Air Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tojejedno2 19. 9. 2024 15:36

Já účet delší dobu nepoužívám, teď jen přišlo a hned odešlo 25k a nabídku nemám.
tojejedno2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 19. 9. 2024 15:40

Zřejmě to i odpovídá.
Akce na oživení neaktivních účtů.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod špecifickýtrh 19. 9. 2024 15:56

Účet používám na SIPO + pravidelné platby za domácnost, ale 25 litrů mi tam nechodí a kartou platím jen jednou za čas, když chci využít nějakou vratku v odměnách. 25 litrů jsem poslal na otočku 10.9. a dnes na mě vyskočila v bankovnictví hláška, že podmínku pro zařazení do soutěže o mega na říjen jsem splnil (tj. na září bych musel poslat platbu už v srpnu) a že mě zvou na drink. Ale tu odměnu už jsem tam v nabídce měl před tím.
špecifickýtrh
Návštěvník

Odeslat příspěvekod culti 19. 9. 2024 17:17

Myslím, že to tak není s tou soutěží. Když splníš podmínku tento měsíc(září), tak jsi v říjnovém losování za měsíc září.
V srpnu nešlo splnit podmínku, protože soutěž ještě nebyla vyhlášena.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Persbrandt 19. 9. 2024 17:39

sorry, jestli to tady už bylo, ale těch 25 tisíc do soutěže o milion si je možno přeposlat i z vlastního účtu u jiné banky? Necháváte tam ty peníze raději přes noc nebo je po zobrazení transakce v appce okamžitě lifrujete zpátky? jsem zcela neaktivní klient Airbank s min. zůstatkem na CZK účtu...
Persbrandt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod technikus 19. 9. 2024 18:11

Asi takhle.
Je přes 1,69mil klientů.
Budou slovy čtyři výherci s milionovou výhrou.
Takže všem nám hodně štěstí.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod fijosh 19. 9. 2024 18:38

@Persbrandt na webu píšou, že si to můžeš ověřit přes splněnou podmínku příchozích 25k u spořáku.
Já jsem si poslal peníze z vlastního účtu u jiné banky (pravidla to nevylučují) a fajfka se objevila hned. Peníze jsem vzápětí utratil a fajfka zůstala.
Takže počítám s tím, že takhle je to OK.

@technikus njn, ale kdo nehraje, nevyhraje. :mrgreen:
Přílohy
obrázek_2024-09-19_193642997.png
Naposledy upravil fijosh dne 19. 9. 2024 18:51, celkově upraveno 1
fijosh
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Snorlax_C 19. 9. 2024 18:46

technikus píše:Asi takhle.
Je přes 1,69mil klientů.
Budou slovy čtyři výherci s milionovou výhrou.
Takže všem nám hodně štěstí.

Porad vetsi sance nez ze ho vyhrajes ve sportce, najdes na ulici anebo ti jej nejaka dobra duse jentak da :D
Snorlax_C
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kecinzer 20. 9. 2024 12:14

Mně se až 50 Kč zpět akce objevila. Aktivoval jsem. Akorát jsem z toho nějak nevyčetl, co znamená to "až".
kecinzer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 20. 9. 2024 12:30

Tenhle dotaz padl už u minulé akce za 35 Kč.
Prostě když utratíš 50 Kč a víc, vrátí ti celých 50 Kč. Když utratíš méně než 50 Kč, dostaneš zpět jen částku útraty.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod Persbrandt 20. 9. 2024 12:47

fijosh píše:@Persbrandt na webu píšou, že si to můžeš ověřit přes splněnou podmínku příchozích 25k u spořáku.
Já jsem si poslal peníze z vlastního účtu u jiné banky (pravidla to nevylučují) a fajfka se objevila hned. Peníze jsem vzápětí utratil a fajfka zůstala.
Takže počítám s tím, že takhle je to OK.

díky, ale já u nich mám jen spořicí Eur účet, kde podle mne žádná bonusová sazba není, takže tam asi nebude ani žádná indikace splnění podmínky. To bych si asi musel založit ten spořicí CZK účet, abych to takhle viděl...
"peníze jsem vzápětí utratil", tzn. poslal jsem si je zpátky do jiné banky, nebo jsem je utratil třeba kartou případně jsem je poslal jako platbu na úplně jiný účet? já vím, zpravidla by se tím myslely ty poslední dvě možnosti, ale lidé píšou různě....

jinak mne překvapuje, že jako podmínku soutěže o milion podle všeho nemají ani tu kartu...
Persbrandt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaischa 21. 9. 2024 20:58

když člověk poptá hypoteku u AIrBank (převedení od jiné banky ke konci fixace) ta sazba co vyskočí v bankonvnictví při propočtu je finální ? aktuálně 4,79 pro 2 i 3 letý fix, nebo lze dostat i něco nižšího... ? má někdo zkušenost ? děkuju
aaischa
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tmx643 21. 9. 2024 21:23

Obávám se, že spíš hrozí (mnohem) vyšší sazba, pokud je to jen reklamní propočet v tom okamžiku ještě bez dokládání příjmů a prohlídky registrů.
tmx643
Diskutér

Odeslat příspěvekod aaischa 21. 9. 2024 21:37

ouký takže je to spíše "od"... mno uvidíme za měsíc dva, do konce fixace moc nezbývá takže v listopadu už bude třeba udělat rozhodnutí
aaischa
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Persbrandt 22. 9. 2024 14:45

Tak na přímý mailový dotaz ohledně té podmínky příjmu 25000 Kč pro účast v soutěži o milion mi paní sdělila, že se počítají třeba i vklady do bankomatu, ovšem peníze by prý na účtu měly zůstat ležet aspoň 24 hodin...
Osobně mi ta poslední podmínka teda přijde poněkud vycucaná z prstu, podrobná pravidla akce nic takového neříkají. Třeba to tak i raději udělám, ale přijde mi, že i zde uváděné osobní zkušenosti jiných místních diskutérů dost možná prokazují opak - aspoň pokud lze věřit té indikaci splnění podmínky u spořícího účtu...
Persbrandt
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka