Air Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod hopo.hopo 5. 11. 2024 15:33

hopo.hopo píše:Je to klasicky v Odměnách mezi všemi těmi Alberty a podobnými, u mě dost prominentně propagováno na prvním místě mezi doporučenými

Takže jsem to zapnul, dneska zaplatil (na stejném místě jako minule)... a tentokrát nic necinklo. Působilo to na mě, že to je další milionová akce, když tu minulou jsem využil a teď se to muselo zapínat znova, ale možná je to pořád ta původní, takže 2x50 asi nebude.
hopo.hopo
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zedna1 6. 11. 2024 16:30

Ja jsem v rijnu vyuzil pozvani na drink za 50, a ted v listopadu mam v odmenach znovu to same.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod technikus 8. 11. 2024 09:33

Na Facebooku je info o druhé výherkyni milionu,
tak další gratulace
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 8. 11. 2024 09:39

Na tomhle je zajímavé to, že na Facebooku už to mají, ale na vlastních stránkách ne. Firmy jako Air Bank jsou většinou hodně překvapené, když jim Facebook znenadání zablokuje stránku a oni na to vůbec nejsou připravení.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 8. 11. 2024 09:46

Tak ono kdo se denně nebo v nějakém intervalu dívá na web banky? Tam to jistě doplní, čas do termínu ještě mají.
Přece jenom na Facebooku ti to vyskočí jako nový příspěvek, sleduješ-li Air Bank. Je to tak nejrychlejší publikování informací, novinek, zprávy apod..
I když teda Facebook ty příspěvky několik měsíců a možná i let zobrazuje dost nahodile. Řadí se to taky divně.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod faun1 8. 11. 2024 10:32

Mám pozvání na drink také znovu. Kdy se připíše odměna 50Kč? Ve výpisu ji nevidím, využil jsem již v říjnu.
faun1
Návštěvník

Odeslat příspěvekod technikus 8. 11. 2024 10:39

Odměny bývají připsány okolo 10., klidně i o víkendu.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 8. 11. 2024 12:46

technikus: Pokud jde o soutěže, jejich výsledky, akce, podmínky, tak se vždycky koukám na web banky. Air Bank asi nedělá nic neobvyklého v dnešní době. Spíš je to jen takový postřeh, že vlastní web nemám aktuální, ale stránky cizího vlastníka (Facebook) ano. Ale taková je doba.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod technikus 8. 11. 2024 12:53

Zrovna mi píplo proplacení odměn
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Zedna1 8. 11. 2024 12:59

Uz toho druheho vyherce maji i na webu.
Zedňa
Zedna1
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod maeth_u 12. 11. 2024 10:14

Taky se mi nedaří využít druhou vlnu "na drink". Platil jsem ve stejné restauraci a nic. Asi jen prodloužili tu původní nabídku ...
maeth_u
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zivan 12. 11. 2024 13:18

Nekdo tu tvrdil, ze tu nabidku znovu aktivoval. Ja ji vyuzil v rijnu, ale protoze ma platnost jeste 80 dnu, tak se mi porad zobrazuje (stale aktivovana), ale uz podle me nejde vyuzit, protoze v podmince je odmena az 50Kc a to uz jsem vycerpal. Dokonce se mi stalo, ze jsem behem nekolika minut zaplatil castku 25Kc a pak vyssi a nejakou dobu se mi zobrazovalo, ze dostanu tech 25Kc z prvni objednavky a 50Kc z druhe. Po cca tydnu se ta druha odmena snizila taky na 25Kc, tj. 50Kc celkem.
Motorola Edge 20; HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
zivan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod TnT2 12. 11. 2024 16:56

Mně se ta odměna i po jejím dřívějším využití objevila znova a musel jsem ji znovu aktivovat, takže se to dá považovat za novou odměnu a její nepřipsání by mohlo být reklamovatelné.
Curve karta promo kód na £5: RG7YB | Bondster promo kód: 0539 | Mintos kód: 21GMHB | Portu na 3 měsíce zdarma? Stačí SZ.
TnT2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fc70 23. 11. 2024 18:10

Má někde Air Bank úrokový lístek TV? Vidím to jen v aplikaci (a sazby od uvedení snížili).
fc70
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka