Air Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod xtonda 21. 10. 2013 11:26

Jo, logika ovládání mi úplně nesedí, ale na rozdíl třeba od té Axy, ta aplikace působí dodělaně a vyladěně, čili je to skutečně spíše otázka vkusu.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 21. 10. 2013 11:53

U Air Bank je pro mne zásadní, že se do ni nedostanu přes browser v mobilu (mám BlackBerry, takže ani aplikace pro Android nebo iPhone nepomůže, navíc nemám tyto jednorázové aplikace rád)
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod xtonda 21. 10. 2013 12:19

Špatná volba telefonu, mě to ve Firefoxu na mém Samsung Galaxy Note funguje úplně stejně dobře jako na PC.
xtonda
Diskutér

Odeslat příspěvekod Alex5 21. 10. 2013 12:43

Lepší mít Android OS (můj případ) nebo iOS na ty aplikace jsou a je to pohodlnější než přes browser, pokud má člověk dostatečně silné heslo a jede přes data či zabezpečenou/zaheslovanou domácí wi-fi, není se čeho bát.
Alex5
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Oops! 7. 11. 2013 22:10

Jak naložit se SIPO při přechodu od spořky? Stačí zadat u air bank, musím chodit i na poštu?
Oops!
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Franklin 7. 11. 2013 22:15

Stačí povolit SIPO v nové bance a pro jistotu zrušit ve staré.

Česká pošta píše:* chci změnit banku, u které mám nastavenou službu „Svolení k inkasu SIPO“

V nové bance požádáte o zřízení služby „Svolení k inkasu SIPO“. Banka tuto informaci předá České poště a od následujícího inkasního měsíce bude banka inkasovat SIPO z nového účtu. Ve stejném měsíci požádáte původní banku o zrušení služby „Svolení k inkasu SIPO“. Informaci o účinnosti služby získáte v bankách.
Franklin
Diskutér

Odeslat příspěvekod myšpulín 7. 11. 2013 22:54

Zrušit svolení SIPO doporučuji až potom co v nové bance opravdu proběhne, oni to někdy ještě inkasují z původního účtu, záleží kdy byla změna zadána, pošta je v tomhle trochu pomalejší.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod filip893 11. 11. 2013 16:38

What kind of operating system does it use?
It's... Vista!
We're going to die!
filip893
Diskutér

Odeslat příspěvekod oneill_sx1 29. 12. 2013 19:04

Řešil někdo zapomenuté odpovědi na bezpečnostní otázky? Potřebuju změnit telefon a musím odpovědět na dvě otázky, a i když jsem si téměř jistý, že odpovídám správně, minimálně protože jsem to zkusil asi 100x, tak mě to pokaždé odhlásí.
oneill_sx1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 29. 12. 2013 22:48

Mám stejnou zkušenost...
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod lopatickaCZ 29. 12. 2013 23:40

oneill_sx1: Vyřeš to přes telefon-operátora. Tam tě autorizují i přes dotaz na přibližný zůstatek, jakou největší platbu jste v minulosti posílal, kdy a kde jste si účet založil apod.
lopatickaCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod petr.adamek 30. 12. 2013 13:09

Air Bank chystá změnu uživatelského rozhraní u internetového bankovnictví.

http://www.airbank.cz/cs/vse-o-air-bank ... y-vypadat/

Vypadá to spíše na evoluční než revoluční změnu, ale vypadá to na změnu k lepšímu a jsem zvědavý, jak se to bude používat.
petr.adamek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Oops! 3. 1. 2014 13:32

Dá vědět AB info o neprovedeném inkasu? Zapomněl jsem při změně nastavit v bankovnictví povolení k inkasu, požadavek na stržení peněz byl udajně proveden, ale samozřejmě se nic nestrhlo. Koukal jsem i do výpisu a žádné info. Spořka dala info aspoň ve výpisu.
Oops!
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 3. 1. 2014 14:07

Zeby?

Rychlý přehled plateb

V rychlém přehledu plateb najdete platby, které provádíte nejčastěji. Přehled je seřazený podle počtu plateb provedených ve prospěch konkrétního účtu za poslední rok. Jednoduchým kliknutím na některý z řádků předvyplníte formulář platebního příkazu a platbu můžete zopakovat.

Vpravo od tohoto přehledu, pod nadpisem Nepřehlédněte, najdete shrnutí plateb, které se z nějakého důvodu neprovedly. Kliknutím na konkrétní odkaz si předhled daných plateb zobrazíte.
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod jannk 8. 1. 2014 12:20

Uz hodinu mi neprisla autorizacni sms pro prihlaseni :( (mam 2 krokove prihlaseni). Jine sms chodi .... grrrrr !
jannk
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka