vyššího úroku, jako stávající zákazník nenašel, mám smolíka ?
drabeczek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod technikus 1. 3. 2024 12:22

Co dělat, když mi mail s nabídkou nedorazil a mám o ni zájem?
Jestli vám mail nedorazil, nevěšte hlavu, v tomto případě vám se zapnutím pomůžou kolegové z Kontaktního centra. Stačí, když jim napíšete zprávu ze svého bankovnictví, že máte o akci zájem. Jak zprávu z bankovnictví poslat, se dozvíte v návodu Jak nám poslat zprávu.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod drabeczek 1. 3. 2024 14:23

Díky za info, odeslán dotaz z IB, odpověděli obratem, že úročení upravují, jen to uvidím se zpožděním.. :-)
drabeczek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod petison 1. 3. 2024 19:15

vinczo píše:Zalozil som si novy ucet kvoli 6% bez limitu, co je myslim najlepsie momentalne na trhu (prekonali VUB ktory maju teraz 5.8%). Lenze v aplikacii aj IB vidim 0.00%.. Na call centre mi povedali, ze nejaku dobu, ktoru nevedeli specifikovat, bude trvat nez sa to tam prepise na 5% do 250tis. a 6% nad 250 tis. Nema niekto skusenost kolko dni toto bude trvat? Rad by som sa vyvaroval tomu, ze tam presuniem peniaze ktore budu urocene 0% a potom sa hadat. Diky.

No já jsem také kliknul v emailu na to zvýhodněné úročení. Udělal 5 plateb kartou a mám v info o učtu úročení 0 %. Chápu to správně, že to zvýhodněné úročení se týká běžného účtu a ne spořícího? Díky.
petison
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod technikus 1. 3. 2024 19:19

Úročí se spořící účet po splnění podmínek - po provedených platbách kartou na běžném účtu.
Nováčci u Air Bank to mají první dva měsíce jednodušší, viz výše.
technikus
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka