Air Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod culti 21. 12. 2024 22:30

Když se dívám na minulou akci, tak tam mám u jiného podniku taky zařazenou kategorii Zábava a proplaceno bylo bez problému.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod hyper9 21. 12. 2024 23:01

Dnešní pokusy:
- Billa potraviny: odměna se to nevztahuje
- McDonald's: OK, ihned přišla notifikace o odměně

Zadání akce lehce nejasné (i podle příspěvků tady), přesto moc děkuji bance. :-)
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod jisy 21. 12. 2024 23:37

Já jsem si dnes dal na vánočních trzích u 2 různých stánků 2 drinky a v přehledu odměn k vyplacení vidím 2x odměnu 50 Kč za "Adventní chvilka pohody". Že by ? ;-)
Asi to zkusím zítra ještě jednou ...
jisy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 21. 12. 2024 23:49

Birell pomelo v nápojovém+bagetovém automatu od Very goodies v pohodě na odměnu prošel (takové jsou na mnoha pracovištích či třeba na nádražích). Není to plných 50 Kč tak zítra ještě jednou, máme ho v práci. A nebo pro změnu kafe :).
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod aaaa 22. 12. 2024 05:32

MirekM. píše:Na účtence mám Restaurace u ...

Zkus reklamaci. ;-)
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod Milos 22. 12. 2024 08:22

Proč by to měl @MirekM. reklamovat, když odměnu v pořádku získal?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod zivan 22. 12. 2024 08:46

jisy píše:Já jsem si dnes dal na vánočních trzích u 2 různých stánků 2 drinky a v přehledu odměn k vyplacení vidím 2x odměnu 50 Kč za "Adventní chvilka pohody". Že by ? ;-)
Asi to zkusím zítra ještě jednou ...

To jsem měl minule taky, byly to dvě platby třeba do dvou minut a nakonec jsem odměnu dostal jen jednou.
zivan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod minarjo 22. 12. 2024 10:43

Toto "ořezávání" na horní hranici odměny se běžně u těch cashbacků děje až později, určitě nejdéle před výplatou. Tedy aspoň u Air Bank, která o odměně skoro vždy informuje notifikací hned po platbě kartou, zatímco ostatní banky s obdobným systémem odměn od Dateio (ČS a UCB) až později, do té doby je částka budoucí odměny ve stavu Zpracovávání a už v této fázi se horní limit u nich uplatní.
minarjo
Inventář

Odeslat příspěvekod culti 22. 12. 2024 23:09

Je fakt, že tu akci mají dost fádně napsanou. V podstatě tam píšou - Dejte si nápoj dle své chuti třeba v restauraci...

Takže když budu mít čas a chuť, tak zkusím vyreklamovat.
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Vasek06 23. 12. 2024 09:30

Zaplaceno na trzích nápoj včera a nedošlo nic, jednoznačně trochu bordel, samo reklamace.
Vasek06
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 23. 12. 2024 09:45

Máš od toho nákupu nápoje účtenku? Nebo to reklamuješ jen tak?
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod culti 23. 12. 2024 10:33

Já bohužel účtenku od zaplacených piv nemám - nepředpokládal jsem, že s tím bude problém po minulé bezproplémové akci. Ale i tak si myslím, že podle transakce jsou schopni dohledat za co skutečně byla útrata.

Jen nevím, jestli reklamovat už teď a nebo počkat ještě několik dní. Kdy byste měli mít odměnu na účtu?
culti
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 23. 12. 2024 10:41

Řekl bych, že v AirBank nejsou schopni dohledat, za co skutečně jsi u obchodníka platil, jelikož nemají přístup k detailnímu obsahu účtenky.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod technikus 23. 12. 2024 10:43

@culti
Bývá okolo 8.v měsíci proplaceno.
Notifikaci o odměně jsem měl cca do minuty po zaplacení.
technikus
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MirekM. 23. 12. 2024 20:41

@culti a Vašek06: reklamace - pokud vám jde o princip tak to chápu, pokud jen o 50 Kč, tak je to dle mého názoru ztráta času ...
Pokud je můj text bez diakritiky, je nadatlený na mobilu ...
MirekM.
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka