Air Bank

Běžné účty, spořicí vklady, termínované vklady, studentské účty, platební karty, přímé bankovnictví

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod .357 2. 2. 2017 05:51

Vzpomněl jsem si na jeho příspěvky kdysi na mFóru a už tehdy se projevoval jako imbecil. Takže to co tady píše, vůbec nemusí být pravda, ale jen přihlouplé trolení...
.357
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 2. 2. 2017 13:39

Dr.D píše:To by mě zajímalo, jestli bys mu totéž řekl i do očí...

Neřekl by to, ale už jsem si zvykl, že má na internetu každý druhý ramena...jsou typy lidí, kteří raději obviní zákazníka za to, že mu pracovník nepodá validní informace, než aby přiznali, že je část zaměstnaců neschopná :-) Ale každý má právo onanovat za svou banku ;-)

-- 2. 2. 2017 13:46 --

charman píše:Můžu mít neskromný dotaz kolik tam chtěla žena uložit ? Pokud to bylo 100 + 250 litrů na běžný účet + spořák tak to snad ještě beru. To je úrok za měsíc cca 220, - Kč když má únor méně dnů. Za leden to je 247,67 Kč. Ovšem pokud to bylo několik desítek tisíc korun, tak se jedná o pár desetikorun.

A druhá otázka ? Pro Vás má Váš čas nulovou hodnotu, když zabijete čas se založením a posléze se zrušením. Sorry, ale některé "operace" některých jedinců mi fakt hlava nebere. :hm

Představte si, že nejsem úplný blbec, abych se takto rozčiloval kvůli pár korunám, ty bych ponechal na ING za 0,5% p.a. a neřešil to ;-) Takže ano, spořící účet by byl naplněn zcela..Přebytek na běžném účtu..
K druhé otázce, jak už říkal Franklin, je to otázka principu, jak jinak lidi ukáží bankám, že zaměstnávají lidi, kteří klienta nepoučí o zásadních podmínkách, ale úvěry a pojistky by prodali raději ještě dřív, než je konto funkční ;-) A než bych zapnul počítač a přihlásil se do IB, tak je všechno na pobočce za rohem rychlejší
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod .357 2. 2. 2017 15:48

Naklikat si několik nicků a pak odpovídat sám sobě, to už je případ pro Dr. Chocholouška... Tohle předváděl už kdysi, takže se to zhoršuje.
.357
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dr._lukas 2. 2. 2017 18:46

Je mi tě líto, ale paranoidní bludy lze léčit ;-) Tímto bych tě uzavřel a požádal tě, abys na tomto fóru přispěl něčím smysluplným nebo se vrať na fórum k polákům
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Noxik 4. 2. 2017 10:47

Ma tu nekdo aktualni zkusenost, jak zrusit ucet u Airbank? Mam tam pouze sporak a uz je mi k nicemu, akorat potrebuju, aby mi poslali nejaky potvrzujici papir, ze ten ucet byl skutecne zrusen.
Pry by mela byt nejaka moznost zruseni v IB, ale nic se mi tam nepodarilo najit a nevim, zda bych se dockal toho potvrzeni. Naposledy me stalo zruseni uctu v mBank 2 mesice starosti, tak bych se tomu ted rad vyhnul.
Dekuji
Naposledy upravil Noxik dne 4. 2. 2017 10:56, celkově upraveno 1
Noxik
Diskutér

Odeslat příspěvekod dala67 4. 2. 2017 10:55

účty - možnosti - zrušení účtu
dala67
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod qwertz375 4. 2. 2017 14:51

Noxik píše:Ma tu nekdo aktualni zkusenost, jak zrusit ucet u Airbank?

Je na to polozka v menu Internetbankingu. Po podání výpovědi lze ve "smlouvách" najít "dodatek ke smlouvě č. XY", v případě rušení posledního účtu je tam uvedeno, že současně proběhla i výpověd celé rámcové smlouvy.

