Air Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hyper9 4. 6. 2024 14:09

Proč ne. Já to teda nevyužiju, ale někdo třeba jo. Docela by mě zajímalo načasování, proč se tato služba zavádí zrovna v roce 2024. ;-)

Jinak tahle stránka je dobrá ukázka toho, že před zavadením nové služby je dobré si zkontrolovat web. ;-)
https://www.airbank.cz/co-vas-nejvic-za ... nenajdete/

Co u nás zatím nenajdete

Dobití kreditu – Tuto službu nejenže nemáme, ale ani neplánujeme. Zaplatit se přeci dá pohodlně třeba naší kartou přímo na webu jednotlivých operátorů.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod 123123123 4. 6. 2024 18:20

Pokud by to umelo nabit mene nez 200, tak bych to mozna i vyuzil.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod milanBrno 4. 6. 2024 19:15

Neumi to ani tech 200kc (min. 300kc jako samotne O2)
Telekomunikace: Neomezene volani a sms + 15GB za 500kc/mes
FinTech: za vyuziti meho doporuceni nabizim odmenu (Revolut , SkipPay , Twisto , Curve , Plutus , Portu , RONDA , RB , CS , Indigo , Coinmate , Anycoin , Trading212 , XTB atp)
Zabava: MAX za 50kc
milanBrno
Diskutér

Odeslat příspěvekod 123123123 4. 6. 2024 19:20

Treba takove Fio umi i 200.
123123123
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod obbr 4. 6. 2024 20:50

Ahoj,
jde vam z aplikace uplatnit voucher na herohero (Renne Dang)? Mne to sice kod overi, ale kdyz zadam kartu, tak to neprojde a pise to, ze jsem offline. Kartu zadavam jinou nez Airbank. Nemuzete to byt tim?
Diky
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hyper9 4. 6. 2024 20:58

jj, všechny odměny fungují jen při zaplacení kartou Air Bank a po splnění všech dodatečných podmínek uvedených u odměny
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod obbr 4. 6. 2024 22:08

Tak jsem schválne zkusil přímo kartu Airbank, ale: Vaše karta byla odmítnuta. Chtějí platbu 0,00 EUR, ale já mám kartu navázanou na CZK. Takže to bude asi ten problém.
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hyper9 4. 6. 2024 22:32

Platba v EUR z CZK karty není žádný problém. Jenom si to banka přepočte svým nevýhodným kurzem.

Ta nulová platba naznačuje, že si obchodník testuje funkčnost karty, a v budoucnu chce provádět pravidelné nebo opakované platby.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod obbr 4. 6. 2024 23:20

Jo, pak se bude automaticky strhávala měsíční platba.
Z hlášky "Vaše karta byla odmítnuta" nemám šanci poznat z jakého důvodu. Možná bude problém taky v tom, že na běžném účtu nemám žádný zůstatek. Ale pro nulovou platbu by to nemusel být takový problém...
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hyper9 4. 6. 2024 23:47

Ty jsi ale číslo. ;-) Líbí se mi, že si sám umíš zdiagnostikovat problém. ;-)
Hoď na tu kartu tolik peněz, aby to pokrylo aspoň první platbu, a uvidíš, že to projde.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod obbr 5. 6. 2024 00:24

A proč, když první platba je 0 EUR :)

Ale dobře - dám na tebe a vyzkouším.
obbr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 5. 6. 2024 06:17

Třeba proto, že karta s nulovým zůstatkem může být (a mnohdy i je) tvou bankou označena jako "dočasně neschopná plateb", dokud není disponibilní zůstatek zase kladný? Trochu přemýšlet :).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 5. 6. 2024 07:23

Ona i u té nulové platby může dojít k blokaci nějaké minimální částky a následně je blokace uvolněna.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod MirekM. 18. 6. 2024 20:35

Chtěl jsem si přidat DK manželky do mé g-peněženky. Přes infolinku jsem se dozvěděli, že to banka neumožňuje a to jsem disponent manželčiných účtů.
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka