Air Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod ekonommb 29. 3. 2016 22:02

To radeji Equa bank. Jsem tam spokojen a urok 1,9% my dokonce vylepsili jako vernemu klientovy na 2,2% coz v dnesni dobe solidni.
ekonommb
Návštěvník

Odeslat příspěvekod marvy 29. 3. 2016 22:17

tak ze sis zabetonoval penize na 60 mesicu.hmm
marvy
Diskutér

Odeslat příspěvekod ekonommb 30. 3. 2016 00:02

To my nevadi.klidne na 120 kdyby to slo. Stejne je ted nepotrebuji.
ekonommb
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dala67 30. 3. 2016 00:31

ekonommb píše:To radeji Equa bank. Jsem tam spokojen a urok 1,9% my dokonce vylepsili jako vernemu klientovy na 2,2% coz v dnesni dobe solidni.

proto nabízí spotřebák za 16% 8-P
dala67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ekonommb 30. 3. 2016 03:04

Kdo? Equa bank ho ma nejak za 7,9% ,proboha 16% by si vzal jen blazen.
ekonommb
Návštěvník

Odeslat příspěvekod osobne2 30. 3. 2016 03:42

PatrikChrz píše:Pokud si pamatuji situaci na Kypru, tak bankomaty byly několik dní jedinou možností jak se dostat k financím a minimálně první den neplatilo omezení na výši.

-- 18. 3. 2016 14:18 --

drkarel píše:Kdežto s bezhotovostí si nemůžeš ani to. :-)

Při měnové reformě v roce 1953 byly zůstatky na účtech konvertovány výrazně výhodněji, než hotovost.
Na druhou stranu na Kypru byl ve výhodě ten, kdo měl hotovost.

Obecně je asi nejlepší kombinace mít peníze v různých měnách v různých zemích (aby člověk nepřišel o USD vklady jako v Argentině)

Obecně je asi nejlepší mít peníze v nemovitosti a tu pronajímat. :hm
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod ekonommb 30. 3. 2016 04:03

No kdyz to najemnici neznici,nevykradou a neudelaji dluh jak blazen. Kamoska se soudila pres rok aby vyklidili byt. Nejhorsi je ze i kdyz skonci najemni smlouva tak je nemuze nikdo jiny nez soud z bytu vyhodit. Mafian je vyhodi ale normalniho cloveka by jeste dali k soudu ze se jim neco ztratilo...

-- 30. 3. 2016 05:07 --

A vedle menove reformy muze byt i zabavovani majetku,a tato republika to za poslednich 100let zazila uz mnohokrat. Takze nic neni nemozne. A co riziko krize a snizeni hodnoty bytu co bylo nedavno? To si pak clovet trha vlasy.....
ekonommb
Návštěvník

Odeslat příspěvekod sniper76 30. 3. 2016 09:08

No s tím bytem... . Nejhorší je, když někdo koupí byt za skvělé peníze a za pár let je z okolí vyloučená lokalita. To se vyplatí :lol:
sniper76
Nadšenec

Odeslat příspěvekod dala67 30. 3. 2016 11:01

ekonommb píše:Kdo? Equa bank ho ma nejak za 7,9% ,proboha 16% by si vzal jen blazen.

před půl rokem mi byla učiněna nabídka z jejich strany ( Equa Bank ) na nějakejch 15,5 % - když jsem jim říkal, že je to v dnešní době moc, tak mi nabídli, abych si vzal úvěr jinde a oni jej přefinancují

vysvětlení z jejich strany co se týká reklamy na sazby pod 10% bylo to, že je to daný systémem a oni to nemůžou ovlivnit, tak jsem pro úvěr šel jinam

spíše mi to připadá, že dělají z lidí těma reklamama blbce - důležitý je, aby se u nás stavil a my jej už nějak ukecáme
dala67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 30. 3. 2016 11:30

Nad těmi nabídkami nových spotřebáků v bankách se je zbytečné nějak rozplývat, ty jsou určené pro slaboduché, co podepíší první nabídku. Mě taky včera přišla SMS zpráva od bankéře z RB, že mám "pouze do 31. března" možnost využít jedinečné předschválené nabídky (co na tom, že ty předschválené nabídky tam mám každý měsíc, akorát se celkové limity pořád zvyšují), že stačí nabídku podepsat. Tak jsem se schválně podíval na podmínky toho spotřebáku a RPSN taky přes 12 %...

Tak ale banka by byla taky blbá, aby neprodala i takto drahé úvěry, když na ně někdo kývne, je jasné, že to zkouší. Ale taky nejde očekávat, že v polobankách půjde nějak o podmínkách vyjednávat, prostě na to nemají procesy.
fremantle
Inventář

Odeslat příspěvekod osobne2 30. 3. 2016 14:48

sniper76 píše:No s tím bytem... . Nejhorší je, když někdo koupí byt za skvělé peníze a za pár let je z okolí vyloučená lokalita. To se vyplatí :lol:

Tak byty nejsou jedine nemovitosti. Ja mel na mysli spise pozemky. Napr. pole, ale co se dalo, skoupil uz Babis.
osobne2
Přeborník

Odeslat příspěvekod dala67 5. 4. 2016 22:01

Stavíme na zkoušku pár nových bankomatů, Všechny nové bankomaty už totiž budou mít i bezkontaktní čtečky. V obchodním centru Europark v pražských Štěrboholech, v obchodním centru DBK na Budějovické také v Praze a v brněnské Olympii.

https://www.airbank.cz/cs/vse-o-air-ban ... u-i-pipat/

Konečně si můžeme změnit PIN na nálepkách, huráá :tleskani
dala67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 6. 4. 2016 08:33

Nechápu ten bankomat v Brně v Olympii..plánování tam musí dělat opravdu koumák :-D
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod petr.adamek 6. 4. 2016 13:56

Věř tomu, že to mají dobře spočítané. Viděl jsi, jak bývá parkoviše u Olympie plné? Pohybuje se tam spoustu lidí, je tam hypermarket i mnoho dalších obchodů a kino. Dost lidí z Brna i okolí tam bude jezdit na týdenní nákup. Navíc je to hned vedle dálnice, takže je jednoduché a rychlé se tam dostat i pro lidi z okolí, nebo co do Brna pravidelně dojíždí třeba i z větší dálky.

Všimni si, že tam má několik dalších bank dokonce i svoji pobočku - Česká spořitelna, Komerční banka, Raiffeisenbank, Poštovní spořitelna (je tam Česká pošta). Sám jsem tu pobočku RB několikrát použil, protože bylo rychlé se tam dostat autem a nemusel jsem složitě řešit parkování v centru.
petr.adamek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fremantle 6. 4. 2016 14:15

Bezkontaktní bankomaty Air Bank už zmiňuje i iDěs... http://ekonomika.idnes.cz/airb-bank-spu ... oakcie_fih
fremantle
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka