MarekVach píše:ripper:
Ale když jsem před rokem měl na účtě X mil CZK, proč bych za to měl bejt buzerovanej ještě teď po roce, když mi bratr nebo matka pošle 3.000 CZK ? K tomu žádnej důvod neexistuje. Ale tak co, už tam mám jenom desítky tisíc CZK a můžou mi políbit p*del. Ale ať o tom aspoň ostatní lidi vědí, co je ta banka zač...
To je zajmavy tohle...ze by nejaka ochrana na prani spinavych penez?
Ja treba proto moc nemel rad Fio, ze tehdy pak se resilo, klidne nauctovali treba 250czk za dotaz na nejakou exekuci, zastaveni Bitcoinu, co tam nekdo provozoval a pod.
AirBank to ma tusim taky, ze BTC tam nelze snad posilat jako prachy do smenarny na to.
Presto je me divny ze takovej clovek by mel takovou banku... clovek co ma X milionu ci je toci pres ucet, ze by mel takovou banku? Ja co znam lidi a co maj min 100 000czk + nebo nekdo dokonce ma par mega vcetne vlastnictvi domu, ubytoven tak ma CS Sporitelnu nebo GE, respektive CSOB je tez casta
Ze je to treba drazsi nekde, to ani neresej.
Neumim si predstavit ze klient s X mega treba pouziva mBank a podobne socka banky
I kdyz by me zajmalo vyjadreni, zkusil jsi to nahlasit? AB tam jasne ma, ze jim clovek ma napsat proste zkusenost co mu vadi. Takze bych jim to poradne napsal a cekal vysvetleni nebo napravu aby uz to nebylo.