Po uplynutí výpovědní lhůty pak ještě dojde emailem dokument v PDF "Výpis z běžného účtu – Potvrzení o zrušení účtu a konečné vyúčtování". Celý proces funguje velmi dobře a není třeba nikam chodit ani volat - pravý opak mBank. ;-)
qwertz375
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Noxik 4. 2. 2017 15:09

dala67, qwertz375: V prve rade dekuji za odpoved panove. Jinak to zni tak krasne, ze to snad ani nemuze byt pravda. Vzdyt to zni skoro jako kdyby velka firma typu banka dokazala efektivne nakladat se zakaznikovym casem a ne ho jen buzerovat nesmysly. Vyzkousim.
Noxik
Diskutér

Odeslat příspěvekod dr._lukas 4. 2. 2017 19:02

Jak píšou výše, potvrzení příjde do mejlu a dopisem na adresu ještě dopis, jak jsou neradi, že jsi odešel a znovu tě v budoucnu rádi uvítají :-)
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod MMP123456 6. 2. 2017 23:39

Tak z ČNB dorazila odpověď. Není v ní ani slovo o klamavé reklamě. Jen konstatování, že podle Všeobecných obchodních podmínek mohou měnit úroky vyhlášením nové sazby a oznamovat tuto změnu 1 den předem. To se stalo a proto ČNB neshledala na změně úroků nic závadného.

Odpověděl jsem, že jsem podal podnět na klamavou reklamu, kterou mají v kompetenci, a jejich vysvětlení nic o klamavé reklamě neobsahuje. Pokud by zase přišla nějaká vyhýbavá odpověď, bude asi potřeba poslat stížnost na nadřízený orgán, nejspíše MF.
http://airbankmuzetejimitradi.blogspot.cz/2017/01/stiznost-na-air-banku-u-cnb.html - na konci stránky.

Zde ukázka:
Banka má ve svých obchodních podmínkách (dále jen „OP“) postup při změně úrokových sazeb upravený následujícím způsobem: „Dohodli jsme se, že přehled úrokových sazeb můžeme měnit. O každé změně úrokových sazeb na běžném nebo spořícím účtu Vám dáme vědět nejméně 1 den předem...

Šetření Vašeho podání neprokázalo, že by na straně Banky v oblastech dohledu, který je ČNB oprávněna vykonávat dle stanovených norem veřejného práva, došlo k pochybení . ČNB Vám podává výše uvedené vysvětlení a považuje tímto přípisem Vaše podání za vyřízené .
"
MMP123456
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mrusnok 7. 2. 2017 00:20

No aspoň někdo má rozum.
Podstatné není dluhy splatit, ale spíš to je být schopen splácet.
Mrusnok
Nadšenec

Odeslat příspěvekod marczus 12. 2. 2017 07:57

Zdravim, zkousel jste nekdo rusit ucet online?
mam tam jen sporak a ted uz je mi vicemene k nicemu jak zavedli nove podminky ..
kdyz dam zrusit online tak zrusim jen ten sporak nebo i prihlasovaci udaje?

Diky za odpoved :-)
marczus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod marczus 12. 2. 2017 07:57

Zdravim, zkousel jste nekdo rusit ucet online?
mam tam jen sporak a ted uz je mi vicemene k nicemu jak zavedli nove podminky ..
kdyz dam zrusit online tak zrusim jen ten sporak nebo i prihlasovaci udaje?

Diky za odpoved :-)
marczus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Noxik 12. 2. 2017 09:22

marczus: Ja zrovna nedavno ze stejneho duvodu. Zrusenim online (Ucty\Moznosti\Zruseni uctu) se zrusi i ramcova smlouva, o cem prijde papirovy dopis, cili se zrusi i prihlasovaci udaje. Jinak jsem si pripadal jako na jine planete, ze jde neco u velke firmy takhle rychle a jednoduse.
Noxik
Diskutér

Odeslat příspěvekod marczus 12. 2. 2017 10:34

Ano potvrzuji, to zruseni uctu je velmi jednoduche. Staci vyplanit cislo uctu na ktery se prevede zbytek penez + heslo + sms kod a zruseno :-) aspon nemusim letet na pobocku :-)
marczus
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka