Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
ale píše:Nevíte někdo jak je to u Eurového účtu u Air Bank při placení kartou v zahraničí? Mám u Air Bank běžný účet v korunách. Když si k němu zřídím i Eurový účet a budu na něm mít Eura, budou se mi při platbě kartou (vydanou k tomu běžnému korunovému účtu) v zemích kde se platí Eurem strhávat peníze nejprve s Eurového účtu a až když by došly tak z korunového nebo klasicky rovnou z toho korunového?
technikus píše:Když mi bankovnictví nabízí další běžný účet v CZK, EUR, USD,
nebo další spořicí účet v EUR nebo USD, to je něco jiného?
DrumSession píše:ale píše:Nevíte někdo jak je to u Eurového účtu u Air Bank při placení kartou v zahraničí? Mám u Air Bank běžný účet v korunách. Když si k němu zřídím i Eurový účet a budu na něm mít Eura, budou se mi při platbě kartou (vydanou k tomu běžnému korunovému účtu) v zemích kde se platí Eurem strhávat peníze nejprve s Eurového účtu a až když by došly tak z korunového nebo klasicky rovnou z toho korunového?
EURový účet si můžeš zdarma opatřit u
AirB, FIO a Moneta - zřízení zdarma
AirB, FIO a Moneta - vedení účtu zdarma
AirB, FIO a Moneta - karta k EURům na EURo-účtu je zde zdarma
AirB, FIO a Moneta - posílání EUR europlatbou (z mezi EURovými účty) taktéž zdarma
AirB, FIO a Moneta - směnit CZK na EURa a naopak raději jinde; "crossit" tj. platit EURama z CZK účtu - jako proč ?
ddaveid píše:Pro eurový účet se dá zřídit eurová karta. Airbank neumí multiměnový účet nebo multiměnovou kartu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků